Jump to content
Dogomania

Dzisiej koniec bazarku.Dołożone od nr 68.Przetwory,ciuchy duże i dla dzieci,kwiaty, książki,coś do domu,bizuteria - na kocie potrzeby.Do 5 listopada,do godziny 20 -tej.

guccio

Recommended Posts

Dnia 1.11.2024 o 08:24, kiyoshi napisał:

a ten pnący to jakaś konkretna odmiana? ma małe listki czy większe? szybko rośnie? a termos popraw proszę- za 20 zł ode mnie bo CV juz jest

Trudno mi określić wielkość liści🙂 jeden drobniejszy(dalej od okna)drugi większe liście bo bliżej.Rosnie szybko w okresie wiosenno letnim.Zmierzylam centymetrami liść w tym na sprzedaż 🙂po szerokości 8 cm.

Termos poprawiam.

Dnia 1.11.2024 o 08:32, guccio napisał:

Trudno mi określić wielkość liści🙂 jeden drobniejszy(dalej od okna)drugi większe liście bo bliżej.Rosnie szybko w okresie wiosenno letnim.Zmierzylam centymetrami liść w tym na sprzedaż 🙂po szerokości 8 cm.

Termos poprawiam.

ok. dziękuje 🙂  kupiłabym jakies paprotki jakbyś w przyszłości miała. Pozdrawiam

• Like 1

Dnia 1.11.2024 o 09:46, jola&tina napisał:

No i  jest wiosna - słoneczko świeci a rozmowa dotyczy kwiecia 🙂 Wiosennie jest !!!!

Dzień dobry. U nas też prawdziwa wiosna 😊, tylko słonko trochę niziutko...

Dnia 1.11.2024 o 09:46, jola&tina napisał:

No i  jest wiosna - słoneczko świeci a rozmowa dotyczy kwiecia 🙂 Wiosennie jest !!!!

U nas też się zrobiło słonecznie. A poranek tego nie zapowiadał.