BoUnTy Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 4 maluszki bez mamy potrzebują duużo miłości i mleczka. A mleczka piją dużo jak smok Wawelski wody. Maluchy zabezpieczone w domu tymczasowym i mam nadzieję, że uda się im pomóc. A tymczasem szybki bazarek na mleczko, podkłady, dobre jedzonko na start i inne przydasie (smoczki, które zaraz zaczną przegryzać i pewnie jest coś czego nie przewidzimy). BAZAREK KUP TERAZ do 28.07 do godziny 20.00 BAZAREK PRZEDŁUŻAM DO 05.08 do godziny 20.00 1. NOWA. Sukienka w kwiaty Pimkie Collection Letnia sukienka w kwiaty. Pimkie Collection D-Ochem. Sukienka cieniutka, prześwitująca. Wbrew informacjom z sieci nie posiada podszewki (oraz ma inny guzik, bo oryginalny mi się połamał). KT 20 zł. 2. DeeZee top sweterkowy sweter Missisipi Nowy. W odcieniu pastelowo żółtym. Zdjecia na modelce można znaleźć pod frazą: DEEZEE Sweter Missisipi AL008 Żółty Regular Fit Tam lepiej widać zarówno odcień, jak i finalny efekt. KT 20 zł. - sprzedane pochamerka 3. Spodnie Outigger Bermudy r 32 ramia + bawełna Spodnie w stanie bardzo dobrym, ma lekkie ołówkowe paski, sama nie wiem od czego, ale widać je jak się przyjrzeć, rozmiar 32. Szerokie. Kolor ecru z żółtymi delikatnymi paskami, mam nadzieję, że udało mi się je uchwycić na zdjęciach. KT 6 zł. 4. Spodnie Ewtom 46 wiskoz Spodnie Ewtom 46 wiskoza Spodnie w stanie bardzo dobrym, lekka "plamka" wyglądająca na wadę fabryczną, widoczna na zdjęciu (wygląda jak błyszczący materiał). Ściągacze po bokach sprawiają, że dobrze leżą na brzuchu, wysoki stan. Wiskoza. Szerokość w pasie: 41 cm Długość: 103 cm Szerokość nogawki: 24 Stan przód: 33 cm Stan tył: 42 cm. KT 10 zł. 5. Fishielfield koszula 40 misztardowa Koszula w stanie dobrym, używana, więc na pewno jest coś czego możnaby się przyczepić, ale uważam, że jeszcze ktoś będzie zadowolony. Ma piękny musztardowy kolor co pokazuje zbliżenie. Rozmiar 40, ale na manekinie 36 wygląda także dobrze, o ile nie lepiej 🤣 Nie ma metki ze składem, materiał śliski, taki satynowy. KT 6 zł. 6. C&A buty buciki dla niemowlaka 15-17 6-13 miesięcy Dzianinowe kapcie. Stan bardzo dobry, użyte raz, a później syn wyrósł. KT 6 zł. 7. Roślinki do akwarium KT 8 zł. 8. Sukienka bielizna wyszczuplająca 36 Bielizna nigdy nie użyta, odpakowana i wyprana. Nie użyta, gdyż rozmiar jest przekłamany, wg producenta to M. Ale standardowe M z miseczką D nie ma szans się zmieścić. Dla mnie to S, 36, miseczka C. Ja wiem, że bielizna wyszczuplająca ma wyszczuplać i być ciasna, ale nie hu hu M nie wejdzie, chyba, że obwiązując się wcześniej bandażem 🤣 na dole gumka, zapobiegająca podwijaniu. Kończy się fajnie pod pośladem, więc pięknie wyrównuje i modeluje sylwetkę. Leży i czeka na nową właścicielkę 😩 KT 10 zł. 9. Szkło hartowane LG K4 Jak w opisie. Szkło oczywiście nowe. KT 4 zł. 10. Koszula nocna mini czarna 36 Stan jak na zdjęciu. XS. Brak metki. Nie ma przetarć i plam, ale była używana, więc na pewno nie jest jak całkowicie nowa. Zbliżenie na wzór. Na mniejszy biust (B/C) KT 4 zł. 11. T-shirt 3- damski T-shirt damski, czarno srebrny, srebrna nić jest błyszcząca. Pięknie się układa, przylega do ciała, ale mnie już jest za dużo, żeby mnie to cieszyło 🫣 Używany, ale nadal wygląda świetnie. Ma jeden szew na dole przy brzegu wywinięty, widoczne na zdjęciu, ale nitką jest cała, przeciągnąłem ją jak mogłam na drugą stronę, żeby jej nie usuwać, ale nie powinno być problematyczne. Rozmiar 36/38 KT 8 zł. 12. Golf bezrękawnik damski Pomarańczowy golf bezrękawnik. Podobno rozmiar L, ale jak widać na manekinie w rozmiarze 36 prezentuje się świetnie. Stan bardzo dobry. Elastyczny materiał, dobrze podkreśli to co ma podkreślić, ale nie wybacza nic... 🙂 KT 8 zł. 13. Bluzka czarna z koronką Bluzka z długim rękawem, czarna z plecami w koronce. Pięknie się układa. Na ostatnim zdjęciu widać zbliżenie na materiał, brak metki ze składem, materiał jest taki skulkowany, ale to nie wada, on taki jest. Jest miękki, myślę że to bawełna+elastan. Raczej krótki, rozmiar 36. 14. T-shirt różowy Pink t-shirt rozmiar 36. Stan bardzo dobry. KT 6 zł. 15. Szary Golf damski cieńki Szary Golf damski. Rozmiar 40/42. Stan bardzo dobry, materiał jak na zdjęciu - od nowości. Brak metki ze składem. Kolor pachnącej kawy z mlekiem. KT 8 zł. 16.Bluzka z długim rękawem Bluzka w stanie dobrym, małe wybarwienie na rękawie widoczne na zdjęciu. Rozmiar M/L - 38 KT 5 zł. 17. Bluzka t-shirt bezrękawnik ornament wzór. Bezrękawnik bluzka ornament rozmiar 44. Manekin 36, więc tak naprawdę rozmiar zależy od stylizacji. Wymiary: Długość od szczytu ramienia (przy karku) 54 cm, od pachy do pachy liczone z jednej strony 48, talia 44 KT 8 zł. - sprzedane agat21 18. Amisu koszula ornament Amisu 100% lyocell, tencel, sztuczny jedwab. Pięknie zdobiony ornament haftowany, podszyty. Rozmiar S. Sama jest szeroka (manekin 36), ale na chude ręce (moje już do takich się nie zaliczają i mankietów nie dopinam 🤣). Jest super, bardzo ją lubiłam 🙂 Ewentualne cienie pochodzą tylko ze zbyt szybkiego prasowania, a to materiał, który lubi być głaskany 🙂 KT 20 zł. 19. George bluzka z krótkim rękawem pin up Stan widoczny na zdjęciach, nie dopatrzyłam się uszkodzeń. Bawełna + elastan. Rozmiar 40/42 L KT 8 zł. 20. H&M bluzka rękawy 3/4 Przewiewna, delikatna. Używana, ale w stanie dobrym, co widać na zbliżeniu. Rozmiar 38. KT 6 zł. 21. 22.Bluzka Stradivarius S Bluzka Stradivarius rozmiar S. Prześwitująca, ma niewielkie zaciągnięcie nie przeszkadzające w użytkowaniu, na szczęście jest na dole, więc słabo widoczne. KT 6 zl. 23. Nowa! Sukienka susymix Abito plisse 0151 S/M Sukienka damska. Rozmiar S/M (dla mnie na większe M okazała się ciut mała pod pachami). Nigdy nie używana. Mistrz fotografii ze mnie kiepski, sukienka ma krótką podszewkę. Pięknie na dole się układa. Sukienka bez ramion. Do okolic kostek. Firma susy Mix. Cena oryginalna 210 zł. + ma wszystkie metki (domodi) 🙂 KT 45 zł. 24. Etui do telefonu Sony Xperia M4 Aqua Etui nowe, ale sporo należało. Dziecko też dołożyło na