Jump to content
Dogomania

PROSZĘ O POMOC W OGŁOSZENIACH ! Teraz ma imię NURI ! Sunia o dwóch twarzach, dla koneserów, w hoteliku na moim utrzymaniu.

Recommended Posts

Posted
Dnia 22.05.2025 o 10:32, Poker napisał:

Dziękuję  Toli za wklejenie zdjęć. 

🙂 Fajne, zdjęcia, duża różnorodność;  dziewczynka super, przecież są gdzieś miłośnicy większych psów! Próbujemy id niwa, może teraz ktoś sié zakocha. Wieczorem zrobię nowe ogłoszenie.

Posted

Informacje od Anecik : Ok. 20 kg, w kłębie ok. 45 cm, ma jeszcze zmierzyć, łagodna do ludzi i psów. Chodzi na smyczy, ale trochę ciągnie. Zachowuje czystość, reaguje na podał łapkę i siad.  Wulkan energii, nie do zdarcia. Uwielbia bawić się, biegać. Dp obcych na początku z dystansem.

Podjęłam decyzję o jej kastracji.

• Poker changed the title to PROSZĘ O POMOC W OGŁOSZENIACH ! Teraz ma imię NURI ! Sunia o dwóch twarzach, dla koneserów, w hoteliku na moim utrzymaniu.
Posted
Dnia 21.05.2025 o 23:57, Poker napisał:

Już dawno wpłaciłam 250 zł na konto ZEA.

Na koncie ZEa jest wplata 250 zł 0d Poker (12.05.), dziękuję.

Posted

Ellig, bardzo dziękuję za ogłoszenia.

Młoda odpisała mi, że znaleźli kotkę i zdecydowali sie ją zostawić, więc nie mogą adoptować Nuri. Niech się  pocałują w łokieć.

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 2.06.2025 o 22:11, Poker napisał:

Wszystko na to  wskazuje , że Nuri będzie miała zapoznawczą wizytę w środę. Oby przyniosła jej domek.

Świetnie, trzymam kciuki, może teraz się uda...

Posted
Dnia 2.06.2025 o 22:11, Poker napisał:

Wszystko na to  wskazuje , że Nuri będzie miała zapoznawczą wizytę w środę. Oby przyniosła jej domek.

Mocno trzymam kciuki.