Jump to content
Dogomania

schronisko dla zwierząt w Radlinie/k.Jarocina!!!!!potrzebna pomoc!!!

Recommended Posts

Posted

sunia obfocona,inne zresztą też,sunia jest kochana ,myślę że koło 6-7 lat ,przyjazna,jak chodzi to rzadko używa łapy,nie wygląda żeby ją to bolało,ale na pewno jej niewygodnie!

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki....teraz tylko sie zastanawiam pod co ja podciagnąć...myslałam,ze jest w typie białego owczarka, a ona ma klapnięte uszka...może jako labko-podhalan?:roll:

Mysle,że warto by jej załozyć oddzieny watek-może zrobisz to stonka?

Posted

dorzucę na osłodę dwa słodkie czarnuchy!!!myślę że mniej więcej dwu letni,ten kudłaty może starszy ale nie dużo,fajne kontaktowe ,po prostu świetne psy,ja k.... nigdy nie pojmę dlaczego ludzie je oddają!

tak strasznie sie bałem......

a taki byłem potem przytulaśny

Posted

maleńka,drobniutka sunia,nakolankowa,przez kraty oblizuje i tuli się ,jak otwarliśmy boks żeby je wypuścić,to wszystkie wybiegły jak szalone a ona sie schowała i tak siedziała bidulka:shake:

Posted

suńka jest troche wylękniona,jest w boksie z dwoma innymi,z tą z rozszczepem łapki i starszą suczką która je zdominwała,jest wesolutka,trochę przestraszona ale uwielbia sie bawić i biegać jak szalona,młodziutka,boję się że ze schronu to tylko na łańcuch może iść(co prawda schronisko nie wydaje psów na łańcuch ale kierownik mówił że niejednokrotnie jak jechał gdzieś sprawdzić to pies był na łańcuchu) a jest naprawde świetna,już ostatnio jakas dziwna rodzinka szukała psa do kojca i oglądali młodą i starszą sunie w typie onka,tamta starsza to sama słodycz i uległość,ale nie mam fotek bo się bała aparatu,jak sie lepiej poznamy to tamtą też obfotografuje,a teraz proszę zdjęcia malucha

jest przepiękna!!!

Posted

ja tak niespecjalnie umiem ocenić wiek psa a jak jestem w schronisku,to zawsze czasu brakuje na pogadanie i popytanie ,ale jak dla mnie to do roku,dowiem się dokładnie w środe i dopytam skąd sie wzięła w schronie,żaden pies w schronisku nie jest wsterylizowany,brakuje na to kasy:shake:

Posted

bardzo starszy pan,jak chciałam go pogłaskać to powiedziano mi żeby lepiej nie bo jest strasznie agresywny,przy kolejnej wizycie w schronisku tak nam było go żal,że zabezbieczyliśmy sobie wolną drogę do kojca i postanowilismy go wypuścić do pobiegania bo bardzo chciał,i to właśnie ten okropnie agresywny i dziki pies.....

Posted

...i jeszcze parę zdjęć księżniczek

jest ich pięć w boksie,te trzy wariatki ze zdjęć,sunia z postu nr31,i troszkę starsza ruda suńka ,niskopodwoziowa,bardzo miła ,ale z gówniażerią sie nie zadaje i spacerowała osobno

Posted

kometa napisał(a):
czy ta onkowata sunia jest sterylizowana?

Jak juz stonka pisała w schronisku zaden pies niestety nie jest sterylizowany.

Posted

Peter Beny napisał(a):
Melduje się na wątku :razz: Z mojej strony tylko jedna uwaga , zdjęcia by się większe przydały ;) Wątek zaznaczam .....

to i tak cud ,że jakiekolwiek zdjęcia udało mi się wstawić,orłem komputerowym to ja zdecydowanie nie jestem:oops:

a tak z dobrych wiadomości,to mamy sponsorów na parę sterylek/kastracji(okazało się ,że mamy fajnych znajomych)teraz to sobię marzę,żeby wszystkie psy ze schroniska wychodziły ciachnięte(może za bardzo się rozbujałam w tych marzeniach ,ale myslę że powolutku....)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...