wewnętrznej stronie artystyczny podpis, ale po włożeniu telefonu nic nie będzie widać. Stan nadal świetny. KT 5 zł. 25. Szkło hartowane mi band Szkło hartowane do mi banda, kupione na mi band 5. Myślę natomiast, że jest uniwersalny. Opakowanie otwarte tylko do zdjęcia, bo nie wiedziałam czy ma środek jakiś uniwersalny (do przycinania) czy typowo do mi banda, a nie chciałam wprowadzać kupującego w błąd. Na innej aukcji paski do mi banda. KT 7 zł. 26. Niedokończone opowieści J. R. R. Tolkien Stan bardzo dobry, nosi standardowe niewielkie ślady użytkowania. KT 8 zł. 27. 101 praktycznych wskazówek l. Fotografia cyfrowa. Michael Freeman Stan książki dobry/bardzo dobry. Przejrzałam i na tym moja fascynacja fotografią się skończyła. Błędy młodości. Cena symboliczną, gdyż chcę, aby kogoś cieszyła. "Słynny fotograf Michael Freeman po raz pierwszy ujawnia tylko sobie znane triki i tajemnice profesjonalnej fotografii cyfrowej. Poradnik Fotografia cyfrowa. 101 praktycznych wskazówek powstał w oparciu o wieloletnie doświadczenie zawodowe Freemana. Autor wyjaśnia, w jaki sposób używać aparatu w twórczy i efektywny sposób, a także pokazuje, jak myśleć i fotografować niczym prawdziwy zawodowiec. Udziela również porad dotyczących optymalnego wykorzystania możliwości aparatu. To książka dla fotografów na każdym poziomie zaawansowania. Każdy znajdzie tu wiele bezcennych rad i informacji, jak najlepiej wykorzystać sprzęt, a także jak naprawiać uszkodzone pliki czy porządkować zdjęcia." KT 12 zł. - sprzedane jo37 28. Zestaw KT 10 zł. 29. Spodnie 74 dla chłopca nowe bez metki Spodenki rozmiar 74. Nowe, tylko wyprane. Kupiłam je dla synka, ale się nie mieści. KT 6 zł. 30. Rożek otulacz niemowlęcy Stan bardzo dobry, widoczny na zdjęciu. Rożek rozmiarów standardowych 72x72 cm. KT 8 zł. Quote
BoUnTy Posted July 24, 2023 Author Posted July 24, 2023 .31. Smoczek silikonowy niemowlęcy 0-6 miesięcy, nowe. 2 sztuki Jak na zdjęciu. Smoczki silikonowe, nowe. KT 6 zł. 32. Spodenki dla dziewczyny rozmiar 98 Spodnie nowe, bez metki. Stan bardzo dobry. Producent sugeruje, że to rozmiar 98, ja uważam jednak, że to rozmiar 104. Gumka rozciągliwa, przed rozciągnięciem 19cm, fajne na szczuplutką istotę, nie będą spadać. Długość 53 cm. KT 5 zł. - kupiła agat21 33. Spódniczka rozmiar 140 100% bawełna Spódniczka rozmiar 140 100% bawełna. Ładny ornament. Góra 29, długość 39. Stylizowana na jeans Spódnica dla dziewczynki w bardzo dobrym stanie. Mocny i dobrej jakości materiał sprawi, że posłuży jeszcze długo. Dodatkowo 100% bawełny sprawia, że pocenie nie jest tak uciążliwe. KT 5 zł. 34. Świeczniki kwiatek Świeczniki kwiatek Nowe, otwierane opakowanie KT 6 zł. 35.Mydełko ozdobne aniołek mydło Mydełko ozdobne aniołek Nowe, stan jak na zdjęciu. Kt 6 zł. 36. Gra Mistakos Duo krzesełka dla rodzinna dla dzieci Gra w stanie bardzo dobrym, lekko ubrudzone opakowanie - widoczne na zdjęciu, i uszkodzone jedno krzesełko - nie jest połamane, po prostu trochę się odbarwiło pod naciskiem, ale nie przeszkadza