BoUnTy Posted January 21, 2024 Posted January 21, 2024 Wiecie, że jestem tutaj wystarczająco długo, aby z całą pewnością powiedzieć, że nigdy nie szukałam pomocy dla siebie. Zawsze wszystko "ja sama". Nigdy też nie wzięłam złotówki na utrzymanie własnych zwierzaków z kont Fundacji i Stowarzyszenia, w których szeregach jestem. Ale... W niespełna 2 miesiące wydałam ponad 2 tysiące złotych na leczenie moich zwierząt. Zaczęło się w grudniu, okazało się, że bezdomniaki przyniosły do stada lamblie... Później Imbirek, tak, chomik. Tylko chomik... i to całkiem nie młody chomik... wymagał 2 operacji, finalnie i tak zmuszeni byliśmy się z nim pożegnać. < A w okolicy świąt zaczęła chorować nasza staruteńka Kibka, sunieczka ma blisko 19 lat. Była znaleziona, miała nawet tutaj swój wątek wiele lat temu, gdy jeszcze była dzieckiem do adopcji... To trójłapka, ma zapalenie trzustki, żołądka, oraz guzy na wątrobie. Bardzo się męczyła. Diagnostyka - oczywiście mam wszystko do wglądu, kosztowała dużo pieniędzy. Obecnie moze jeść tylko pokarm wg przepisu lub puszki 4Vets... Aby ulżyc jej w cierpieniu także została zaaplikowana Librela oraz od miesiąca przyjmuje Samylin (ASP, ALT, AP, GHDL wywalone w kosmos, wątroba dwukrotnie powiększona) ... Za parę dni powtórne badania, aby sprawdzić, czy nasze wysiłki mają szansę zapewnić jej jeszcze dłuższe życie... Nadal nie jęczę i nie proszę o pomoc-zbiórki ,cegiełki, bo uważam, że jest na co zbierać... ale może akurat komuś coś się spodoba, jest potrzebne i pomoże mi ogarnąć ten cięższy dla mnie czas i da mi chwilę oddechu. Bazarek z opcją KT, bo jednocześnie też mam wystawione na Vinted i OLX, więc staram się uniknąć zamieszania. Masz inną propozycję cenową, proponuj... DO 26.01 do godziny 20:00 1. NOWA. Sukienka w kwiaty Pimkie Collection Letnia sukienka w kwiaty. Pimkie Collection D-Ochem. Sukienka cieniutka, prześwitująca. Wbrew informacjom z sieci nie posiada podszewki (oraz ma inny guzik, bo oryginalny mi się połamał). KT 20 zł. 2. Spodnie Outigger Bermudy r 32 ramia + bawełna Spodnie w stanie bardzo dobrym, ma lekkie ołówkowe paski, sama nie wiem od czego, ale widać je jak się przyjrzeć, rozmiar 32. Szerokie. Kolor ecru z żółtymi delikatnymi paskami, mam nadzieję, że udało mi się je uchwycić na zdjęciach. KT 6 zł. 3. Spodnie Ewtom 46 wiskoz Spodnie Ewtom 46 wiskoza Spodnie w stanie bardzo dobrym, lekka "plamka" wyglądająca na wadę fabryczną, widoczna na zdjęciu (wygląda jak błyszczący materiał). Ściągacze po bokach sprawiają, że dobrze leżą na brzuchu, wysoki stan. Wiskoza. Szerokość w pasie: 41 cm Długość: 103 cm Szerokość nogawki: 24 Stan przód: 33 cm Stan tył: 42 cm. KT 7 zł. 4. Szkło hartowane LG K4 Jak w opisie. Szkło oczywiście nowe. KT 4 zł. 5. T-shirt 3- damski T-shirt damski, czarno srebrny, srebrna nić jest błyszcząca. Pięknie się układa, przylega do ciała, ale mnie już jest za dużo, żeby mnie to cieszyło 🫣 Używany, ale nadal wygląda świetnie. Ma jeden szew na dole przy brzegu wywinięty, widoczne