Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tapka znam osobiście, bo mieszka w klatce obok w moim bloku. Śliczny około 4- letni piesek przecudnej urody. Niestety psiak ma problemy z oczkami i prawdopodobnie straci wzrok. Zresztą teraz widać, że z jego oczkami jest coś nie tak, bo gdy go wołam to staje nasłuchuje i dopiero podbiega do mnie. Chyba za węchem. Kiedyś wpadł pod samochód, niejednokrotnie dostał kopniaka od "cudownego" sąsiada z mojej klatki. :angryy::angryy:
Psiak bardzo ładnie wygląda, jest zadbany, aczkolwiek lata samopas. Obecni właściciele chcą go oddać (przyczyna: ...............- bez komentarza).

Oto i on:

Jest wielkości jamnika. Wychowany z dziećmi, pieknie chodzi na smyczy.

Kto pokocha Tapeczka??????

Posted

a jak u niego z długością. Moje psiaki Pajda i Kacper yeż do kolan ledwie sięgały, ale były długie. W rzeczywistości jak już trzeba było je nosić to nosiło sie prawie ON-ka :evil_lol:

Posted

Basia1968 napisał(a):
problem z Tapkiem jest taki, że trudno mi jest utrafić pod blokiem na niego. Jesli go upoluje, to zrobię zdjęcia.

No a właśnie jak na złość jest tak,że jak się nie ma czasu albo aparatu to wyczekiwany obiekt się pojawia :diabloti:

Posted

z Tapkiem jest tak, że on teraz lata za dziewczynami i niestety cięzko mi go zlokalizować. W sobotę będę mieć wolne, to może do południa go uchwycę:loveu::loveu:

Posted

kolejnośc zapewne powinna być taka - dom, kochający ludzie, leczenie - a niestety jest odwrotnie - pies biegający samopas, bierni ludzie, brak leczenia. Trzeba by psiaka porządnie zdiagnozować i rozpocząć ewentualne leczenie.
Ajjjj :shake:

Posted

Trudna sprawa tym psiakiem. Chyba trzeba zacząć od szukania tymczasu lub hotelu. Bo o dom w takiej sytuacji chyba będzie bardzo trudno. Kto weźmie psa chorego bez diagnozy i z perspektywą ślepoty?:shake:

Posted

no i Tapek zapadł się pod ziemię. Nie wiem czy w domu siedzi, czy poleciał w inne tereny za pannami. Kurcze:angryy::angryy:
Myślałam, że złapię Tapka na moją sunię Biankę /ma cieczkę? ale niestety przepadł. Będę czuwać. Aparat noszę w torebce.

Posted

mam wiadomość z dnia dzisiejszego - Tapeczek będzie miał domek:loveu::loveu::loveu::loveu:. Przyszli właściciele są w nim zakochani, będa go leczyć /małżeństwo z kilkunastoletnim synem/ - są odpowiedzialni.

Posted

[quote name='Basia1968']mam wiadomość z dnia dzisiejszego - Tapeczek będzie miał domek:loveu::loveu::loveu::loveu:. Przyszli właściciele są w nim zakochani, będa go leczyć /małżeństwo z kilkunastoletnim synem/ - są odpowiedzialni.
To super. :loveu:

Posted

[quote name='Basia1968']mam wiadomość z dnia dzisiejszego - Tapeczek będzie miał domek:loveu::loveu::loveu::loveu:. Przyszli właściciele są w nim zakochani, będa go leczyć /małżeństwo z kilkunastoletnim synem/ - są odpowiedzialni.

I jak Tapus juz jest u nowych włascicieli ?