to w jego funkcjonowaniu. Świetna gra, ale u nas już zawiało nuda i czas na zmienę 😉 KT 14 zł. 37.Atlas budowlany 12 sztuk Atlas budowlany 12 sztuk, archiwalne, ale wciąż aktualne 2004-2006 Kt 30 zł. 38.Nowe sandały niemowlęce Chicco Giorgino rozmiar 18 Nowe sandałki w rozmiarze 18 (ok. 6-10 miesięcy). Sandałki są już dla nas za małe, syn dobija roczku, a my nie zdążyliśmy doczekać się ciepłych dni (na potwierdzenie, że nie ściemniać dorzucam na ostatnim zdjęciu jak niewiele nam zabrakło, tutaj wygląda na więcej, bo dziecko w nosidle, więc nóżką uciekła do przodu)😭😭😭 Nie należały do tanich, więc tym bardziej nam szkoda... 😭 Niech zatem cieszą kogoś innego ☹️ Rozmiar 18, według mojej miarki klasyczne. 18,5/19 widoczne na ostatnim zdjęciu z więc myślę, że mniejsze stopki też będą idealne (16-17). Kt 35 zł. 39. Świeczka anioł Świeczka na podstawce. Nowa KT 7 zł. 40. Agata Christie Tajemniczy przeciwnik Jak w opisie. Stan dobry. Zalanie na tylnych stronach. Kt 6 zł. 41. Giggy spodnie dla dziewczyny rozmiar 122 Spodnie 100% bawełny r 122 Spodnie dla dziewczynki w bardzo dobrym stanie, co pokazuje zbliżenie na kolanka. Bardzo przyjemny materiał, 100% bawełny. KT 6 zł. 42. Spodnie dla dziewczynki rozmiar 122 100% bawełna Spodnie 122 #pinkgirl #retro Bardzo ładne spodnie, w bardzo dobrym stanie, z odcieniem przyjemnego różu. Rozmiar 122 Gumka u góry przed rozciągnięciem 24 cm Długość 55 cm. 100% bawełna KT 8 zł. 43.Tunika Gina Tricot Stan dobry/bardzo dobry (to kwestia indywidualnego odbioru). Nie ma plam, ani przetarć, ale nie jest nowy - jak na zdjęciach. KT 6 zł. 44. Spodnie wizytowe Spodnie w stanie bardzo dobrym, co widać a zdjęciach. Rozcięcie na dole, brak kieszeni. Brak metki z rozmiarem, szyte przez krawca, ok. 44. Szerokość w pasie: 43 cm Długość: 103 cm Szerokość nogawki: 20 Stan przód: 31 cm Stan tył: 41 cm. KT 8 zł. 45. Spodnie wizytowe proste Spodnie w stanie dobrym, dwie malutkie plameczka, być może się spiorą, ale obniżam cenę z tego powodu. Szerokość w pasie: 39 cm Długość: 105 cm Szerokość nogawki: 25 Stan przód: 31 cm Stan tył: 45 cm. KT 9 zł. 46. Spodnie proste Spodnie w stanie bardzo dobrym, co uwidocznione jest na zdjęciach. Wymagają przeprania, mają dwie małe plamki, ale bez problemu w praniu zejdą bez cudowania. Brak informacji o materiale, ale wygląda podobnie do lnu, podobna teksturą oraz lekkość, bez grubego splotu. Kolor słonecznego beżu idealne na lato. Szerokość w pasie: 41 cm Długość: 97 cm Szerokość nogawki: 27 Stan przód: 27 acm Stan tył: 39 cm. KT 9 zł. 47.Spodnie rozmiar 40 Jake*s Stan bardzo dobry, jak nowe. 100% bawełna powoduje, że materiał jest bardzo miękki, ale fakturą zbliżony do sztruksu. Bardzo dobra jakość. Wyższy stan. Proszę zapoznać się z wymiarami /rozmiar w calach/ wydaje mi się, że to raczej 40 Szerokość w pasie: 44 cm Długość: 110 cm Szerokość nogawki: 21 Stan przód: 27 cm Stan tył: 39 cm. KT 14 zł. 48. Reserved 100% bawełna Spodnie w stanie bardzo dobrym, co uwidocznione jest na zdjęciach. Z