Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AlKil']Witaj Haniu!
Przetarłam swe oczęta zaspane i pognałam na tą administrację, żeby ujrzeć jak im wygarniasz i .... nie znalazłam żadnych gromów...:shake:[/quote]
Tysz poleciałam pełna nadziei :shake:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra. Koniec nabijania postów, bo jak wrócisz to i tak znikną ;) Zamiataj do nas :diabloti: Poproś ładnie moda o przeniesienie, bo znieśli wygnania :evil_lol::multi:

Posted

[quote name='Mi.'][I]czesc dziewczynki:cool3:[/I]

[I]Haniu jak mogłaś tak nas zawieść :mad: musisz nadrobić straty :evil_lol:[/I][/quote]

Ola , już Cię nie zawiodę - a poza tym wiem wszystko ! Wiem, że dostałaś się do wymarzonej szkoły, że będziesz miała ZNANE, medialne koleżanki :evil_lol: - w ogóle wiem prawie wszystko :p

[quote name='Camara']jaka piękna rasowa galeryjka :happy1:
moja i tak lepsza, bo w wyższej kategorii startuje (jakby nie było Gr.I) :evil_lol:

:kiss_2:[/quote]

Ha ! Małgoś,teraz jesteście jeszcze lepsi !
Bo my wróciliśmy do śmietnika :laola:

[quote name='Pysia']Dobra. Koniec nabijania postów, bo jak wrócisz to i tak znikną ;) Zamiataj do nas :diabloti: Poproś ładnie moda o przeniesienie, bo znieśli wygnania :evil_lol::multi:[/quote]

A KUKU !!!!! :diabloti:

[quote name='aga1215']Witaj Powrócona:multi::multi::multi:
Dawaj Gezia:loveu:[/quote]

Hura ! Zara dam Gezia :lol:

[quote name='Pysia']Nareszcie jesteś tam gdzie powinnaś - czyli w śmietniku :diabloti: Razem z nami :loveu::multi:[/quote]

:laola::laola:

Posted

Przeprowadzili mnie - hura !
Dzięki Ci dziecinko za siłę perswazji :loveu:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/250/93a2bf7a1a12c2aa.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/321/87dd14e4908985b8.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Przeprowadzili mnie - hura !
Dzięki Ci dziecinko za siłę perswazji :loveu:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=10505535[/URL]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=10505535[/URL]
[/quote]

urrrrrrrrra!!!! urrrrrrrrrrrrra!!!! urrrrrrrrraaaaaa!!!!!!
:cunao::drink1::cunao::drink1::cunao::drink1::cunao:

[SIZE=1][COLOR=pink]Mam pytanie "techniczne" - czy Geziosław nie wykorzystuje przypadkiem ogródka jako "drzewka"?:oops:[/COLOR][/SIZE]

Posted

:multi::multi::multi:
A ja mam inne pytanie ;) Jako że Gezio ma wzrok łabądka identyczny jak moja Zmorka, to czy potraficie nie ulegać mu przy stole :diabloti:

Posted

[quote name='aga1215']urrrrrrrrra!!!! urrrrrrrrrrrrra!!!! urrrrrrrrraaaaaa!!!!!!
:cunao::drink1::cunao::drink1::cunao::drink1::cunao:

[SIZE=1][COLOR=pink]Mam pytanie "techniczne" - czy Geziosław nie wykorzystuje przypadkiem ogródka jako "drzewka"?:oops:[/COLOR][/SIZE][/quote]

Ależ skąd, ależ skąd !
Mój "ogródek" to falsyfikat - Gezio kocha oryginały :cool3:

[quote name='anetta']Witaj w śmietniku :hand: Będziesz się kisić jak i my. I o to chodzi!! :loveu::loveu::loveu:
W kupie raźniej :loveu:[/quote]

Tak, tak ! Będziemy garbacieć w tym śmietnisku zamiast fruwać wśród rasowców :lol:

