Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY, ROZLICZONY. Bazarek z kosmetykami i różnościami na dług szczebrzeszyniaków oraz Chmurki i Gryzi - do 13 grudnia, do godziny 22:00

Recommended Posts

• elmas changed the title to Ostatni dzień bazarku! Bazarek z kosmetykami i różnościami na dług szczebrzeszyniaków oraz Chmurki i Gryzi - do 13 grudnia, do godziny 22:00
Posted
Dnia 13.12.2024 o 10:36, AlfaLS napisał:

Poproszę nr 28 jeszcze

Dnia 13.12.2024 o 10:40, AlfaLS napisał:

I 28 A też 🙂 i 30 też :)))

O nr 28 pytała wcześniej Aldrumka, ale zauważyłam, że mam dwie takie kawy, więc w razie czego nikt nie będzie pokrzywdzony. 

Dziękuję bardzo za zakupy 😀

• Like 1
Posted
Dnia 13.12.2024 o 10:56, elmas napisał:

O nr 28 pytała wcześniej Aldrumka, ale zauważyłam, że mam dwie takie kawy, więc w razie czego nikt nie będzie pokrzywdzony. 

Dziękuję bardzo za zakupy 😀

Super!

• Like 1
Posted
Dnia 13.12.2024 o 14:21, Kamila Proc napisał:

wiele lat temu ten dzien tez bywa dla wielu osob ostatni

No trochę powiało grozą... 😮

Ciekawostka: Lęk przed piątkiem trzynastego nazywa się paraskewidekatriafobia.

Dla mnie to słowo jest zdecydowanie bardziej przerażające niż sama dzisiejsza data 😄

Posted
Dnia 13.12.2024 o 14:51, elmas napisał:

No trochę powiało grozą... 😮

Ciekawostka: Lęk przed piątkiem trzynastego nazywa się paraskewidekatriafobia.

Dla mnie to słowo jest zdecydowanie bardziej przerażające niż sama dzisiejsza data 😄

ale byl taki pamietny 13 grudnia...

Posted
Dnia 13.12.2024 o 19:21, Aldrumka napisał:

Nr 15 A i 15 B poproszę 

Dziękuję, z radością dopiszę 🙂

Domyślam się, że mam przygotować wspólną przesyłkę dla Ciebie, agat21 i Jo37 - gdyby miało być inaczej, proszę o sprostowanie. 

• Like 1
  • elmas changed the title to ZAKOŃCZONY. Bazarek z kosmetykami i różnościami na dług szczebrzeszyniaków oraz Chmurki i Gryzi - do 13 grudnia, do godziny 22:00
Posted

Bazarek dobiegł końca. Bardzo dziękuję wszystkim, którzy zajrzeli tu na zakupy lub z wizytą! Szczególne podziękowania należą się Kamili Proc oraz Isabel, które lepiej niż ja pilnowały, by bazarek nie zaginął w otchłani tego forum 😉

Wiadomości z rozliczeniem wkrótce trafią do odpowiednich skrzynek. Mam nadzieję, że na samym początku przyszłego tygodnia uda mi się porozsyłać wszystkie paczki, tak aby bez problemu dotarły przed Świętami. 

Do zobaczenia na następnym bazarku!

• Like 2