agat21 Posted January 6 Author Posted January 6 Dnia 5.01.2025 o 18:06, Ellig napisał: Mój przelew rano poleciał. Dzięki, jutro sprawdzę konto, na pewno już będzie 🙂 Quote
agat21 Posted January 7 Author Posted January 7 Przyszły przelewy od Ellig i od Aldumki (z ogonkiem 😘 ) Dzięki! 2 Quote
Ewa Marta Posted January 7 Posted January 7 Dnia 5.01.2025 o 16:02, Alaskan malamutte napisał: Agatko, ja swoje 35zł wpłacę bezpośrednio do Ewy Marty. Ona jest skarbnikiem Tosi. Może tak być? Kasa już na koncie Tosi:) Quote
agat21 Posted January 8 Author Posted January 8 Przyszły przelewy od Nesiowatej i Limonki (z ogonkiem 😘 ) Dzięki! Brakuje już tylko jednej wpłaty. @Jo37 - przepraszam za brak pw, wpłacisz na moje konto? Quote
agat21 Posted January 12 Author Posted January 12 Korzystając z nieoczekiwanej okazji pisania na dogo na obcym komputerze, informuję, że wpłata od Jo37 jest już na moim koncie i przelewam kasę z bazarku na konto Ewy Marty dla Tosi 😀 Quote
agat21 Posted January 12 Author Posted January 12 260 zł przelewam dla Tosi, oczywiście proszę o potwierdzenie jak to będzie możliwe 🙄 Bardzo dziękuję wszystkim biorącym udział! Quote
Ewa Marta Posted January 13 Posted January 13 Dnia 12.01.2025 o 16:11, agat21 napisał: 260 zł przelewam dla Tosi, oczywiście proszę o potwierdzenie jak to będzie możliwe 🙄 Bardzo dziękuję wszystkim biorącym udział! Ja również bardzo serdecznie dziękuję Wam wszystkim. Agatko, dla Ciebie ogromne podziękowania za Twój trud:) 260 zł plus 55 zł, które było już u mnie na koncie jest już u Tosi. Razem z bazarku Tosia dostała 315,00 zł ❤️ Quote
agat21 Posted January 13 Author Posted January 13 Mogę pisać! Alleluja! 😃 Dzięki za potwierdzenie wpływu pieniędzy. 1 Quote
Recommended Posts