Jump to content
Dogomania

Kacperek ma dla kogo mruczeć... Kacperkowy traktorek zostaje u Evy2406 :)

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Evuś ja juz zagłosowałam. Byłam w Warszawie z wycieczka , i tak bardzo mocno o Tobie myslałam, ale miałam to na uwadze ze mozesz nie miec siły przyjechac pod hotel Atos. Tak bardzo chciałam Cie zobaczyc.

Posted

Kacperciu Kochany i znowu moje gratulacje za zdobycie I vice mistera wrzesnia:loveu: Ty masz w zyciu szczescie, , ale najwazniejsze co Cie w zyciu spotkało to TOJA PANI co daje Ci to szczescie. Moc buziaow Kochany!!!!!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Zajrzałam na wątek Kacperka, obejrzałam zdjęcia z wyborów mistera i jestem w szoku. Nadal pamiętam to ledwo żywe jedno kilogramowe chuchro z okropnie zmierzwionym futrem. Teraz to grubas piękny z tego rudzielca :loveu: Buziaki dla Kacperka.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

W ferworze zajmowania się szukaniem domku dla Poli, wyciąganiem Bezika ze schronu ( następny kotek po zmarłej osobie, wywalony przez rodzinkę), zapomniałam o moim Kacperku. To znaczy o Kacperku pamiętam. Nie martwcie się, głodny nie jest i kuwetkę ma czystą ;). Tylko zaniedbałam jego wątek. Postaram się poprawić ;)

Posted

Kiedyś takie ładne zdjecie tu było, koty, w tym Kacper, i choinka :)
Szykujesz po jakimś prezenciku dla kotów? Kiedyś, jak byłyśmy z siostrą nastolatkami i miałyśmy Tinke- psa ze schroniska, to zawsze na nią czekała paczuszka pod choinką. I ten pies wiedział, ze to dla niej, cieszył się jak się rozpakowywało na jej oczach, aż popiskiwała z niecieropliwosci.
Ale zawsze pusta miseczka w czasie Wigilii jest dostawiana w kuchni, od lat.

Posted

Z miseczką .....pomysł świetny...... kupuję :). Choć nie wiem co moi domownicy powiedzą na ewentualnego kolejnego strudzonego wędrowca .....;)

Pod choinką są od zawsze prezenty dla wszystkich ogonków, zarówno piesków jak i kotków. Każdy ma swoją paczuszkę z karnecikiem i imieniem.
Muszę porobić zdjęcia z rozpakowywania :)

Posted

[quote name='Zmysł']witam i życzę Wszystkim zdrowych i wesołych Świąt.

Jak miło Cię u nas widzieć :)

Dziękujemy za życzenia i również Życzymy zdrowia, radości i odpoczynku w czasie tych pięknych, radosnych Świąt.
Jak będziesz miał chwilę to zapraszam na wątek Poli:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/223008-POLA-straciła-pana-i-dom-teraz-w-hotelu-prosi-o-pomoc-w-utrzymaniu-i-poszukiwaniu-DS?p=20165639#post20165639
Może akurat trafi Ci się jakiś odpowiedni domek dla tej spokojnej psinki po zmarłym właścicielu, którą " kochająca rodzinka" wywaliła na ulicę, a dom oczywiście zabrała :(