Jump to content
Dogomania

Czy ktoś reflektuje na elegancki zestaw prezentowy? Dla Wolfika? Jeśli tak, to zajrzeć proszę :) Do 6 grudnia 22.00

Recommended Posts

Posted
Dnia 2.12.2024 o 16:29, plastelina napisał:

Poproszę za 50

Dnia 2.12.2024 o 18:56, Jo37 napisał:

Poproszę za 55,00

Dnia 2.12.2024 o 19:14, pochamerka napisał:

60 zł 

Łał!!! Bardzo Wam dziękuję 😃🧡🩷💜

I dziękuję Limonce, której propozycja tak podbiła bazarek ❤️

Posted
Dnia 4.12.2024 o 19:04, Jo37 napisał:

To ja 65

O rany! Jo! Jak ja mogłam przeoczyć Twój post z licytacją?! Niedobrze ze mną 😅

Wielkie wielkie dzięki! 🙂🌷🪻🌻

• Like 1
Posted
Dnia 6.12.2024 o 22:18, Jo37 napisał:

To chyba zestaw już mój?

Zdecydowanie Twój! Możemy umawiać się na odbiór. Jesteś w Warszawie?

I jeszcze muszę donieść Limonce, że ma Ci przesłać bonusa 😉

Posted
Dnia 6.12.2024 o 22:20, agat21 napisał:

Zdecydowanie Twój! Możemy umawiać się na odbiór. Jesteś w Warszawie?

I jeszcze muszę donieść Limonce, że ma Ci przesłać bonusa 😉

Za bonusa dziękuję. Może przekaże na bazarek albo podaruje komuś , kogo nie stać na kupno .

Jestem w Warszawie. Jakoś się umówimy chyba, że mogłabyś podrzucić Aldrumce. Odbieram jutro fanty z bazarku Nutusi i będę je zawozić do Aldrumki w przyszłym tygodniu

Posted
Dnia 6.12.2024 o 22:23, Jo37 napisał:

Za bonusa dziękuję. Może przekaże na bazarek albo podaruje komuś , kogo nie stać na kupno .

Dzięki, przekażę. Wielkie dzięki. 

Posted
Dnia 7.12.2024 o 00:03, Aldrumka napisał:

zgodzi się zgodzi, może nawet się przespacerować 15-16

Przepraszam, że się wtrącę, ale jeśli Joasi nie robią różnicy 2- 3 dni, to może umówcie się tak, żeby Agata odebrała sobie fanty z mojego bazarku. Nie wiem, czy Grazka123 będzie odbierała osobiście od Ciebie, czy Joasia dla niej odbierze. Ja dzisiaj wieczorem spakuję paczkę, nadam, więc w poniedziałek wyruszy 

Posted
Dnia 7.12.2024 o 12:26, Gabi79 napisał:

Przepraszam, że się wtrącę, ale jeśli Joasi nie robią różnicy 2- 3 dni, to może umówcie się tak, żeby Agata odebrała sobie fanty z mojego bazarku. Nie wiem, czy Grazka123 będzie odbierała osobiście od Ciebie, czy Joasia dla niej odbierze. Ja dzisiaj wieczorem spakuję paczkę, nadam, więc w poniedziałek wyruszy 

Masz rację. Jeśli Grażka też u Ciebie kupowała to faktycznie nie ma co się tak spieszyć i lepiej poczekać na Twoją paczkę 

Posted
Dnia 7.12.2024 o 13:30, Aldrumka napisał:

Masz rację. Jeśli Grażka też u Ciebie kupowała to faktycznie nie ma co się tak spieszyć i lepiej poczekać na Twoją paczkę 

Tak, w paczce Twoje zakupy, Grażynki, agat21 i Nesiowatej. Paczka już gotowa do nadania, jutro nadam😀

• Like 1
Posted
Dnia 10.12.2024 o 18:20, agat21 napisał:

Kasa od Jo dla Wolfika już na koncie. Kosmetyki czekają zatem aż przyjdzie paczka od Gabi

Dzisiaj została wydana do doręczenia, więc powinna jeszcze dziś być w paczkomacie 

Posted
Dnia 10.12.2024 o 18:20, agat21 napisał:

Kasa od Jo dla Wolfika już na koncie. Kosmetyki czekają zatem aż przyjdzie paczka od Gabi

a może jeszcze od elik jeśli  wyśle lada dzień