Kejciu Posted January 28 Author Posted January 28 Dnia 27.01.2025 o 15:21, Figunia napisał: Czy moja wpłata jeszcze nie doszła? Martwię się, bo to już sporo czasu minęło... Wpłata doszła wczoraj, dzisiaj pierwszy raz dopiero loguję się na dogo więc już uzupełniam. Bardzo dziękujemy za serduszko 😘 1 Quote
konfirm31 Posted January 28 Posted January 28 Dziękuję za ciasteczka 🙂. Dzisiaj dotarły i już była konsumpcja. Lerka zna te ciasteczka, ale Ninek poznał je dopiero teraz. I pokochał od pierwszego razu. Ninek, to już starszy pan i nie każdy smaczek, zasługuje na jego uznanie. Ninek (i Lerka), rekomendują wszystkim psiakom przepyszne ciasteczka od Cioci Kejciu 🙂 1 1 Quote
Figunia Posted January 28 Posted January 28 On 1/28/2025 at 10:58 AM, Kejciu said: Wpłata doszła wczoraj, dzisiaj pierwszy raz dopiero loguję się na dogo więc już uzupełniam. Bardzo dziękujemy za serduszko 😘 Super, dziękuję za informację 🙂 Quote
Kejciu Posted January 29 Author Posted January 29 Dnia 28.01.2025 o 16:48, konfirm31 napisał: Dziękuję za ciasteczka 🙂. Dzisiaj dotarły i już była konsumpcja. Lerka zna te ciasteczka, ale Ninek poznał je dopiero teraz. I pokochał od pierwszego razu. Ninek, to już starszy pan i nie każdy smaczek, zasługuje na jego uznanie. Ninek (i Lerka), rekomendują wszystkim psiakom przepyszne ciasteczka od Cioci Kejciu 🙂 Bardzo dziękuję 😘 Quote
Jo37 Posted February 4 Posted February 4 Hana też potwierdza, że ciasteczka są super. Poproszę 1 opakowanie - nie jest to pilne bo mamy jeszcze pół opakowania. Quote
Jo37 Posted February 5 Posted February 5 Dla Grażki123 poproszę 1 opakowanie. Odbiorę w Warszawie. Quote
Kejciu Posted February 12 Author Posted February 12 jestem - w końcu się udalo i to ze służbowego laptopa. miałam podgląd ale nie było okienka odpowiedz...co jakiś czas tak się robi ale zazwyczaj z tel mogłam coś napisać - nie tym razem 🙂 Quote
Recommended Posts