Doda_ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 W Sosnowcu jest taka dziewczyna, która ciągle ma jakieś zwierzątko do oddania czy do sprzedania, kupilam raz od niej świnkę morską, która mieszka obecnie w Katowicach, drugi raz przyjęłam od niej świnke za darmo też ma nowy domek, teraz znowu ma swinke do sprzedania ale pozniej mi spytała czy nie wiem kto by chciał kroliczka 3-4 miesięcznego za 10 zł.... Kasa to nie problem, moge wykupić tylko że ja mam małą klatke i nie moge dlugo trzymac króliczka. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu dla niego DT/DS!!! PS. Króliczek jest jeszcze u niej nie wiem kiedy pojade po niego Oto prześliczny samczyk Chcecie przeczytać to co napisała ta dziewczyna na forum terrarystycznym? Zamienię króliczka miniaturkę , samczyk wiek ok. 4 miesiące . Zamienie na .... ? Na jakieś zwierzak terrarystyczne najchętniej pająki ale rozważę również inne propozycje . Zamienię ok. 3 miesięcznego samczyka królika miniaturki na świnkę morską samiczkę lub ... ? Czekam na propozycje oto fotki króliczka : ..[/foto] Ostatecznie sprzedam [możliwa wysyłka ...] PROSZĘ, POMÓŻCIE !! Quote
Catslover Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Jaki sliczny kruliczek :loveu: , kto pokocha krulika? Quote
anial Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Rozkapryszona gówniara ,niech sobie pluszowego misia kupi a nie żywą istotę:angryy: do góry kruliś :-) Quote
MartynaP Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 co za bachor :angryy: to chyba jeden z tych wiekszych króliczkow czy tylko tak na zdjeciu wyglada? Quote
dog193 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Nie, chyba nie. Chociaz trudno po tych zdjęciach stwierdzic, ale na pewno nie jest to królik hodowlany. Mysle, że bedzie podobnych rozmiarów co moje uchole. Quote
MartynaP Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 mialam kiedys krolika,niebyl to taki hodowlany krolik ale byl bardzo duzy-nie miniaturka. Dowiedz sie czy on jest z tych wiekszych czy tylko na zdjeciu jest taki duzy Quote
strup Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Doda Ja mogę dać mu dt, proszę o kontakt przez wp. ;) Quote
dog193 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 forum.kroliki.net - zainteresowani króliczkiem niech zapoznaja sie z tym forum (żadnych mieszanek kolb, wapienek, dropsów, chlebków i innych smieci do jedzenia). Granulat, sianko, zieleninka, warzywa, suszone ziola - to prawidłowa dieta królika. Jeśli będa jakies wątpliwosci to służe pomocą. Quote
Doda_ Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 strup napisalam Ci PW :loveu::loveu::loveu: Quote
koffanamyszka17 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 :angryy::angryy:jak duzy on urosnie bo wyglada jak hodowlany:angryy::angryy: i jak z transportem?? Quote
vena&vivi Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Skontaktuj się może z Spk warto przez nich przeprowadzić adopcje, mają umowy, kwestionariusze itd Quote
Doda_ Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Vena, oczywiście, króliś ma watek na SPK :) Króliś juz jest bezpieczny [u mnie jest od wczoraj] i czeka na domek...!!! Quote
vena&vivi Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Trzymam kciuki za królisia co by domek znalazł, sama mam 2 na tymczasie :D Quote
malawaszka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 o rany Doda a nie da się tej dziewczyny jakoś przekonać żeby nie bawiła się zwierzakami? może jej rodziców jakoś... ehhh o czym ja marzę - ale normalnie nóż się w kieszeni otwiera jak widzę takie gówniarstwo :angryy: a niech weźmie w końcu jakies pająki i niech ją... :roll: Quote
Recommended Posts