na zdjęciu, ale nitką jest cała, przeciągnąłem ją jak mogłam na drugą stronę, żeby jej nie usuwać, ale nie powinno być problematyczne. Rozmiar 36/38 KT 6 zł. 6. Bluzka czarna z koronką Bluzka z długim rękawem, czarna z plecami w koronce. Pięknie się układa. Na ostatnim zdjęciu widać zbliżenie na materiał, brak metki ze składem, materiał jest taki skulkowany, ale to nie wada, on taki jest. Jest miękki, myślę że to bawełna+elastan. Raczej krótki, rozmiar 36. KT 4 Zł. 7. T-shirt różowy Pink t-shirt rozmiar 36. Stan bardzo dobry. KT 6 zł. 8.Bluzka z długim rękawem Bluzka w stanie dobrym, małe wybarwienie na rękawie widoczne na zdjęciu. Rozmiar M/L - 38 KT 4 zł. 9.Bluzka Stradivarius S Bluzka Stradivarius rozmiar S. Prześwitująca, ma niewielkie zaciągnięcie nie przeszkadzające w użytkowaniu, na szczęście jest na dole, więc słabo widoczne. KT 6 zl. 10. Nowa! Sukienka susymix Abito plisse 0151 S/M Sukienka damska. Rozmiar S/M (dla mnie na większe M okazała się ciut mała pod pachami). Nigdy nie używana. Mistrz fotografii ze mnie kiepski, sukienka ma krótką podszewkę. Pięknie na dole się układa. Sukienka bez ramion. Do okolic kostek. Firma susy Mix. Cena oryginalna 210 zł. + ma wszystkie metki (domodi) 🙂 KT 30 zł. 11. Szkło hartowane mi band Szkło hartowane do mi banda, kupione na mi band 5. Myślę natomiast, że jest uniwersalny. Opakowanie otwarte tylko do zdjęcia, bo nie wiedziałam czy ma środek jakiś uniwersalny (do przycinania) czy typowo do mi banda, a nie chciałam wprowadzać kupującego w błąd. Na innej aukcji paski do mi banda. KT 7 zł. 12. Niedokończone opowieści J. R. R. Tolkien Stan bardzo dobry, nosi standardowe niewielkie ślady użytkowania. KT 7 zł. 13. Zestaw KT 8 zł. 14. Spodnie 74 dla chłopca nowe bez metki Spodenki rozmiar 74. Nowe, tylko wyprane. Kupiłam je dla synka, ale się nie mieści. KT 5 zł. 15. Spódniczka rozmiar 140 100% bawełna Spódniczka rozmiar 140 100% bawełna. Ładny ornament. Góra 29, długość 39. Stylizowana na jeans Spódnica dla dziewczynki w bardzo dobrym stanie. Mocny i dobrej jakości materiał sprawi, że posłuży jeszcze długo. Dodatkowo 100% bawełny sprawia, że pocenie nie jest tak uciążliwe. KT 5 zł. - Nesiowata 16. Świeczniki kwiatek Świeczniki kwiatek Nowe, otwierane opakowanie KT 6 zł. - lunarmeimaind 17.Atlas budowlany 12 sztuk Atlas budowlany 12 sztuk, archiwalne, ale wciąż aktualne 2004-2006 Kt 20 zł. 18.Nowe sandały niemowlęce Chicco Giorgino rozmiar 18 Nowe sandałki w rozmiarze 18 (ok. 6-10 miesięcy). Sandałki są już dla nas za małe, syn dobija roczku, a my nie zdążyliśmy doczekać się ciepłych dni (na potwierdzenie, że nie ściemniać dorzucam na ostatnim zdjęciu jak niewiele nam zabrakło, tutaj wygląda na więcej, bo dziecko w nosidle, więc nóżką uciekła do przodu)😭😭😭 Nie należały do tanich, więc tym bardziej nam szkoda... 😭 Niech zatem cieszą kogoś innego ☹️ Rozmiar 18, według mojej miarki klasyczne. 18,5/19 widoczne na ostatnim zdjęciu z więc myślę, że mniejsze stopki też będą idealne (16-17). Kt 35 zł. 19. Giggy spodnie dla dziewczyny rozmiar 122 Spodnie 100% bawełny r 122 Spodnie dla dziewczynki w bardzo dobrym stanie, co pokazuje zbliżenie na kolanka. Bardzo przyjemny materiał, 100% bawełny. KT 5 zł. - Nesiowata 20. Spodnie dla dziewczynki rozmiar 122 100% bawełna Spodnie 122 #pinkgirl #retro Bardzo ładne spodnie, w bardzo dobrym stanie, z odcieniem przyjemnego różu. Rozmiar 122 Gumka u góry przed rozciągnięciem 24 cm Długość 55 cm. 100% bawełna KT 5 zł. - Nesiowata 21.Tunika Gina Tricot Stan dobry/bardzo dobry (to kwestia indywidualnego odbioru). Nie ma plam, ani przetarć, ale nie jest nowy - jak na zdjęciach. KT 4 zł. 22. Spodnie wizytowe proste Spodnie w stanie dobrym, dwie malutkie plameczka, być może się spiorą, ale obniżam cenę z tego powodu. Szerokość w pasie: 39 cm Długość: 105 cm Szerokość nogawki: 25 Stan przód: 31 cm Stan tył: 45 cm. KT 8 zł. 23. Spodnie proste Spodnie w stanie bardzo dobrym, co uwidocznione jest na zdjęciach. Wymagają przeprania, mają dwie małe plamki, ale bez problemu w praniu zejdą bez cudowania. Brak informacji o materiale, ale wygląda podobnie do lnu, podobna teksturą oraz lekkość, bez grubego splotu. Kolor słonecznego beżu idealne na lato. Szerokość w pasie: 41 cm Długość: 97 cm Szerokość nogawki: 27 Stan przód: 27 acm Stan tył: 39 cm. KT 8 zł. 24. Spodnie w stanie bardzo dobrym, co uwidocznione jest na zdjęciach. Kieszeni ozdobne (brak kieszeni) Szerokość w pasie: 48 cm Długość: 79 cm Szerokość nogawki: 24 Stan przód: 24 cm Stan tył: 38 cm. KT 8 żł. 25. Bluzka z koronką Atelier Edith Bawełna + poliester Stan bardzo dobry. KT 15 zł. 26. KT 5 zł. 27. KT 8 zł. 28. Rożek niemowlęcy. KT 6 zł. - Nesiowata 29. Zestaw bluza i kurtka kamizelka. Rozmiar 62. Rozmiar 62, ale spokojnie pasuje także na 68. Kurtka ma lekką dziurkę pod pachą. Kurtka może być kamizelką, idealna na wiosnę i zmienna pogodę, rękawki są doczepiane na guziki, takie grzybki jak na zdjęciu. To był nasz ulubiony zestaw wyjściowym szerokie rękawy powodują, że łatwo i szybko się go zakłada ❤️ KT 15 zł. 30. Zestaw koszulek 62-68 KT 10 zł. 31. Body 62-68. KT 10 zł. 32. Spodenki 62-68. KT 15 zł. 33. Torba unisex Stan bardzo dobry (wręcz jak nowa), unisex. Pojemna. Wymiary około 30x20 (mniejsze A4). Ma dużo przegródek, także z suwakami. KT 20 zł. 34. Portmonetka portfel Nie jakaś chińska podróbka, to najprawdziwszy Vintage i to w dodatku w świetnym stylu. Piękna, pomarańczowa, w stanie bardzo dobrym. Zdobienie ręczne. Pewnie skóra, ale ręki nie dam (w czasach jej produkcji była codziennością, eko skóra nie). Wyjątkowa rzecz ❤️ Kt 100 zł. 35. Disney kurtka niemowlęca 0-3 miesiące Kurteczka idealna na obecną pogoda. Stan dobry/bardzo dobry, to zależy od indywidualnej oceny. Podszewka nieznacznie skulkowana, przy tym typie materiału robi się tak od razu przy pierwszym praniu. Bez plam i dziur. Zbliżenia, aby pokazać realnie stan. Rozmiar na moje oko 56-62 Kt 6 zł. 37. Barbara Koc Reymont Biografia Biografia, bogata, z licznymi