aga1215 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='AlKil']Witaj Haniu! Przetarłam swe oczęta zaspane i pognałam na tą administrację, żeby ujrzeć jak im wygarniasz i .... nie znalazłam żadnych gromów...:shake:[/quote] Tysz poleciałam pełna nadziei :shake: Quote
Pysia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Obiecanki cacanki :mad: Przyszłam se posta nabic :diabloti: Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [I]czesc dziewczynki:cool3:[/I] [I]Haniu jak mogłaś tak nas zawieść :mad: musisz nadrobić straty :evil_lol:[/I] Quote
Camara Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 jaka piękna rasowa galeryjka :happy1: moja i tak lepsza, bo w wyższej kategorii startuje (jakby nie było Gr.I) :evil_lol: :kiss_2: Quote
Pysia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Dobra. Koniec nabijania postów, bo jak wrócisz to i tak znikną ;) Zamiataj do nas :diabloti: Poproś ładnie moda o przeniesienie, bo znieśli wygnania :evil_lol::multi: Quote
aga1215 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Witaj Powrócona:multi::multi::multi: Dawaj Gezia:loveu: Quote
Pysia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Nareszcie jesteś tam gdzie powinnaś - czyli w śmietniku :diabloti: Razem z nami :loveu::multi: Quote
Hanna R. Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='Mi.'][I]czesc dziewczynki:cool3:[/I] [I]Haniu jak mogłaś tak nas zawieść :mad: musisz nadrobić straty :evil_lol:[/I][/quote] Ola , już Cię nie zawiodę - a poza tym wiem wszystko ! Wiem, że dostałaś się do wymarzonej szkoły, że będziesz miała ZNANE, medialne koleżanki :evil_lol: - w ogóle wiem prawie wszystko :p [quote name='Camara']jaka piękna rasowa galeryjka :happy1: moja i tak lepsza, bo w wyższej kategorii startuje (jakby nie było Gr.I) :evil_lol: :kiss_2:[/quote] Ha ! Małgoś,teraz jesteście jeszcze lepsi ! Bo my wróciliśmy do śmietnika :laola: [quote name='Pysia']Dobra. Koniec nabijania postów, bo jak wrócisz to i tak znikną ;) Zamiataj do nas :diabloti: Poproś ładnie moda o przeniesienie, bo znieśli wygnania :evil_lol::multi:[/quote] A KUKU !!!!! :diabloti: [quote name='aga1215']Witaj Powrócona:multi::multi::multi: Dawaj Gezia:loveu:[/quote] Hura ! Zara dam Gezia :lol: [quote name='Pysia']Nareszcie jesteś tam gdzie powinnaś - czyli w śmietniku :diabloti: Razem z nami :loveu::multi:[/quote] :laola::laola: Quote
Vectra Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Babko moja Ty wstydliwa , jesteś nawrócona :multi: Quote
Hanna R. Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Przeprowadzili mnie - hura ! Dzięki Ci dziecinko za siłę perswazji :loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/250/93a2bf7a1a12c2aa.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/321/87dd14e4908985b8.jpg[/IMG][/URL] Quote
aga1215 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='HankaRupczewska']Przeprowadzili mnie - hura ! Dzięki Ci dziecinko za siłę perswazji :loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=10505535[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=10505535[/URL] [/quote] urrrrrrrrra!!!! urrrrrrrrrrrrra!!!! urrrrrrrrraaaaaa!!!!!! :cunao::drink1::cunao::drink1::cunao::drink1::cunao: [SIZE=1][COLOR=pink]Mam pytanie "techniczne" - czy Geziosław nie wykorzystuje przypadkiem ogródka jako "drzewka"?:oops:[/COLOR][/SIZE] Quote
anetta Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Witaj w śmietniku :hand: Będziesz się kisić jak i my. I o to chodzi!! :loveu::loveu::loveu: W kupie raźniej :loveu: Quote
Pysia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 :multi::multi::multi: A ja mam inne pytanie ;) Jako że Gezio ma wzrok łabądka identyczny jak moja Zmorka, to czy potraficie nie ulegać mu przy stole :diabloti: Quote