ciekawym zapięciem oraz wykończeniem. Brak tylnych kieszeni. Kolor brudnego brązu z białymi paskami. Szerokość w pasie: 46 cm Długość: 98 cm Szerokość nogawki: 25 cm. Stan przód: 26 cm Stan tył: 38 cm. Kt 10 zł. 48. Czapka damska Stan widoczny na zdjęciu. Ze ściągaczem i możliwością ciekawego jej ułożenia na głowie (duży pas wewnętrzny) KT 5 zł. 49. Spodnie Mangoon proste r, 42 Spodnie w stanie bardzo dobrym. Skład 50% bawełna, 50% polyester, co w efekcie daje materiał mięciutki, ale zbliżony teksturą do sztruksu, ale delikatniejsze Szerokość w pasie: 42 cm Długość: 100cm Szerokość nogawki: 27cm Stan przód: 24 cm Stan tył: 39 cm. KT 10 zł. 50. Spodnie w stanie bardzo dobrym, co uwidocznione jest na zdjęciach. Kieszeni ozdobne (brak kieszeni) Szerokość w pasie: 48 cm Długość: 79 cm Szerokość nogawki: 24 Stan przód: 24 cm Stan tył: 38 cm. KT 10 żł. 51. Bluzka z koronką Atelier Edith Bawełna + poliester Stan bardzo dobry. KT 15 zł. 52. KT 5 zł. 53. KT 8 zł. 54. Rożek niemowlęcy. KT 8 zł. 55. Zestaw bluza i kurtka kamizelka. Rozmiar 62. Rozmiar 62, ale spokojnie pasuje także na 68. Kurtka ma lekką dziurkę pod pachą. Kurtka może być kamizelką, idealna na wiosnę i zmienna pogodę, rękawki są doczepiane na guziki, takie grzybki jak na zdjęciu. To był nasz ulubiony zestaw wyjściowym szerokie rękawy powodują, że łatwo i szybko się go zakłada ❤️ KT 15 zł. 56. Zestaw koszulek 62-68 KT 10 zł. 57. Body 62-68. KT 15 zł. 58. Spodenki 62-68. KT 20 zł. 59. Torba unisex Stan bardzo dobry (wręcz jak nowa), unisex. Pojemna. Wymiary około 30x20 (mniejsze A4). Ma dużo przegródek, także z suwakami. KT 30 zł. 60. Portmonetka portfel Nie jakaś chińska podróbka, to najprawdziwszy Vintage i to w dodatku w świetnym stylu. Piękna, pomarańczowa, w stanie bardzo dobrym. Zdobienie ręczne. Pewnie skóra, ale ręki nie dam (w czasach jej produkcji była codziennością, eko skóra nie). Wyjątkowa rzecz ❤️ Kt 100 zł. Quote
BoUnTy Posted July 24, 2023 Author Posted July 24, 2023 61. 1. Chemia Omega, obszerny zbiór zadań z odpowiedziami. Stan jak nowy, szanowałam, ale fajnie mi się z niego korzystało. 2. Nieśmiertelny Pazdro, już sfatygowany życiem, ale to te wydanie jeszcze przed zmniejszaniem poziomu zadań 😉 3 i 4. Podręczniki, dla praktyki jakieś zadania, być moze coś do poczytania przed maturą czy zadania dla uczniów.. KT 15 zł. 62. KT 10 zł. - kupiła agat21 63. Pocztówki 90.sztuk Bloczki pocztówek, nowe. 30 x słoneczniki 30 x kwiaty egzotyczne 30 x orchidee Pocztówki opatrzone pięknymi fotografikami. Dobrej jakości. Do wysyłki, dla kolekcjonerów, do prac artystycznych, ramek na zdjęcia k wielu innych rzeczy. Cena za zestaw. KT 10zł. 64. Disney kurtka niemowlęca 0-3 miesiące Kurteczka idealna na obecną pogoda. Stan dobry/bardzo dobry, to zależy od indywidualnej oceny. Podszewka nieznacznie skulkowana, przy tym typie materiału robi się tak od razu przy pierwszym praniu. Bez plam i dziur. Zbliżenia, aby pokazać realnie stan. Rozmiar na moje oko 56-62 Kt 8 zł. 65. Smycz dla małego psa