zdjęciami. Wydana z okazji obchodów Roku Reymontowskiego. Stan dobry/bardzo dobry. KT 10 zł. 38. Książka kucharska Salate Peter Nikolay Bassermann Stan idealny. Myslalam, że to pozycja po angielsku, a jest w języku niemieckim. Wartościową i pięknie wydana, ale ciężka w kuchennej obsłudze bez znajomości niemieckiego, ale to tylko moje zdanie, choć prawda jest taka, że bajka jest dobra, a ja po prostu nakupowałam kiedyś książek kucharskich z nadzieją, że nauczę się gotować coś innego niż naleśniki... na szczęście moje dzieci lubią naleśniki 😄 KT 5zł. - lunarmermaind 39. Film DVD Apocalypto Mel Gibson Płyta używana, stan widoczny na zdjęciach. Działa bez zarzutu. Klasyka. Opis wrzucony w zdjęciach. KT 6 zł. 40. Sukienka czarna wieczorowa Sukienka kupiona i nigdy nie założona. Rozmiar 38, ale spokojnie wejdzie też 40. Ładnie się układa dół. Suwak z boku pomaga w ukryciu boczków. KT 15 zł. 41. Śpiwór do samochodu/wózka Lela Blanc dmuchawce Śpiwór w stanie bardzo dobrym, raczej dla mniejszego dziecka - do 80 cm. Pasuje do większości fotelików samochodowych. Ma zaciągnięcie na tyle, widoczne na ostatnim zdjęciu, ale nie strzępi się dalej. Zahaczyłam o wózek. Cieplutki i miękki. Dobrze nam służył, ale już dzidzia wyrosła. KT 70 zł. Quote
BoUnTy Posted January 21, 2024 Author Posted January 21, 2024 42. Zestaw zabawek dla niemowląt Mogą mieć zmyte emblematy, bo wiadomo, zabawki się często myje, ale małe dzieci nie bawią się mocno niszcząc takie rzeczy. Noszą normalne ślady użytkowania. W piłkach brakuje jednego elementu, piłeczka że spirali zmatowiałe, gwiazdo mają jeszcze 1 lub 2 elementy, ale muszę je namierzyć, oczywiście znajdę je przed wysyłką 😉 KT 25 zł. 43. Świątezne rękawiczki dziecięce. Kt 5 zł. 44. Maskotka. Nowy, brak metki, tylko plastikowy haczyk na metkę. Stan idealny, wymaga przeprania, bo jest taki, jak wyszedł ze sklepu 😉 Kt 8 zł. 45.Bam Bam magiczna grająca ośmiornica KT 25 zł. Ośmiornica używana, w świetnym stanie. Posiadam też do niej oryginalne pudełko, które jest niezniszczone (spakowałam i schowałam do pudełek "na sprzedaż kiedyś"). Syn już wyrósł. Magiczna Ośmiornica- unikalna, muzyczna zabawka edukacyjna dla dzieci od 12 m-ca. Ośmiornica pozwala na jednoczesną zabawę dwójki lub większej ilości dzieci. Unikalny i niezwykły charakter zabawki przejawia się w sposobie wygrywania melodii... poprzez dotyk partnera wspólnej zabawy! Warunkiem jest jednoczesne naciśnięcie dwóch naprzeciwległych metalowych przycisków, a następnie odgrywanie melodii poprzez dotykanie rożnych, odkrytych części ciała współtowarzysza zabawy. Dodatkowym zachęca do wspólnej zabawy z rodzicami, zapewniając doskonałą zabawę obojga. 46. Koc poduszka lis Nowy koc, bez metki, ale jeszcze widać zawieszkę z metki. Wyprany, czekał na swój czas. Ale jakoś dziecko moje nie doceniło jego uroku. Koc duży, wydaje mi się że 120x150. Kt 40 zł. 47.T-shirt koszulka z długim rękawem 5-10-15 Rozmiar 68 KT 5 zł. 48. Spódnica r. 40 Wysoki stan. Szerokość pas 39, biodra 50, długość 61cm. Stan bardzo dobry. Jeans West, rozmiar 12 KT 8 zł. 49. Bluzka dziewczęca 110 NOWA KT 9 żł. 50. Bluzka dziewczęca 110 NOWA KT 9 zł. 51. NOWA. KT 9 zł. 52. Portfel męski, nowy. Nowy. Z dużą ilością przegródek. Rafaello Firenze. Zdjęcia niezbyt wdzięcznie pokazują, jaki jest ładny, ale to przez sztuczne światło. KT. 40 zł. 53. Spódnica rozmiar 46. NOWA Quisque Długość 54 cm, szerokość pas 49 cm. Gruby dresowy materiał, elastyczny. Podszewka czarna. Bardzo dobrej jakości. A) SZARA 15 zł. B) GRANATOWA 15 zł. 54.Bluza sweter niemowlęcy dla dziewczynki 92 Szybka promocja. Piękny sweterek dla małej damy. Jest uroczy i pięknie wybarwiony. Nowy. Długość 43 cm, szerokość pod pachami 31, rękaw dół 35 cm. NOWA. KT 9 zł. 55.Zestaw niemowlęcy rozmiar 80 Bluza w stanie bardzo dobrym, spodnie różnią się odcieniem o jeden ton, faktura też ciut inna. Spodnie dodaje jako gratis, gdyż po nich widać, że stanowiły ulubiona część naszej szafy. Bluzki nie używaliśmy bo było lato. . To kolor umbra. Ciężko zrobić temu zestawowi zdjęcie. Kt 5 zł. 56. Body. R. 74-80 Kt 10 żł. 57. Zabawki gryzaki dla niemowląt Motylek, misio i kluczyki w stanie bardzo dobry. Kluczyki wydają dźwięki. Ósemka ma osad w przezroczystej części od mycia w wodzie, kamień osiadł, nie przeszkadza w użytkowaniu. Kurka gratis, żeby sama nie została. Kt 10 zł. 58.Miś gryzak grzechotka Canpol Babies Miś w stanie bardzo dobrym, posiada normalne ślady użytkowania przy ząbkowaniu, sześci, piszczy. KT 5 zł. 59. Gryzak. KT 5 zł. 60. Czapka 0-3 miesiące. KT 3 zł. 61.Czapka niemowlęca 62/68 H&M myszka miki Stan bardzo dobry. Sprawdzała nam się świetnie Kt 3 zl 62. Gang Biedronka Kt 5 zł. - Nesiowata 63. Ksiązka.Agata Przybryłek Będą z tego kłopoty Książka w stanie idealnym. KT 10 zł. 64 Bluza r. 128. KT 8 zł. . 65. Rozmiar 68. Stan bdb KT 5 zł. Quote
BoUnTy Posted January 21, 2024 Author Posted January 21, 2024 66. Ogromny, pieknie ilustrowany atlas. KT 35 zł. 67.Kolekcja Baldur's Gate Jak na zdjęciach, sprawne, posiadają drobne rysy - wiadomo, mają swój wiek, brak śladów utlenienia. Brak pudełek, ale nie wiem czy byly, bo kupiłam je w koszulkach.. KT 60 zł. 68. Zestaw Pc. KT 40 zł. Działa 69. Gang. KT 5 zł./sztuka 70. Kombinezon niemowlęcy. Super kombinezon w bardzo dobrym stanie. Byłam z niego bardzo zadowolona, bo był łatwy w zakładaniu. Z rękawiczkami. Suwak jest odpinany pod sam pampers umożliwiając przebranie bez rozbierania dziecka. Kt 12 zł. 71. Zestaw czapek. Niebieska rozmiar z metki 52, zimowa rozmiar 92. Ale według głowy mojego syna obie są na dziecko w tym samym wieku (9-12 miesięcy, choć to zależy mocno od dziecka, mój pierwszy syn miał je na ponad 2 lata, drugi ma 15 miesięcy i nie wejdzie). Elastyczne dosyć. Kt 4 zł. 72. TOP 38. KT 5 zł. 73.Koszulka t-shirt 74-80 9-12 miesięcy. Disney baby. Stan widoczny na zdjęciach. T-shirt używany przez jedno dziecko. Brak metki ze składem, ale raczej 100% bawełna. Kt 4 zł. 74. R. 68 KT 4 zł. 75. Spodenki r.74 - 2 sztuki KT 6 