Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

iwa63 napisał(a):
Witam widzę że imprezka mnie ominęła:-(
Wszystkiego naj naj dla ślicznej Fibuni i buziole :loveu::loveu::loveu:
Miłego weekendu;) i dobrej nocki ;)

Dziekujemy za życzonka i również życzymy miłego weekendu :cool3: Mój co prawda pracujący będzie no ale cóż... life is brutal :roll:
***Paulina*** napisał(a):
O, no to już koniec prawie macie:loveu:
Kati miała cieczkę 19 dni :-)

Bardzo mnie cieszy, że to zaraz koniec :multi:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nati28']Dzien dobry :hand:
Milego dnia zyczymy :lol:

[quote name='iwa63']Witamy sobotnio;)

[quote name='JOYka']

[quote name='karkakarka']WITAM

[quote name='eve86']Dzien dobry! Witamy sobotnio i popołudniowo

[quote name='Yoko2009']A my witamy niedzielnie i południowo:)

[quote name='Nati28']Witamy sie slonecznie :lol::loveu:

[quote name='JOYka']Niedzielne poobiadkowe cześć
Wczorajsze i dzisiejsze CZEŚĆ wszystkim! :loveu:

Posted

Fibce wczoraj skończyła się cieczka, nareszcie !!!!!!!!!! :multi:
Poszalałyśmy dziś w parku, mamy spokój od pitbulla... moja radość jest nie do opisania :lol:
Daję aż 2 zdjęcia bo z 15 zrobionych tylko te się nadają :-? Coś mam z aparatem, jak byliśmy nad morzem to 'troche' piasku naleciało i teraz d*** :shake:
Zresztą ostatnio i tak nie mam weny na cykanie fot.

W ogóle wkurzają mnie ostatnio maksymalnie Ci wszyscy ludzie nieogarniający własnych psów... Siedzę z Fibką na trawie, bawimy się a tu podlatuje owczarek, za chwilę jakaś suczka wskakuje mi na kolana. :mad: Oczywiście reakcja właścicieli nietrudna do przewidzenia: Mini (czy jakoś tak) chodź, Mini no chodź... Miniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! I uwaga !!! Pani zaczeła udawać, że gdzieś biegnie, żeby pies się ruszył i do niej przyszedł. Boski widok :shake:
I tak najlepsi byli właściciele Yorka, którzy z odległości ok 30 m zaczęli mi cmokać, gwizdać i w ogóle nawoływać Fibkę. Oczywiście ona ich totalnie olała [:multi:] i stała w miejscu patrząc się na nich jak na idiotów :p Jestem z niej mega dumna!! :evil_lol: Kurczę zamiast zająć się swoim psem to będą mi tu kurna psa zaczepiać :mad:

Posted

[quote name='***Paulina***']http://img503.imageshack.us/img503/9229/48708160.jpg
Ślicznie tu wyszła:loveu:
Dzięki :loveu:
[quote name='karkakarka']Śliczna Fibunia :)
No cóż niektórzy tak mają, moja pewnie by pobiegła :mad: jeszcze taka głupiutka jest trochę :roll:

[quote name='eve86']Witamy. Mój Riki to samo! poszedł by za każdym :shake: Ale super ze udało ci się nauczyć Fibunie olewania ludzi :evil_lol:. Pozdrowionka

:mad: Jeszcze muszę ją nauczyć olewania dzieci, bo Fibka kocha wszystkie maluszki :evil_lol:
[quote name='Yoko2009']Piękniusie foteczki,
takich ludzi jak ci w parku to pełno jest na około niestety:(
dobraj nocki życzę
Dzieki :loveu:
Wiem ze jest takich pełno, ale jakoś wczoraj wyjątkowo mnie to drażniło.. :placz: Nie wiem czy gorsi są ludzie, którzy nie potrafią przywołać swojego psa i leci mi na Fibkę takie kilkunastokilowe bydle, np. wczorajszy owczarek czy debile cmokacze... :hmmmm: