Aga76 Posted March 20, 2024 Posted March 20, 2024 Dnia 19.03.2024 o 22:35, rozi napisał: Tak się ucieszyłam z szybkiego rozwiązania, że mi się całkiem spać odechciało :DDDD A ja padłam 🙄 Jeszcze raz gratulacje 🌼 Quote
UlaFeta Posted March 20, 2024 Posted March 20, 2024 Jak by tak popatrzeć na kolejność losów to byłam blisko 😅 Moja 💰 jeszcze nie doszła? Quote
rozi Posted March 20, 2024 Author Posted March 20, 2024 Dnia 20.03.2024 o 07:29, UlaFeta napisał: Moja 💰 jeszcze nie doszła? Doszła wczoraj, jest w rozliczeniowym przecież 🙂 1 Quote
rozi Posted March 20, 2024 Author Posted March 20, 2024 Dnia 13.03.2024 o 20:12, rozi napisał: ROZLICZENIE: mdk8 - dwa losy - 24zł - wpłata 25zł Iv_ - los - 12zł - wpłata 15zł Nesiowata - los - 12zł - wpłata 12zł uxmal - sałatka (dwa losy w gratisie) i goła kanapka (los)- 36zł maarit - sałatka i wiadomo co i drugie nie wiadomo co (4 losy w gratisie) - 48zł - wpłata 48zł Molly - los - 12zł - wpłata 12zł Jola&Tina - los - 12zł - wpłata 20zł Jo37 - los - 12zł - wpłata 12zł koja - dwa losy - 24zł - wpłata 30zł Aga76 - dwie zupy (los w gratisie) i cztery agresywne jajka (los w gratisie) - 24zł - wpłata 40zł - UlaFeta - pomidorowa z kartoflami i serwetka (dwa losy w gratisie) - 30zł - wpłata 30zł Kate1 - cztery losy - 48zł wpłata 98zł . . . Jeszcze tylko Ux, ale ona koperkowa jest :). Quote
uxmal Posted March 20, 2024 Posted March 20, 2024 Przede wszystkim : Brawo Kate1 wygranej 🙂 Przede pierwszej: Gratuluję elegancko, prawdopodobnie i smacznie poprowadzonego bazarku. ps. Poszła wpłata. Przede ja: Owszem zamówiłam dania i niedania ale coś nie doszły! PP wysłane i na dodatek zwykłym? 1 Quote
Kate1 Posted March 20, 2024 Posted March 20, 2024 Co za emocje... Z pewną taką nieśmiałością muszę się przyznać, że usnęłam przed 22.00. Telewizji nie oglądam, ale sobie myślę - wyniki będą na DOGO - już Rozi o to zadba. A teraz przyznam się do czegoś jeszcze - kiedy weszłam na bazarek, zostało jeszcze 9 liczb, w sumie więc zadanie było ułatwione. I kiedy tak bawiliśmy się w tego totolotka, tak sobie pomyślałam - kurde, a jak trafię i nie puszczę "normalnego" kuponu? Nie, żebym była hazardzistą, ale dawno, dawno temu zdarzało mi się raz na jakiś czas coś tam skreślić... Skreśliłam 6 z 8 liczb, które mi zostały tutaj i w poniedziałek, w drodze z pracy puściłam swój kupon. Dzisiaj rano, zaraz po przyjściu do pracy, zaglądam na DOGO i czytam tytuł, że KATE1 kupiła szczęśliwy los... No to możecie sobie wyobrazić jakie emocje były we mnie - szóstka była poza zasięgiem, ale skromna trójeczka jak nic. Oczywiście te pieniążki pójdą na Dogomaniacki cel bo w sumie z Waszą pomocą ta trójka do mnie wpadła. Za wszystkie gratulacje skromnie dziękuję, ale największą Wygraną tej naszej zabawy jest oczywiście Pola, która uzbierała troszkę pieniążków. 2 Quote
rozi Posted March 20, 2024 Author Posted March 20, 2024 Nazbierało nam się 382zł Dopisałam do konta Jasnej Poli Malutkiej 1 Quote
rozi Posted March 20, 2024 Author Posted March 20, 2024 Dnia 20.03.2024 o 17:59, uxmal napisał: Przede wszystkim : Brawo Kate1 wygranej 🙂 Przede pierwszej: Gratuluję elegancko, prawdopodobnie i smacznie poprowadzonego bazarku. ps. Poszła wpłata. Przede ja: Owszem zamówiłam dania i niedania ale coś nie doszły! PP wysłane i na dodatek zwykłym? Reklamacje cena 50zł online, 100zł listem poleconym Quote
rozi Posted March 20, 2024 Author Posted March 20, 2024 Dnia 20.03.2024 o 18:06, Kate1 napisał: Co za emocje... Z pewną taką nieśmiałością muszę się przyznać, że usnęłam przed 22.00. Telewizji nie oglądam, ale sobie myślę - wyniki będą na DOGO - już Rozi o to zadba. A teraz przyznam się do czegoś jeszcze - kiedy weszłam na bazarek, zostało jeszcze 9 liczb, w sumie więc zadanie było ułatwione. I kiedy tak bawiliśmy się w tego totolotka, tak sobie pomyślałam - kurde, a jak trafię i nie puszczę "normalnego" kuponu? Nie, żebym była hazardzistą, ale dawno, dawno temu zdarzało mi się raz na jakiś czas coś tam skreślić... Skreśliłam 6 z 8 liczb, które mi zostały tutaj i w poniedziałek, w drodze z pracy puściłam swój kupon. Dzisiaj rano, zaraz po przyjściu do pracy, zaglądam na DOGO i czytam tytuł, że KATE1 kupiła szczęśliwy los... No to możecie sobie wyobrazić jakie emocje były we mnie - szóstka była poza zasięgiem, ale skromna trójeczka jak nic. Oczywiście te pieniążki pójdą na Dogomaniacki cel bo w sumie z Waszą pomocą ta trójka do mnie wpadła. Za wszystkie gratulacje skromnie dziękuję, ale największą Wygraną tej naszej zabawy jest oczywiście Pola, która uzbierała troszkę pieniążków. Serduszka i kwiatki dla Ciebie. Czekam na adres :). Quote
rozi Posted March 20, 2024 Author Posted March 20, 2024 Jak zawsze i zawsze dziękuję, jak potrafię, Kochanym Uczestnikom bazarku . 2 Quote
Kate1 Posted March 20, 2024 Posted March 20, 2024 Dnia 20.03.2024 o 18:24, rozi napisał: Serduszka i kwiatki dla Ciebie. Czekam na adres :). Dziękuję i czekam na kolejne LOTTO z Twojej strony. Może następnym razem będzie coś więcej niż trójeczka, ilu zwierzaczkom można by wtedy pomóc... 2 Quote
Kate1 Posted March 26, 2024 Posted March 26, 2024 Chciałam potwierdzić, że wygrana z Lotto do mnie dotarła, z dodatkiem od naszej cudownej Rozi. Dziękuję i pozdrawiam Wszystkich. 1 Quote
Recommended Posts