zł. 76. Spodnie r. 80 KT 4 zł. 77. Spodnie 80-86 KT. 4 zł. 78. r. 68 KT 4 zł. 79.Sukienka 38 ołówkowa Ołówkowa sukienka w rozmiarze 38. Wciąż wygląda dobrze. Na przybliżeniu widać zaciągnięcia materiału, ale nie są bardzo widoczne. KT 5 zł. 80. Otulacz dla małego niemowlęcia Kt 5 zł. 81.Koszulka z długim rękawem dla dziewcyYnki rozmiar 146/152 Koszulka nowa. Kt 9 zł. 82. Kombinezon letni rozmiar 122 Super NOWY, niestety zdjęcia nie oddają tego. KT 7 zł. - Nesiowata 83. Koszulka 110. Nowa KT 9 zł. 84. Figurka anioł. KT 10 zł. Figurka anioł mała, zawieszka. Nowa. Nonna&sons. Stan bardzo dobry, nie zauważyłam uszkodzeń. 85. Figurska św. Anna Samotrzecia Piękna figurka, ręcznie zdobiona. Jej uroku i detali nie widać na zdjeciach. Wyjatkowa. Święta Anna Sanotrzecia - patronka matek, kobiet w ciąży, wdów. Wysokość 12,5 cm. KT 30 zł. 86. Figurka. Figurka mała, przedstawiająca jak podejrzewam Maryję, ładna. Nie widzę uszkodzeń samej figury, lekkie odpryski farby przy podstawie widoczne na zdjęciach. Figurka podpisana, ale co jest na niej napisane nie wiem, ale jak widać ma min. 20 lat. KT 20 zł. 87. Figurka KT 10 zł. 88. Figurka. Figurka ma min 20 lat. Z uwagi na to jak długo stała u babci podejrzewam, że jest ręcznie malowana, bo niby jak inaczej? Stan dobry, nie ma uszkodzeń w porcelanie, zatarty malunek - widoczne na zdjęciu nr 2. Anioł ma ok 10 cm. KT 30 zł. 89. Figurka KT 10 zł. 90. Figurka. KT 10 zł. 91. Kombinezon. Kombinezon lekki, z przyjemnego materiału, miękki, leciutki. W stanie bardzo dobrym. Wyprany i pachnący. Pisze, że do 9 miesiąca, ale na małe dziecko, raczej skłaniam się ku 0-7 miesięcy Kt 10 zł. 92. Lampa. Bez uszkodzeń. Używana. Wykończona ładnie, z dbałością o szczegóły. W 100% sprawna Kt 80 zł. 93. Kinkiet. KT 40 żł. Quote
BoUnTy Posted January 21, 2024 Author Posted January 21, 2024 Zapraszam i dziękuję za uwagę! 😘 Na prośbę: 🧱🧱🧱, cegiełka na dobrowolną kwotę. 🧱🧱🧱🧱🧱 Jo37 🧱 Nadziejka 🧱🧱 elig 🧱🧱🧱 mdk8 Dziękuję serdecznie!!!! Quote
BoUnTy Posted January 21, 2024 Author Posted January 21, 2024 Dnia 21.01.2024 o 22:21, Jo37 napisał: Dołóż może jeszcze cegiełki. Dzięki kochana, ale jest tyle potrzebujących psiaków na cegiełki, że nie mam serca ❤️ chcę nadal uczciwie "ja sama" ❤️ Quote
BoUnTy Posted January 21, 2024 Author Posted January 21, 2024 Dnia 21.01.2024 o 23:06, lunarmermaid napisał: Nr 70 to jaki rozmiar? Rozmiar malutki, 74 Quote
BoUnTy Posted January 21, 2024 Author Posted January 21, 2024 Dnia 21.01.2024 o 21:20, Perełka1 napisał: Dzień dobry, proszę wymiarynr 1:) Od pachy do pachy 40 cm, długość 92 cm, pas 43 cm. Zdecydowane xs Quote
Jo37 Posted January 21, 2024 Posted January 21, 2024 Dnia 21.01.2024 o 23:23, BoUnTy napisał: Dzięki kochana, ale jest tyle potrzebujących psiaków na cegiełki, że nie mam serca ❤️ chcę nadal uczciwie "ja sama" ❤️ Co Ci szkodzi dołożyć cegiełki. Zakup cegiełki to decyzja kupującego. Unikniesz nieporządku. Ktoś zalicytuje fant a potem zostawi na kolejny bazarek, żeby Ci pomóc. Quote
