Murka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Cytuję dzisiejszego SMSa: "Przesyłam wieści od Sary :) Sara czuje się już u nas w pełni zadomowiona. Rano jak wstaniemy musi się z każdym przywitać. Okazuje radość liżąc nas, skacząc i skąmląc wesoło :) Bawi się ładnie zabawkami a nawet kapciami domowymi ;) Jest już o wiele mniej strachliwa i nie musi już chodzić na smyczy prawie wcale, bo trzyma sie nogi i jak się ją woła to przybiega od razu. Ma teraz towarzysza, z którym lubi bawić się, bo wzięliśmy jeszcze szczeniaka. Nazwałam go Karmel, to na pamięć Carmen, którą bardzo chciałam wziąść. Ale Karmel też jest słodki i sprawia nam dużo radości. Pozdrawiam serdecznie" Quote
Murka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Malwinka ma nawrót grzybka w okolicy miejsca gdzie miała "łatkę". Zaczęła jej wypadać sierść i skóra jest zaczerwieniona. Mam nadzieję, że szybko uda sie opanować problem. Quote
Ra_dunia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Grzybki niestety mają to do siebie, że często wracają. My borykaliśmy się bardzo długo z tym problemem, aż wreszcie zaszczepiliśmy naszego psa. Na szczęście (odpukać w niemalowane) zmian skórnych od tego czasu nie zauważyliśmy. Quote
Recommended Posts