lub kota Firma chaba. Czarna z jednej strony zakończona rączką, z drugiej karabińczykiem. Ma 1,2 metra. KT 6 zł. 66.Poza Czasem Dawid Grosman Stan dobry. Standardowe ślady użytkowania l. KT 8 zł. 67. Książka dla dzieci Kąpiel Książeczka nowa. Ma lekkie wgniecenia na okładce, ale to normalne w kartonowych książeczkach. KT 2 zł. 68. Fajans Włocławek KT 40 zł. 69. Barbara Koc Reymont Biografia Biografia, bogata, z licznymi zdjęciami. Wydana z okazji obchodów Roku Reymontowskiego. Stan dobry/bardzo dobry. KT 15 zł. 70. Książka kucharska Salate Peter Nikolay Bassermann Stan idealny. Myslalam, że to pozycja po angielsku, a jest w języku niemieckim. Wartościową i pięknie wydana, ale ciężka w kuchennej obsłudze bez znajomości niemieckiego, ale to tylko moje zdanie, choć prawda jest taka, że bajka jest dobra, a ja po prostu nakupowałam kiedyś książek kucharskich z nadzieją, że nauczę się gotować coś innego niż naleśniki... na szczęście moje dzieci lubią naleśniki 😄 KT 5zł. 71. Film DVD Apocalypto Mel Gibson Płyta używana, stan widoczny na zdjęciach. Działa bez zarzutu. Klasyka. Opis wrzucony w zdjęciach. KT 6 zł. 72. Sukienka czarna wieczorowa Sukienka kupiona i nigdy nie założona. Rozmiar 38, ale spokojnie wejdzie też 40. Ładnie się układa dół. Suwak z boku pomaga w ukryciu boczków. KT 15 zł. 73. Śpiwór do samochodu/wózka Lela Blanc dmuchawce Śpiwór w stanie bardzo dobrym, raczej dla mniejszego dziecka - do 80 cm. Pasuje do większości fotelików samochodowych. Ma zaciągnięcie na tyle, widoczne na ostatnim zdjęciu, ale nie strzępi się dalej. Zahaczyłam o wózek. Cieplutki i miękki. Dobrze nam służył, ale już dzidzia wyrosła. KT 70 zł. 74. Obroża nowa dla małego psa 36 cm Obroża dla małego psa, firmy Chaba. Cienka. Stan idealny, nowa z metką. KT 4 zł. 75. XKHIT Cezar IV eXtra klasyka DVD PC, gra na Pc komputer Stan widoczny na zdjeciach. Klasyka. Opis wrzucony w zdjęciach. START Quote
BoUnTy Posted July 24, 2023 Author Posted July 24, 2023 76. Nowa Dresowa spódnica rozmiar 46. Quiosque Kolor grafitowy i granatowy KT 30 zł./sztuka 77. Nowa sponica Quiosque rozmiar 36. Ołówkowa z falabaną za kolano. Lekkie szukodzenie przy zamk. KT 18 zł. Jeszcze będzie, ale już mi sie oczy kleją 🙂 Dobranoc 😘 Quote
BoUnTy Posted July 25, 2023 Author Posted July 25, 2023 Zaczynamy, zapraszam! Zapraszam też na drugi mój bazarek, możliwe łączenie wysyłki, a na dniach pojawi się kolejny bazarek z 100 nowych fantów! 🙂 Quote
BoUnTy Posted July 26, 2023 Author Posted July 26, 2023 Dnia 26.07.2023 o 08:39, Jo37 napisał: Poproszę 27 Dziękuję 🥰🥰 Quote
BoUnTy Posted July 27, 2023 Author Posted July 27, 2023 Hop do góry ❤️Tyle fajnych fantów, a taka cisza 😩 Quote
BoUnTy Posted July 27, 2023 Author Posted July 27, 2023 Dnia 27.07.2023 o 10:43, agat21 napisał: Proszę nr 17, 32 i 62 🙂 Dziękuję ❤️ Jesteś niesamowita ❤️ Quote
BoUnTy Posted July 29, 2023 Author Posted July 29, 2023 Dnia 29.07.2023 o 01:29, pochamerka napisał: Poproszę nr 2 Super, dobry wybór. To piękny sweterek 😄 Dużo ładniejszy niż na moim zdjęciu 🙂 Quote