BoUnTy Posted January 21, 2024 Author Posted January 21, 2024 Dnia 21.01.2024 o 23:34, Jo37 napisał: Co Ci szkodzi dołożyć cegiełki. Zakup cegiełki to decyzja kupującego. Unikniesz nieporządku. Ktoś zalicytuje fant a potem zostawi na kolejny bazarek, żeby Ci pomóc. O tym nie pomyślałam... Dorzuciłam więc 🧱, kwota "jakktochce" 🙂 Za każdą poświęconą mi uwagę dziękuję 😘 Ja już tak mam, że nic dla siebie... Ale rzeczywiście zaczynam obawiać się, jakie będą kolejne badania... Jak dobre, to może i uda się chociaż Samylin zamienić na coś mniej rujnującego budżet i nie powtarzać badań co 3 tygodnie, a powiedzmy co 2 miesiące... 😅 Quote
Jo37 Posted January 21, 2024 Posted January 21, 2024 No to zacznę. Poproszę cegiełkę za 50,00 zł. Quote
BoUnTy Posted January 21, 2024 Author Posted January 21, 2024 Dnia 21.01.2024 o 23:49, Jo37 napisał: No to zacznę. Poproszę cegiełkę za 50,00 zł. Dziękuję ❤️❤️❤️😘 Quote
Nadziejka Posted January 22, 2024 Posted January 22, 2024 💓 💓 Wielka modlitwa za suniąteczko z serca calego To są tysiące zl na same badania , to samo przechodzimy od pazdziernika zaraz porozsylam Twój kramik i wstawię w podpis Moja ukochana też chorusiana trzustka siada... wiec tylko cegielkę za 5 zl poproszę Quote
lunarmermaid Posted January 22, 2024 Posted January 22, 2024 Dnia 21.01.2024 o 23:24, BoUnTy napisał: Rozmiar malutki, 74 Za duży niestety, szukam dla noworodka. Ale popatrzę na inne ciuszki. Quote
BoUnTy Posted January 22, 2024 Author Posted January 22, 2024 Dnia 22.01.2024 o 09:57, lunarmermaid napisał: Za duży niestety, szukam dla noworodka. Ale popatrzę na inne ciuszki. Dla noworodka chyba też coś mam, zerkne 🙂 Quote
BoUnTy Posted January 22, 2024 Author Posted January 22, 2024 Dnia 22.01.2024 o 09:05, Nadziejka napisał: 💓 💓 Wielka modlitwa za suniąteczko z serca calego To są tysiące zl na same badania , to samo przechodzimy od pazdziernika zaraz porozsylam Twój kramik i wstawię w podpis Moja ukochana też chorusiana trzustka siada... wiec tylko cegielkę za 5 zl poproszę Dziękuję ❤️❤️ Quote
BoUnTy Posted January 22, 2024 Author Posted January 22, 2024 Dnia 22.01.2024 o 09:30, Nesiowata napisał: 15, 28, 62, 82. Dziękuję z całego serca ❤️❤️❤️❤️ Quote
elik Posted January 22, 2024 Posted January 22, 2024 Dnia 21.01.2024 o 23:06, lunarmermaid napisał: Nr 70 to jaki rozmiar? Dnia 21.01.2024 o 23:24, BoUnTy napisał: Rozmiar malutki, 74 Dnia 21.01.2024 o 21:20, Perełka1 napisał: Dzień dobry, proszę wymiarynr 1:) Dnia 21.01.2024 o 23:27, BoUnTy napisał: Od pachy do pachy 40 cm, długość 92 cm, pas 43 cm. Zdecydowane xs Zapisuj te wymiary przy fantach, unikniesz ponownych zapytań o te fanty. Quote
BoUnTy Posted January 22, 2024 Author Posted January 22, 2024 Dnia 22.01.2024 o 12:17, elik napisał: Zapisuj te wymiary przy fantach, unikniesz ponownych zapytań o te fanty. Staram się, ale przy tylu rzeczach czasem przy kopiuj wklej nie zauważam, że czegoś nie ma. Ale jak ktoś jeszcze coś zauważy dawajcie znać ❤️ Quote
Recommended Posts