Jump to content
Dogomania

Zakończony. Mini bazarek dla kotków - czynny do 09.01. do godziny 22:00

Recommended Posts

Posted
Dnia 8.01.2024 o 18:45, jola&tina napisał:

No to na rozgrzewkę proponuję hopsi 🙂

I słusznie,idę z psami, może nie będę musiała na rękach do domu taszczyć 10 i 15 kg

Posted
Dnia 8.01.2024 o 20:03, guccio napisał:

No i w domciu jesteśmy.Spacerek był super.Zadowolona ja i piesy też 😊

Ja też już byłam ze swoim staruszkiem. Jak było cieplej to śmigiem załatwiał co trzeba i do domku na kołderkę. A teraz jak -15 to postanowił , że należy mu się dłuższy spacer. I zrozum tu psa 😉

• Upvote 1
Posted
Dnia 8.01.2024 o 20:46, elficzkowa napisał:

Ja też już byłam ze swoim staruszkiem. Jak było cieplej to śmigiem załatwiał co trzeba i do domku na kołderkę. A teraz jak -15 to postanowił , że należy mu się dłuższy spacer. I zrozum tu psa 😉

Moje adopciaki też starsze i o dziwo chciało im się spacerować.A często w taką pogodę przynosiłam wykończona jednego i drugiego na rękach.

Posted
Dnia 8.01.2024 o 17:13, guccio napisał:

Jeszcze lepiej się robi z temp

U nas marne -12 😉 

Dnia 8.01.2024 o 17:58, Kamila Proc napisał:

ja ciagle nie mam

Moje też jeszcze nie wróciły. 

Dnia 8.01.2024 o 20:58, guccio napisał:

Moje adopciaki też starsze i o dziwo chciało im się spacerować.A często w taką pogodę przynosiłam wykończona jednego i drugiego na rękach.

Gajulka ma około 13 lat, więc też jest już starszym psiakiem, a przy takiej pogodzie lubi spacerować. Trzeba jej spacerki skracać, żeby się nie przeziębiła. 

Posted
Dnia 8.01.2024 o 22:27, Radek napisał:

U nas marne -12 😉 

Moje też jeszcze nie wróciły. 

Gajulka ma około 13 lat, więc też jest już starszym psiakiem, a przy takiej pogodzie lubi spacerować. Trzeba jej spacerki skracać, żeby się nie przeziębiła. 

Dobrze,że my - wyprowadzacze się jakoś trzymamy😊

• Like 1
  • jola&tina changed the title to Dzisiaj zakończenie! Mini bazarek dla kotków - czynny do 09.01. do godziny 22:00