[quote name='Pysia']:multi::multi::multi:
A ja mam inne pytanie ;) Jako że Gezio ma wzrok łabądka identyczny jak moja Zmorka, to czy potraficie nie ulegać mu przy stole :diabloti:[/quote]

Na etacie domowego żandarma jest Aśka , ja jestem jej terminującym, pojętnym pomocnikiem.
Niestety mój mąż bardzo często miewa awarię narządu sprawującego kontrolę nad posunięciami rozsądnymi ... :cool1:

Posted

[quote name='Vectra']Babko , czy ty masz urlop ? :hmmmm:[/quote]

Skąd wiesz ??? :diabloti:
Przeprowadzam deratyzację, dekomunizację i nostryfikację. Na to potrzeba sporo czasu :razz:

Posted

ale ja nie napisałam , że wiem
tylko
zapytałam czy masz :diabloti:

Jak na razie , to widzę , że tylko grzebiesz w śmietniku :evilbat:

ale cieszę się :)

Posted

[B][COLOR=dimgray]Hej, jak wróciłaś na FB?[/COLOR][/B]
[B][/B]
[B][COLOR=dimgray]Na administracji posty (moje przynajmniej) przechodzą przez moderację i nie dochodzą do wątków :roll: i nie wiem co mam zdziałać żeby wrócić :angryy:[/COLOR][/B]
[B][/B]
[B][COLOR=#696969]PS. fajnie, że jesteś.[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Vectra']

Jak na razie , to widzę , że tylko grzebiesz w śmietniku :evilbat:

ale cieszę się :)[/quote]

Zupełnie przypadkowo odkryłam, że grzebanie sprawia mi niedefiniowalny rodzaj przyjemności. :crazyeye:

[quote name='szaraduszka'][B][COLOR=dimgray]Hej, jak wróciłaś na FB?[/COLOR][/B]

[B][COLOR=dimgray]Na administracji posty (moje przynajmniej) przechodzą przez moderację i nie dochodzą do wątków :roll: i nie wiem co mam zdziałać żeby wrócić :angryy:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=#696969]PS. fajnie, że jesteś.[/COLOR][/B][/quote]

Czekam tu na Ciebie :loveu:

[quote name='anetta']Mój post na Administracji został usunięty :evil_lol: Był po wysłaniu, potem chciałam zobaczyć czy ktoś mi odpisał a tu doooopaaa :diabloti:[/quote]

Zapamiętaj moja droga, że słowa tworzą rzeczywistość. Widocznie twoje nie przystawały nijak do rzeczywistości Adminów :diabloti:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ola , już Cię nie zawiodę - a poza tym wiem wszystko ! Wiem, że dostałaś się do wymarzonej szkoły, że będziesz miała ZNANE, medialne koleżanki :evil_lol: - w ogóle wiem prawie wszystko :p
[/quote]
[I]o jaaa :mdleje: to ja nawet aż tyle nie wiem:evil_lol: czyli nie musisz nadrabiać strat:loveu: [/I]

[I]:multi:[/I]
[I]Gezio Gezio !!!:loveu::multi::multi:[/I]
[I]:multi:[/I]
[URL]http://images28.fotosik.pl/250/93a2bf7a1a12c2aa.jpg[/URL]

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ależ skąd, ależ skąd !
Mój "ogródek" to falsyfikat - Gezio kocha oryginały :cool3:[/quote]
co za wielkopańskie maniery;):evil_lol: [SIZE=1][COLOR=magenta]całe szczęście - ładny ten falsyfikat, , szkoda by go było ....[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Skąd wiesz ??? :diabloti:
Przeprowadzam deratyzację, dekomunizację i nostryfikację. Na to potrzeba sporo czasu :razz:[/quote]

[FONT=Century Gothic]No tak ale jak już przeprowadziłaś to wszystko to co teraz będziesz robić ? Same nuudy Ci pozostały* :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic][SIZE=1][COLOR=lightblue]* czyt. lenistwo i bezczynność...:diabloti:[/COLOR][/SIZE][/FONT]