Jump to content
Dogomania

Imienny dla psiaka czarnego kudłatego, którego adopcja ze schronu jest niemożliwa. Dlatego dwie Aśki chcą go zabrać. :* Pomóżmy znaleźć mu piękne imię na dobry start! do 10 maja g.22.00 - Mamy Tymoteusza vel Tymka :))

Recommended Posts

Posted
Dnia 12.05.2023 o 17:32, mgog napisał:

Już przelałam 😉

Dzięki, jeszcze nie mam na koncie.

Są wpłaty od Nesiowatej i limonki - serdeczne dzięki. 😘 Jakieś bzy wkleję w podzięce jak będę przy kompie 😁

Posted

Są już wszystkie wpłaty oprócz Asi Alaskan, ale Asia jest skarbnikiem - tak? Więc przeleję to, co jest, a Asia dołoży od siebie swoją część.

Wszystkim, którym nie dziękowałam jeszcze z naręczem bzu niniejszym to czynię 😄

image.png.2dddb7d6ebbf9069ef8f6d2bc995dfc9.png

• Like 1
Posted
Dnia 15.05.2023 o 16:24, agat21 napisał:

Są już wszystkie wpłaty oprócz Asi Alaskan, ale Asia jest skarbnikiem - tak? Więc przeleję to, co jest, a Asia dołoży od siebie swoją część.

Wszystkim, którym nie dziękowałam jeszcze z naręczem bzu niniejszym to czynię 😄

image.png.2dddb7d6ebbf9069ef8f6d2bc995dfc9.png

Agatko jeszcze ja nie dostalam danych do wlpaty.. czy konto bez zmian? wplacic do Ciebie czy bezposrednio do Alaskan?

Posted
Dnia 18.05.2023 o 06:42, Tianku napisał:

Agatko jeszcze ja nie dostalam danych do wlpaty.. czy konto bez zmian? wplacic do Ciebie czy bezposrednio do Alaskan?

O rany! Przegapiłam Twoje głosy! 🤦‍♀️ Przepraszam 😔 Wyślij kasę już bezpośrednio do Asi Alaskan. Dzięki i przepraszam raz jeszcze.

Posted
Dnia 18.05.2023 o 06:54, agat21 napisał:

O rany! Przegapiłam Twoje głosy! 🤦‍♀️ Przepraszam 😔 Wyślij kasę już bezpośrednio do Asi Alaskan. Dzięki i przepraszam raz jeszcze.

Nic nie szkodzi 😁