***Paulina*** Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Wpadłyśmy się przywitać:multi: Quote
Nati28 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Witamy wieczorkiem i buziaki dla Fibki od Coco wysylamy :lol::loveu: Quote
moniczkaa86 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Yoko2009 napisał(a):Pozdrawiamy weekendowo i słonecznie:) Siemanko :cool3: Viky i Ja napisał(a):Witamy śliczną Fibi i jej Panią :hand:. Niestety u nas nie jest tak dobrze jak u Yoko 2009 bo niebo nad Głogowem zasnute chmurami - wiadomo weekend się zbliża :evil_lol:. My jednak pozdrawiamy cieplutko i zapraszamy w odwiedzinki do naszej galerii. Witamy, w Szczecinie pogoda dopisuje wiec zapraszamy do nas :cool3: Juustii napisał(a):Witamy w ten pochmurny piątkowy poranek :eviltong: Witamy w słoneczne piątkowe popołudnie :cool1: Doti1986 napisał(a):Witamy gorąco ze słonecznych Kielc:loveu: Hejj :loveu: ***Paulina*** napisał(a):Wpadłyśmy się przywitać:multi: Cześć Paulinka :multi: Nati28 napisał(a):Witamy wieczorkiem i buziaki dla Fibki od Coco wysylamy :lol::loveu: Cześć :cool3: Dzięki za buziaki, ale przekażę je później bo Fibka przed chwilą wymiotowała i nie będę jej cmokać w wyziewa :shake: :evil_lol: Quote
moniczkaa86 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Nowa fryzurka wieczorowa, po kąpielowa :cool1: Quote
moniczkaa86 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Potrzebuję przepisu na sprawdzoną dobrą sałatkę :roll: Quote
Yoko2009 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ryż, korniszony, papryka konserwowa, kukurydza, por i majonez.....pychotka i szybko się robi, można jeszcze dodać trochę szynki a zamiast ryżu drobniutki makaron:) Quote
Yoko2009 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Moje dzieciaki to uwielbiają taką: ryż, kurczak wędzony ananas, kukurydza i majonez. U nas znika błyskawicznie:diabloti: Quote
moniczkaa86 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Dzięki :loveu: Zachciało mi się robić sałatkę na imieniny babiczki... :shake: Quote
eve86 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Sos tatarski jest szybki :) Ogórki kiszone jajka i grzyby marynowane albo pieczarki do tego majonez ale winiary :) Super na kanapkę i szybkie w przygotowaniu :eviltong: pozdrowienia Quote
Nati28 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Zachcialo Ci sie salatki :evil_lol: ja niestety nie pomoge bo nie znam zadnego przepisu ;) Quote
moniczkaa86 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 eve86 napisał(a):Sos tatarski jest szybki :) Ogórki kiszone jajka i grzyby marynowane albo pieczarki do tego majonez ale winiary :) Super na kanapkę i szybkie w przygotowaniu :eviltong: pozdrowienia Sos to nie sałatka :roll: Ale brzmi apetycznie i któregoś dnia go zrobię :cool3: Nati28 napisał(a):Zachcialo Ci sie salatki :evil_lol: ja niestety nie pomoge bo nie znam zadnego przepisu ;) Ostatni raz dałam się wrobić w robienie sałatki :mad: Quote
eve86 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 eve86 napisał(a):Sos tatarski jest szybki :) Ogórki kiszone jajka i grzyby marynowane albo pieczarki do tego majonez ale winiary :) Super na kanapkę i szybkie w przygotowaniu :eviltong: pozdrowienia Ale mozna jeśc go jak sałatkę :lol: Quote
Yoko2009 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Witamy i pozdrawiamy porannie:):) Sałatka zrobiona??? Quote
eve86 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Pozdrowionka popołudniowe dla Fibuni a Pańci niech sie pochwali co tam ukroiła do miseczki na sałateczke :lol: Quote
moniczkaa86 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Yoko2009 napisał(a):Witamy i pozdrawiamy porannie:):) Sałatka zrobiona??? eve86 napisał(a):Pozdrowionka popołudniowe dla Fibuni a Pańci niech sie pochwali co tam ukroiła do miseczki na sałateczke :lol: Hej Wam :lol::lol: Sałatka będzie się robić wieczorkiem, bo narazie mi się nie chce kroić :roll: Mam: paprykę, pora, kukurydzę, kurczaka wędzonego, ogórki kiszone, ryż lub kolorowy makaron, oczywiście majonez i przyprawy. Taki mix będzie :cool3: Miał być jeszcze ananas, ale nie każdy lubi na słodko :placz: Quote
eve86 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 No z tym ananasem to rózne smaki ale zestaw na sałatkę full wypas :lol: Quote
JOYka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Sobotnie cześć;) My chcemy spróbować tej sałatki:lol: Quote
Nati28 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Witamy pieknie naszych miejscowych :loveu: Zyczymy smacznej salateczki :lol: Quote
karkakarka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Witam witam :D Mam nadzieję, że sałatka wyszła :p Quote
tofikyork Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Witamy:) Wpadliśmy na sałatkę:) zostało coś jeszcze dla nas??:D Quote
tofikyork Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Mniammm ale fajne przepisy tutaj podałyście chyba jutro je wypróbuję :kciuki: Quote
moniczkaa86 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 eve86 napisał(a):No z tym ananasem to rózne smaki ale zestaw na sałatkę full wypas :lol: Ja uwielbiam ananasa w sałatkach :cool3: W ogóle gustuję w jedzeniu 'na słodko', dlatego od poniedziałku zaczynam dietę :crazyeye: JOYka napisał(a):Sobotnie cześć;) My chcemy spróbować tej sałatki:lol: Cześć :lol: <sałatka> smacznego :eviltong: Nati28 napisał(a):Witamy pieknie naszych miejscowych :loveu: Zyczymy smacznej salateczki :lol: Witamy serdecznie :loveu: Dzięki :p karkakarka napisał(a):Witam witam :D Mam nadzieję, że sałatka wyszła :p Hej :lol: Jeszcze nie dałam majonezu heheh, ale napewno wyszła pyszna, przynajmniej na taką wygląda :eviltong: tofikyork napisał(a):Witamy:) Wpadliśmy na sałatkę:) zostało coś jeszcze dla nas??:D Cześć :lol: <sałatka> smacznego :eviltong: tofikyork napisał(a):Mniammm ale fajne przepisy tutaj podałyście chyba jutro je wypróbuję :kciuki: Ja w tygodniu pokuszę się o zrobienie tego sosu tatarskiego :loveu: Quote
dysia-u Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 aaaaaleeee tucząca galeria :shake: mówie cześć i uciekam ....bo mi ślinka kapie :eviltong: Quote
karkakarka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 tucząca i smakowita :) jak gotuj z Moniczką :) Quote
Recommended Posts