Hanna R. Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='aga1215']urrrrrrrrra!!!! urrrrrrrrrrrrra!!!! urrrrrrrrraaaaaa!!!!!! :cunao::drink1::cunao::drink1::cunao::drink1::cunao: [SIZE=1][COLOR=pink]Mam pytanie "techniczne" - czy Geziosław nie wykorzystuje przypadkiem ogródka jako "drzewka"?:oops:[/COLOR][/SIZE][/quote] Ależ skąd, ależ skąd ! Mój "ogródek" to falsyfikat - Gezio kocha oryginały :cool3: [quote name='anetta']Witaj w śmietniku :hand: Będziesz się kisić jak i my. I o to chodzi!! :loveu::loveu::loveu: W kupie raźniej :loveu:[/quote] Tak, tak ! Będziemy garbacieć w tym śmietnisku zamiast fruwać wśród rasowców :lol: [quote name='Pysia']:multi::multi::multi: A ja mam inne pytanie ;) Jako że Gezio ma wzrok łabądka identyczny jak moja Zmorka, to czy potraficie nie ulegać mu przy stole :diabloti:[/quote] Na etacie domowego żandarma jest Aśka , ja jestem jej terminującym, pojętnym pomocnikiem. Niestety mój mąż bardzo często miewa awarię narządu sprawującego kontrolę nad posunięciami rozsądnymi ... :cool1: Quote
Hanna R. Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='Vectra']Babko , czy ty masz urlop ? :hmmmm:[/quote] Skąd wiesz ??? :diabloti: Przeprowadzam deratyzację, dekomunizację i nostryfikację. Na to potrzeba sporo czasu :razz: Quote
Vectra Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 ale ja nie napisałam , że wiem tylko zapytałam czy masz :diabloti: Jak na razie , to widzę , że tylko grzebiesz w śmietniku :evilbat: ale cieszę się :) Quote
szaraduszka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [B][COLOR=dimgray]Hej, jak wróciłaś na FB?[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=dimgray]Na administracji posty (moje przynajmniej) przechodzą przez moderację i nie dochodzą do wątków :roll: i nie wiem co mam zdziałać żeby wrócić :angryy:[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=#696969]PS. fajnie, że jesteś.[/COLOR][/B] Quote
anetta Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Mój post na Administracji został usunięty :evil_lol: Był po wysłaniu, potem chciałam zobaczyć czy ktoś mi odpisał a tu doooopaaa :diabloti: Quote
Hanna R. Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='Vectra'] Jak na razie , to widzę , że tylko grzebiesz w śmietniku :evilbat: ale cieszę się :)[/quote] Zupełnie przypadkowo odkryłam, że grzebanie sprawia mi niedefiniowalny rodzaj przyjemności. :crazyeye: [quote name='szaraduszka'][B][COLOR=dimgray]Hej, jak wróciłaś na FB?[/COLOR][/B] [B][COLOR=dimgray]Na administracji posty (moje przynajmniej) przechodzą przez moderację i nie dochodzą do wątków :roll: i nie wiem co mam zdziałać żeby wrócić :angryy:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#696969]PS. fajnie, że jesteś.[/COLOR][/B][/quote] Czekam tu na Ciebie :loveu: [quote name='anetta']Mój post na Administracji został usunięty :evil_lol: Był po wysłaniu, potem chciałam zobaczyć czy ktoś mi odpisał a tu doooopaaa :diabloti:[/quote] Zapamiętaj moja droga, że słowa tworzą rzeczywistość. Widocznie twoje nie przystawały nijak do rzeczywistości Adminów :diabloti: Quote
Mi. Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='HankaRupczewska']Ola , już Cię nie zawiodę - a poza tym wiem wszystko ! Wiem, że dostałaś się do wymarzonej szkoły, że będziesz miała ZNANE, medialne koleżanki :evil_lol: - w ogóle wiem prawie wszystko :p [/quote] [I]o jaaa :mdleje: to ja nawet aż tyle nie wiem:evil_lol: czyli nie musisz nadrabiać strat:loveu: [/I] [I]:multi:[/I] [I]Gezio Gezio !!!:loveu::multi::multi:[/I] [I]:multi:[/I] [URL]http://images28.fotosik.pl/250/93a2bf7a1a12c2aa.jpg[/URL] Quote
aga1215 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='HankaRupczewska']Ależ skąd, ależ skąd ! Mój "ogródek" to falsyfikat - Gezio kocha oryginały :cool3:[/quote] co za wielkopańskie maniery;):evil_lol: [SIZE=1][COLOR=magenta]całe szczęście - ładny ten falsyfikat, , szkoda by go było ....[/COLOR][/SIZE] Quote
anetta Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Babciuuuu, post się ukazał :multi: :evil_lol: Widocznie musiał przejść szereg oględzin w wszerz i wzdłuż :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='HankaRupczewska']Skąd wiesz ??? :diabloti: Przeprowadzam deratyzację, dekomunizację i nostryfikację. Na to potrzeba sporo czasu :razz:[/quote] [FONT=Century Gothic]No tak ale jak już przeprowadziłaś to wszystko to co teraz będziesz robić ? Same nuudy Ci pozostały* :evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=1][COLOR=lightblue]* czyt. lenistwo i bezczynność...:diabloti:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Recommended Posts