Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B]:Rose: zaglądłam tu .....:razz::razz:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
asher Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='anetta']Witaj Haniu :))))[/quote] :hmmmm: A z kim ty, dziecko, rozmawiasz? Quote
Hanna R. Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [quote name='anetta']Witaj Haniu :))))[/quote] Witaj Anetko :p [quote name='asher']:hmmmm: A z kim ty, dziecko, rozmawiasz?[/quote] Ze mną ! A co ???? :diabloti: WITAJCIE DZIEWCZYNKI !!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
asher Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='HankaRupczewska']WITAJCIE DZIEWCZYNKI !!!! :loveu::loveu::loveu:[/quote] Ooooo :crazyeye: Wszelki duch... :crazyeye: Kogóż ja widzę w tej opuszczonej galerii :crazyeye: Witaj Anno :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Hanna R. Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Mania powoli odchodzi .... Ciężko nam ... Quote
Vectra Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Mania powoli odchodzi .... Ciężko nam ...[/quote] o jej :-( trzymajcie się jestem z Wami serduszkiem .... :buzi: Quote
LAZY Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ostatnio jak tu byłam to przeczytałam...."Mani nie ma z nami" zamarłam...ale pomyślałam, ze to określenie danej sytuacji...a tutaj takie straszne wieści. Jest mi cholernie przykro, bo Lazy odeszła przed Wielkanocą... to były cieżkei świeta. Trzymajcie się dzielnie Haniu...Tak mi cholernie przykro...:-( Quote
malawaszka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Haniu całym sercem jestem z Wami i z Maniusią :calus: Quote
Hanna R. Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Od 21.30 nie ma już Maniusi ... [img]http://images4.fotosik.pl/177/4ae1599b84f2295c.jpg[/img] Quote
malawaszka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Haniu daliście Mani cudowny czas w życiu! Bardzo mi przykro... [COLOR=RoyalBlue] masz teraz psa na niebie wyprowadzisz go na spacer wśród gwiazd bez smyczy, bez kagańca hula wśród niebieskich traw...[/COLOR] ['] Quote
Pysia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Haniu...Na Manie już był czas - wiesz o tym. Była z Wami szczęśliwa i to się najbardziej liczy. Trzymaj się - głowa do góry! Quote
LAZY Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 ...Nie jestem w stanie napisać nic co mogłoby ukoić Wasz ból, dlatego jedynie połączę się w nim z Wami...(') Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Od 21.30 nie ma już Maniusi ... [IMG]http://images4.fotosik.pl/177/4ae1599b84f2295c.jpg[/IMG][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Haniu ..................................................:-(:-(:-( [SIZE=1] nic nie napisze bo Wszystko to banalne...i ........[/SIZE] Maniutku ... [*] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Tego bólu nic nie ukoi... potrzeba czasu - jestem z Wami całym sercem :calus: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Jest mi bardzo źle.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Haniu....oddaje Ci moje serducho teraz ....myślami jestem z Tobą :-([/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Jest mi bardzo źle.[/quote] Wiemy że jest Ci źle. Ale Mania już nie cierpi. Popłacz sobie - to pomaga. I spokojnie. Zamiast rozpaczać to przypomnij sobie Manie jak machała ogonkiem i jaka była szczęśliwa. Postaraj się pamiętać tylko to. Spokojnie.... Znamy Twoje uczucia z autopsji i wiemy, że rozpacz minie. Tylko spokojnie.... Quote
mmbbaj Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Haniu, bardzo cię przytulam i bardzo jestem z wami.. Maniu, śpij spokojnie malutka ["] Quote
bigos Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 bardzo mi przykro :-(:-(:-( [']['][']['] Quote
Recommended Posts