BoUnTy Posted July 29, 2023 Author Posted July 29, 2023 Podsumowanie pochamerka: 2. DeeZee top sweterkowy sweter Missisipi - 20 zł. Jo37 27. 101 praktycznych wskazówek l. Fotografia cyfrowa. Michael Freeman - 12 zł. agat21 17. Bluzka t-shirt bezrękawnik ornament wzór. - 8 zł. 32. Spodenki dla dziewczyny rozmiar 98 - 5 zł. 62. Książka KTO SIEJE WIATR - 10 zł. -------- razem 23 zł. Odezwę się na prv wieczorem 🙂 BAZAREK PRZEDŁUŻAM DO 05.08 do gofdziny 20.00 Quote
BoUnTy Posted July 30, 2023 Author Posted July 30, 2023 Dnia 30.07.2023 o 18:55, guccio napisał: P Fanty super, szkoda tylko, że tu taka cisza ☹️ Quote
BoUnTy Posted August 1, 2023 Author Posted August 1, 2023 Kochani, melduje tylko, że wczoraj miałam wypadek samochodowy, muszę zniknąć na kilka dni i się trochę ogarnąć. Najmocniej przepraszam za wydłużenie czasu oczekiwania. Jestem poobijana i bez samochodu, nie zapanuje na dniach nad przesyłkami. Quote
agat21 Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Dnia 1.08.2023 o 23:07, BoUnTy napisał: Kochani, melduje tylko, że wczoraj miałam wypadek samochodowy, muszę zniknąć na kilka dni i się trochę ogarnąć. Najmocniej przepraszam za wydłużenie czasu oczekiwania. Jestem poobijana i bez samochodu, nie zapanuje na dniach nad przesyłkami. O boże! Mam nadzieję, że nic poważnego Ci się nie stało. 😟 Trzymaj się, bardzo współczuję, to okropne przeżycie. Quote
iwna5702 Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 Dzień dobry 🙂 poproszę nr 35, 39 i 48 (jestem z Wwy i mogę np. odebrać lub dolaczyc sie do wspólnej paczki 🙂 ) Quote
BoUnTy Posted August 3, 2023 Author Posted August 3, 2023 Dnia 3.08.2023 o 10:40, iwna5702 napisał: Dzień dobry 🙂 poproszę nr 35, 39 i 48 (jestem z Wwy i mogę np. odebrać lub dolaczyc sie do wspólnej paczki 🙂 ) Niestety ja zupełnie nie z Wa-Wy, ale może uda się jakąś taniutką przesyłkę załatwić nie za miliony 🙂 Dziekuję 😘 Tylko potrzebuje paru dni na wysyłkę 1 Quote
BoUnTy Posted August 3, 2023 Author Posted August 3, 2023 Dnia 3.08.2023 o 00:21, pochamerka napisał: Poproszę jeszcze numer 8 Dobra decyzja, ona jest fantastyczna, ale dla mnie okazała się za mała... Quote
Aldrumka Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 Dnia 3.08.2023 o 10:40, iwna5702 napisał: Dzień dobry 🙂 poproszę nr 35, 39 i 48 (jestem z Wwy i mogę np. odebrać lub dolaczyc sie do wspólnej paczki 🙂 ) Dnia 3.08.2023 o 10:53, BoUnTy napisał: Niestety ja zupełnie nie z Wa-Wy, ale może uda się jakąś taniutką przesyłkę załatwić nie za miliony 🙂 Dziekuję 😘 Tylko potrzebuje paru dni na wysyłkę może z agat21 z poprzedniego bazarku tylko ustalcie to sobie Quote
iwna5702 Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 Dnia 3.08.2023 o 11:39, Aldrumka napisał: może z agat21 z poprzedniego bazarku tylko ustalcie to sobie Z Agat21 chyba będzie ciężko się umówić, mamy trochę nie po drodze. Nic nie szkodzi, tylko tak napisałam, gdyby była możliwość, jak nie doleci tylko do mnie 🙂 Quote
Recommended Posts