Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na galerii u Coco zastanawiałam się co to za śliczna dama z takim eleganckim kawalerem sie ugania;).
Teraz wyszło szydło z worka:evil_lol:
Już można sobie to wyobrazić:evil_lol:

Posted

[quote name='ewa2909']Na galerii u Coco zastanawiałam się co to za śliczna dama z takim eleganckim kawalerem sie ugania;).
Teraz wyszło szydło z worka:evil_lol:
Już można sobie to wyobrazić:evil_lol:
To Coco się uganiał za nią a nie ona za nim :mad: Na szczęście do niczego nie doszło :evil_lol:

Posted

[quote name='laurin']śliczna :loveu: http://img245.imageshack.us/img245/9067/18117793.jpg
[quote name='karkakarka']http://img35.imageshack.us/img35/4128/28655214.jpg
śliczniątka :loveu:
Dziękować :loveu::loveu:
[quote name='laurin']Cześć:p

Jeszcze śpicie:crazyeye::evil_lol:
Cześć :lol:
Ja już jestem na etapie picia kawy :eviltong: A Fibka oczywiście śpi :-o
[quote name='Nati28']Czesc z rana :lol:
Przesylamy buziaki dla Fibi :loveu:
Czeeeeść :multi:
Dzięki, jak wstanie to ją cmoknę od Was :eviltong:

Posted

[quote name='Nati28']Czesc panienki, co tam u was, bo u nas slonce :cool1::loveu:
Cześć :lol:, u nas czasem słońce wychodzi zza chmur... Nie cierpię takiej pogody, aż nie chce mi się ruszać gdziekolwiek z domu :shake:

Posted

[quote name='moniczkaa86']Cześć :lol:, u nas czasem słońce wychodzi zza chmur... Nie cierpię takiej pogody, aż nie chce mi się ruszać gdziekolwiek z domu :shake:

Tez nie lubie takiej pogody zmiennej, a Coco dzisiaj rano musial wyjsc w bluzie bo tak wialo :mad:
Ale przesylamy za to bardzooooo gorace pozdrowienia :p

Posted

[quote name='Nati28']Tez nie lubie takiej pogody zmiennej, a Coco dzisiaj rano musial wyjsc w bluzie bo tak wialo :mad:
Ale przesylamy za to bardzooooo gorace pozdrowienia :p
Ja też mam już bluzę naszykowaną dla Fibki, jak będziemy szły wieczorem na spacer to jej założę.
Kochani jesteście ! :loveu:

Posted

Pozdrawiamy z zimnej i deszczowej Łodzi:shake:
A w czym pieski będą chodzić zimą:shake:.
Tosiek jest ścięty bardzo kruciutko i jeszcze w niczym nie łazi,chociaz ja dzisiaj w bluzie polarowej i wcale za ciepło mi nie było.:shake:

Nie chce sie wtrącać ale nie można przegrzewać organizmu pieska,bo potem byle wiaterek czy deszczyk a nasz pupil będzie chory.:oops: