Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Cytuję dzisiejszego SMSa:

"Przesyłam wieści od Sary :) Sara czuje się już u nas w pełni zadomowiona. Rano jak wstaniemy musi się z każdym przywitać. Okazuje radość liżąc nas, skacząc i skąmląc wesoło :) Bawi się ładnie zabawkami a nawet kapciami domowymi ;) Jest już o wiele mniej strachliwa i nie musi już chodzić na smyczy prawie wcale, bo trzyma sie nogi i jak się ją woła to przybiega od razu. Ma teraz towarzysza, z którym lubi bawić się, bo wzięliśmy jeszcze szczeniaka. Nazwałam go Karmel, to na pamięć Carmen, którą bardzo chciałam wziąść. Ale Karmel też jest słodki i sprawia nam dużo radości. Pozdrawiam serdecznie"

Posted

Malwinka ma nawrót grzybka w okolicy miejsca gdzie miała "łatkę". Zaczęła jej wypadać sierść i skóra jest zaczerwieniona. Mam nadzieję, że szybko uda sie opanować problem.

Posted

Grzybki niestety mają to do siebie, że często wracają.
My borykaliśmy się bardzo długo z tym problemem, aż wreszcie zaszczepiliśmy naszego psa. Na szczęście (odpukać w niemalowane) zmian skórnych od tego czasu nie zauważyliśmy.

• 1 month later...