Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY, ROZLICZONY. Kosmetyki, książki i różności na pomoc Szczebrzeszyniakom i kotom Alvenki - do 22.11.2023, do godz. 22:00

Recommended Posts

Posted
Dnia 18.11.2023 o 13:57, elmas napisał:

Zrobione - dziękuję za podpowiedź 🙂

No właśnie, dopiero teraz dowiedziałam się o tym bazarku, ale tego, co mnie interesuje już nie ma  😞 

Proszę cegiełkę  za 20,00 zł dla ślicznej koteczki  🙂  

Posted
Dnia 18.11.2023 o 14:31, elik napisał:

No właśnie, dopiero teraz dowiedziałam się o tym bazarku, ale tego, co mnie interesuje już nie ma  😞 

Proszę cegiełkę  za 20,00 zł dla ślicznej koteczki  🙂  

Oj, przykro mi 😟 Niech to będzie dla mnie nauczka na przyszłość - przy następnym bazarku na pewno zareklamuję się od razu. 

Bardzo dziękuję za zakup cegiełki 💜

IMG_20231109_170818_4304.thumb.jpg.41d37bba6a1ed99b13836554ab535b55.jpg

Posted

Dziewczyny, pomóżcie.
Wracając na zimę do Krakowa zabrałam z działki super milusińskiego kocurka, którego jakaś podłota na wiosnę porzuciła na działkach. Ogłaszam go, szukam domu, ale póki co uczę życia w domu. Przyzwyczaił sie już do korzystania z kuwety krytej, ale nie wiem jak nauczyć go załatwiania się w kuwecie krytej i z klapką. Wysypuje żwirek na 2 m od kuwety. Bez klapki wchodzi, z klapką nie  😞  Próbowałam różnych sztuczek, ale żadna nie pomogła. Wy znacie koty znacznie lepiej niż ja, powiedzcie jak można oswoić kota z klapką w kuwecie?

Posted
Dnia 14.11.2023 o 14:23, Alvenka napisał:

Dziękuję serdecznie za uwzględnienie moich biedulek.

3211d33ce11299a3med.jpg

Dnia 13.11.2023 o 14:09, elmas napisał:

Hop 🙂

trafalgar's square Elephant Love Print | Cute drawings, Childrens art,  Elephant art

Pozdrawiam  serdecznosci wielkie posylam
  • Like 1
Posted
Dnia 19.11.2023 o 09:23, elik napisał:

Dziewczyny, pomóżcie.
Wracając na zimę do Krakowa zabrałam z działki super milusińskiego kocurka, którego jakaś podłota na wiosnę porzuciła na działkach. Ogłaszam go, szukam domu, ale póki co uczę życia w domu. Przyzwyczaił sie już do korzystania z kuwety krytej, ale nie wiem jak nauczyć go załatwiania się w kuwecie krytej i z klapką. Wysypuje żwirek na 2 m od kuwety. Bez klapki wchodzi, z klapką nie  😞  Próbowałam różnych sztuczek, ale żadna nie pomogła. Wy znacie koty znacznie lepiej niż ja, powiedzcie jak można oswoić kota z klapką w kuwecie?

Ja nie wiem,kotek napewno boi się,tak jak niektóre nie chcą wchodzic do kontenerka,tak i boi się wchodzic do krytej kuwety.Może na Miau by dziewczyny wiedziały.

Posted
Dnia 19.11.2023 o 09:23, elik napisał:

Dziewczyny, pomóżcie.

Widzę, że tutaj mają jakieś sposoby: https://furtastic.pl/blog/jak-nauczyc-kota-korzystac-z-kuwety/ , ale jeśli próbowałaś i nie pomogły, to niestety nie wiem, co można by zrobić 😟

• Like 1