Agunia-Pańciunia) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :loveu: [quote name='HankaRupczewska']OOOOOO Siem Laconie !!! Jak tam Bans w Bełchatoweie ????Berbeluche podawali ? czy tem siarczas wisni ? Bardachy byli ? A czy był twój Barasek malutki FOFFANY ? tEN NO WIESZ barbinek ???? SZACUN tOBIE MAŁA. Lajtowy Lachon jesteś :loveu: Jeszcze raz szacun. SZACUN !!!![/quote] [B]Haniu....[/B] [B]mnie to az brzuch boli ze smiechu.....[/B] [B]dajesz czadu.....:lol: :loveu: [/B] Quote
samograj Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Nie zapytałam o zdrowie GEZIA, ale sądząc po wypowiedzich HANNY, chyba wszystko jest OK- może ona odreagowuje stres. KTO MNIE UŚWIADOMI??? Quote
PIKA Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='samograj']Nie zapytałam o zdrowie GEZIA, ale sądząc po wypowiedzich HANNY, chyba wszystko jest OK- [/quote] zdrowie Gezia poznamy, jak sie Gezio wypowie :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Behemot']Cze wieprzowinko :evil_lol:[/quote] [CENTER]Aldono ! Jesteś sprawczynią mojego zbłądzenia. :evil_lol: Przez Ciebie zeszłam na manowce polszczyzny. :evil_lol: [B]Ogłaszam niniejszym[/B] [B]KONIEC EKSPERYMENTÓW JĘZYKOWYCH.[/B][/CENTER] [CENTER]Wszystkich, którzy poczuli się dotknieci, rozczarowani, zbulwersowani, poparzyli się kawą - [B] PRZEPRASZAM[/B] :cool3: Tych, których bolały brzuchy, którzy wyli i płakali - [B]NIE PRZEPRASZAM[/B] [B]:p [/B] [B]Od teraz będzie tutaj znowu poprawnie. [/B] :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER] Quote
Behemot Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='HankaRupczewska'][CENTER][B]Od teraz będzie tutaj znowu poprawnie. [/B] :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER] [/quote] Kitujesz.... :-( Idę się pochlastać sucho bułko. Quote
Hanna R. Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Behemot']Kitujesz.... :-( Idę się pochlastać sucho bułko.[/quote] Ależ Aldonko, nie denerwuj się ! I nie rób czegoś, czego później będziesz mogła żałować. :roll: Pozdrawiam Cię aczkolwiek serdecznie - to jednak BEZ wyrazów szacunku. Podpisano : Hanna Quote
PIKA Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='HankaRupczewska'][CENTER] [B]Od teraz będzie tutaj znowu poprawnie. [/B] :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER] [/quote] Oj nieeee :shake: a juz mialam Cię dodac do ulubionych :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='PIKA']Oj nieeee :shake: a juz mialam Cię dodac do ulubionych :evil_lol:[/quote] O jej ..... Bardzo mi przykro - ale muszę Cię zawieść ... Muszę . Czaisz bazę ??? :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Pozdrawiam Cię aczkolwiek serdecznie - to jednak BEZ wyrazów szacunku. Podpisano : Hanna[/quote] Czem sobie zasłużyłam na dyshonor takowy, ach czem? Azaliż obraziłam uszy Twe mową nieprzystojną, lelijo biała? :p Quote
Hanna R. Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Behemot']Czem sobie zasłużyłam na dyshonor takowy, ach czem? Azaliż obraziłam uszy Twe mową nieprzystojną, lelijo biała? :p[/quote] Też Cię kocham :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Haniu przeszłaś wszystkich :cool2::Rose: Szacuneczek :mdleje: Quote
Hanna R. Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Pysia']Haniu przeszłaś wszystkich :cool2::Rose: Szacuneczek :mdleje:[/quote] Aaaaaaaach :oops: :oops: :oops: Quote
aga1215 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='HankaRupczewska']O jej ..... Bardzo mi przykro - ale muszę Cię zawieść ... Muszę . Czaisz bazę ??? :evil_lol:[/quote] aaaaaaaccccchhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='aga1215']aaaaaaaccccchhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] [B]to czaisz czy nie???[/B] [B]bo jakos tak dziwnie odpowiadasz.......:mad:[/B] Quote
Hanna R. Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='aga1215']aaaaaaaccccchhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] Ty się podpinasz do mojego wczorajszego sukcesu ??? :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]to czaisz czy nie???[/B] [B]bo jakos tak dziwnie odpowiadasz.......:mad:[/B][/quote] A Ty, moja droga z PRACY klikash ??? Gdybym była Twoim szefem, to miałabyś problem :evil_lol: Ja kiedyś za siedzenie przy komputerze prywatnie, w pracy - SAMA SIĘ Z NIEJ WYWALIŁAM :p Ale na krótko :lol: Quote
malawaszka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Ja kiedyś za siedzenie przy komputerze prywatnie, w pracy - SAMA SIĘ Z NIEJ WYWALIŁAM :p Ale na krótko :lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:boszzz cóż za uczciwość Haniu :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='malawaszka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:boszzz cóż za uczciwość Haniu :evil_lol:[/quote] Bo widzisz, moja droga , ja - oprócz tego, że jestem inteligentna - to jeszcze do bólu uczciwa właśnie. :diabloti: Dlatego mam w życiu trochę przesrane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 achhh jak tu miło ...spokojnie...jak tu błogo....:loveu: :loveu: :loveu: witaj Haniu:loveu: wiem wiem..ni ejestem kamcia ale tak wspaniale opisalas swa galerie ze az nie moglam sie powstrzymac:loveu: zapraszam do nas:loveu: podaj numer tel. to ci esa wysle jak beda juz nowe foty:loveu: Quote
Vectra Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='HankaRupczewska'][CENTER]Aldono ! Jesteś sprawczynią mojego zbłądzenia. :evil_lol: Przez Ciebie zeszłam na manowce polszczyzny. :evil_lol: [B]Ogłaszam niniejszym[/B] [B]KONIEC EKSPERYMENTÓW JĘZYKOWYCH.[/B][/CENTER] [CENTER]Wszystkich, którzy poczuli się dotknieci, rozczarowani, zbulwersowani, poparzyli się kawą - [B] PRZEPRASZAM[/B] :cool3: Tych, których bolały brzuchy, którzy wyli i płakali - [B]NIE PRZEPRASZAM[/B] [B]:p [/B] [B]Od teraz będzie tutaj znowu poprawnie. [/B] :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER] [/quote] czyli moje modlitwy zostały wysłuchane ?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: witaj moja pierwsza lewa babciu :loveu: :diabloti: Quote
Hanna R. Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='evaxon']achhh jak tu miło ...spokojnie...jak tu błogo....:loveu: :loveu: :loveu: witaj Haniu:loveu: wiem wiem..ni ejestem kamcia ale tak wspaniale opisalas swa galerie ze az nie moglam sie powstrzymac:loveu: zapraszam do nas:loveu: podaj numer tel. to ci esa wysle jak beda juz nowe foty:loveu:[/quote] Dzień dobry droga Ewo ! Żałuję, że nie mogę Cię odpowiednio powitać - patrz post OBIECUJĄCY POPRAWĘ powyżej - więc poprostu WITAJ :evil_lol: [quote name='Vectra']czyli moje modlitwy zostały wysłuchane ?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: witaj moja pierwsza lewa babciu :loveu: :diabloti:[/quote] Ty się modlisz ??? Pisz szybko członkiem jakiej Sodalicji jesteś ? ALEŚ SIĘ MASKOWAŁA !!!!! :crazyeye: Quote
Behemot Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ja bym chciała jakieś fotecki! :mad: Napisz mi meska, jak już będą, OK? :loveu: Lecę dalej! Quote
e.v.a Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry droga Ewo ! Żałuję, że nie mogę Cię odpowiednio powitać - patrz post OBIECUJĄCY POPRAWĘ powyżej - więc poprostu WITAJ :evil_lol: [/quote] nieszkodzi ... nieszkodzi... wspaniale postanowienia..wspaniale... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 tajemnica droga babciu TAJEMNICA !!!! Maskowanie to moja specjalność ............ papatutusie :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] [COLOR=red][B]A Ty, moja droga z PRACY klikash ??? [/B][/COLOR] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]owszem tak....z pracy....[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] Gdybym była Twoim szefem, to miałabyś problem :evil_lol: Ja kiedyś za siedzenie przy komputerze prywatnie, w pracy - SAMA SIĘ Z NIEJ WYWALIŁAM :p Ale na krótko :lol:[/quote] [B][COLOR=red]Haniu jestes b szczera, a ja b opertywna i oprocz tego ze klikam z pracy, mam zalatwione wszystkie prowadzone przez siebie sprawy to dzis dodatkowo zawiozlam kolezanke do lekarza i przywiozlam zwloki...i pomoglam juz 3 osobom w ich obowiazkach ....taka jestem....a to dopiero połowa dnia...[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][quote name='malawaszka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:boszzz cóż za uczciwość Haniu :evil_lol:[/quote][/B] [B][COLOR=red]prawda???az dziwne.....[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts