karkakarka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 witam :) Fibi faktycznie ma śliczne kolorki :D Quote
moniczkaa86 Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='karkakarka']witam :) Fibi faktycznie ma śliczne kolorki :D Cześć :lol: :multi: :loveu: Quote
pycia Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Przyszliśmy się przywitać w ten słoneczny dzionek :] Quote
Yoko2009 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Witamy słonecznie nasze sąsiadeczki:) Quote
Arabeska^^ Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Witamy i życzymy miłego wieczorku :loveu: Wymiziaj ode mnie pięknotkę :lol: Quote
Nati28 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Witajcie nasze piekne sasiadeczki :loveu: Quote
eve86 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Czesc w ten sobotni wieczór :loveu: Miłej nocki i mizianko dla Fibuni :loveu: Quote
moniczkaa86 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Hej :lol: .. Hej :multi: [quote name='pycia']Przyszliśmy się przywitać w ten słoneczny dzionek :] [quote name='Yoko2009']Witamy słonecznie nasze sąsiadeczki:) [quote name='Arabeska^^']Witamy i życzymy miłego wieczorku :loveu: Wymiziaj ode mnie pięknotkę :lol: Witamy serdecznie :multi: Arabeska dziękować, wymiziam... później, bo Fibka teraz śpi a ja muszę jechać do pracy... :placz: [quote name='Nati28']Witajcie nasze piekne sasiadeczki :loveu: Cześć Nati :loveu: jak było na wycieczce w nieznane? :cool3: [quote name='eve86']Czesc w ten sobotni wieczór :loveu: Miłej nocki i mizianko dla Fibuni :loveu: Cześć w niedzielny poranek. Pozdrawiamy, buźka :loveu: Ostatnio mam bardzo mało czasu na dogo, a jak już jestem to tak na szybko odwiedzam Wasze galerie :roll: Na dodatek wczoraj jakieś choróbsko mnie złapało... :shake: Postaram się na dniach o jakieś nowe fotki bo dawno nie było :cool1: Teraz uciekam do pracy a później do Mamy na obiadek :razz: Miłego dnia :loveu: Quote
karkakarka Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 UUU w niedzielę do pracy.... bidulka no ale obiadek u mamy, mniam mniam :) Pozdrawiam :) Quote
Karolina. Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Witamy! Pozdrawiamy niedzielnie, i zdrówka życzymy! Quote
iwa63 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Witamy niedzielnie i życzymy udanego dnia buziole dla Fibuni:loveu::loveu::loveu: Quote
Nati28 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Witamy sie i zyczymy smaczne obiadku :lol: Na wycieczce bylo fajnie wypoczelam porzadnie (a dlatego w nieznane bo nie wiedzialam do konca gdzie pojedziemy) ;) Quote
Yoko2009 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Witam poniedziałkowo i serdecznie pozdrawiam:smile: Quote
Juustii Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Witamy w ten śliczny poniedziałkowy poranek :p:multi: Quote
moniczkaa86 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='pycia']Witamy i życzymy miłego dnia:D Spóźnione dzięki :eviltong: [quote name='karkakarka']UUU w niedzielę do pracy.... bidulka no ale obiadek u mamy, mniam mniam :) Pozdrawiam :) No niestety, pracuje przez cały tydzień. :placz: Obiadek mniamii, nie ma jak u mamy :evil_lol: :cool1: [quote name='Karolina&Lucky']Witamy! Pozdrawiamy niedzielnie, i zdrówka życzymy! [quote name='Yoko2009']Witamy i buziaki przesyłamy:) [quote name='iwa63']Witamy niedzielnie i życzymy udanego dnia buziole dla Fibuni:loveu::loveu::loveu: Cześć Dziewczynki, dziękuje(my) :loveu: [quote name='Nati28']Witamy sie i zyczymy smaczne obiadku :lol: Na wycieczce bylo fajnie wypoczelam porzadnie (a dlatego w nieznane bo nie wiedzialam do konca gdzie pojedziemy) ;) Cześć Nati. Fajnie, że wypoczęłaś :lol: Też bym chętnie gdzieś się wybrała... albo chociaż posiedziała w domku pod pierzynką i się porządnie wykurowała :roll: [quote name='Yoko2009']Witam poniedziałkowo i serdecznie pozdrawiam:smile: [quote name='Juustii']Witamy w ten śliczny poniedziałkowy poranek :p:multi: Witam serdecznie i dziękuję za odwiedzinki :multi: :loveu: Quote
iwa63 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Wieczornie witamy i o zdrówko pytamy:multi: Quote
moniczkaa86 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='iwa63']Wieczornie witamy i o zdrówko pytamy:multi: Hejka :multi: Dalej dosłownie zdycham :placz: Żadne leki mi nie pomagają :shake: [quote name='Nati28']Witamy i buziaki przesylam :loveu: Siemanko :loveu: Od pazdziernika bede pracować w Twoich rejonach sasasa :evil_lol: Będziecie mnie odwiedzać z Coco? :cool3: Quote
moniczkaa86 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='FREDZIU']Życzymy dobrej nocy;) Wzajemnie :hand: Quote
Yoko2009 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Witamy porannie o słoneczne pozdrowienia przesyłamy:) Zdrówka życzymy, pogoń to paskudztwo, które się do Ciebie sąsiadeczko przyplątało:):) Quote
Recommended Posts