Jump to content
Dogomania

Imienny dla cudem uratowego błąkającego się i wychudzonego piesia. Już czasowo zabezpieczony, a teraz potrzebuje pięknego imienia jak piękny jest on sam :) Do 22 lipca g.22.00 ZAPRASZAM :)) - Zwyciężyło imię ELIO :))

Recommended Posts

Posted

Dzięki serdeczne i wdzięczność dla autorki bazarku i wszystkich uczestników.

Wszystkie imiona fajne ale dla mnie to i tak (jak zazwyczaj) jest Misio.

• agat21 changed the title to Imienny dla cudem uratowego błąkającego się i wychudzonego piesia. Już czasowo zabezpieczony, a teraz potrzebuje pięknego imienia jak piękny jest on sam :) Do 22 lipca g.22.00 ZAPRASZAM :)) - Zwyciężyło imię ELIO :))
Posted

Pierwsze wpłaty już na koncie - od Nesiowatej 🌷i Aldrumki 🌷, więc musiałam zrobić rozliczenie 😉.

Na czyje konto będą wpłaty dla Elio?

Posted
Dnia 23.07.2024 o 16:37, agat21 napisał:

Na czyje konto będą wpłaty dla Elio?

Elio nie ma zbyt wiele kasy dlatego zdecydowaliśmy się na opłacanie hotelu bez faktury więc zbierać będziemy na konto prywatne. Nie wiem jak ja to ogarnę. Na razie nie podaję konta, mam nadzieję, że ktoś podejmie się roli skarbnika.

Posted
Dnia 25.07.2024 o 09:30, Jo37 napisał:

Niestety zrobiłam przelew na konto agat21.

Zdaje się, że namieszałam pytaniem o konto. Skarbniczką jest Nesiowata, ale za bazar jak najbardziej do mnie i potem całą kwotę przeleję do Nesiowatej. Więc wszystko ok.

Posted
On 7/25/2024 at 11:02 AM, Nesiowata said:

Na moje konto wpłynęła wpłata od Figuni z tego bazarku - 40 zł (ona i córka).

Oj, bardzo przepraszam za tą pomyłkę. Wszystko przez pośpiech. Chciałam wysłać kasę jak najszybciej, bo byłam przed wyjazdem. Do tego ostatnio żyję cały czas w pośpiechu a wtedy z pomyslunkiem u mnie kiepsko.

Posted
Dnia 26.07.2024 o 17:03, Figunia napisał:

Oj, bardzo przepraszam za tą pomyłkę. Wszystko przez pośpiech. Chciałam wysłać kasę jak najszybciej, bo byłam przed wyjazdem. Do tego ostatnio żyję cały czas w pośpiechu a wtedy z pomyslunkiem u mnie kiepsko.

Wszystko w porządku.

Posted

Brakuje mi jednej wpłaty, ale nie będę teraz już czekać, bo adresatka jeszcze nie przeczytała mojej wiadomości, a ja niebawem będę bez dostępu do netu i konta, więc przelewam to, co  jest na moim koncie do skarbniczki Nesiowatej, niech chłopak już korzysta z tej kasy. 170 zł przelewam, 40 zł już Nesiowata ma od Figuni i jej córki, więc razem będzie na razie z bazarku 210 zł.

Posted

Na konto Elio wpłynęła kwota 170,00 zł. Łącznie z wpłaconą wcześniej kwotą 40,00 zł (Figunia) daje to to 210,00 zł i taka kwota Elio ujęta jest w jego rozliczeniu.

Posted
Dnia 31.07.2024 o 15:21, Nesiowata napisał:

Na konto Elio wpłynęła kwota 170,00 zł. Łącznie z wpłaconą wcześniej kwotą 40,00 zł (Figunia) daje to to 210,00 zł i taka kwota Elio ujęta jest w jego rozliczeniu.

Dzięki za potwierdzenie 🙂