Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I szelki grzecznie zaklada:cool3:
A jak go tarmosze przy czesaniu:crazyeye: niejeden łagodny psiak odgryzł by mi rękę za złapanie za ogon i szarpanie go kłującą szczotką, zerka tylko ze zniecierpliwieniem bo on chce wąchać i ponagla liźnięciem:evil_lol:

Posted

Pytał kiedy przyjdę i wezmę go na spacer, mówił że już się stęsknił i takie tam, w sumie rozmawialiśmy tylko chwilkę ;)

Są foty przecież... czekaj podorzucam jeszcze parę

Posted

A wczoraj brazi pomogła i poszli razem na spacerek Blady i Szramka(towarzyszka z boksu) ależ była zaskoczona:crazyeye: widać że jej się podobało- ogonek po chwili zaskoczenia powędrował w górę jak peryskop i tyle wąchania było! Dziś wezmę ich oboje razem, Blady mimo że jest dużym i silnym psem na spacerze absolutnie nie ciągnie więc spokojnie mogę brać oboje:loveu:

Posted

Był spacerek i foty ( brazowa ma ) ja się tak litowałam nad Szramką a tu proszę podczas focenia to ona pogoniła Bladego:evil_lol: poza tym spacerek świetnie się udał, mimo że to dość duże psiska to grzecznie się prowadzają na smyczy:multi:

Posted

Tak myślałam, że to ten. Heh...Jak czasem idę pokarmić Sułka, to Blady mnie oszczekuje. Ma przy tym taki wyraz oczu, że strasznie się go boję;) Jemu się nigdy nic nie dostanie, bo trzymam się zasady dokarmiania psów będących pojedynczo w boksach. Ale szczeka wrednie na mnie;P

Posted

Strach ma wielkie oczy Betbet ale on dobry psiak tak naprawdę a teraz to już w ogóle nie wykazuje oznak jakiejkolwiek agresji do nikogo- zadziwia mnie:loveu:
Wspólny spacer z towarzyszką z boksu Szramką:

Szramka:

Blady:

Bardzo grzecznie spacerują razem:loveu:

Posted

Ach to on do Ciebie rozmawia:multi:
To nie jest złośliwe szczekanie do ugryzienia, ale może tak brzmieć bo Cię ochrzania że dla niego nic nie masz a stoisz przy Sułku którego on nie lubi:roll:

Posted

no ja tak wlasnie troche to odbierałam jako zwrócenie, ostre zwrócenie na siebie uwagi i pewien rodzaj...wyrzutów...no ale boje sie im coś dawać żeby się nie pogryzły czy cuś.

Posted

Ano właśnie. Pewne zasady co do karmienia ich przez kraty zostały mi wpojone i tego się trzymam.
Ale fajnie wiedzieć, kim jest ten pies i że nie taki z niego diabeł straszny jak szczeka:)

Posted

Wiedziałam, że ten Blady to mi się z czymś kojarzy. Imię. I już wiem z beatboxerem Bladym Krisem;)

Najładniejszy? To co Ty wszystkie psy masz takie brzydkie?:megagrin::megagrin: