Ewa Marta Posted May 5 Author Posted May 5 Dnia 5.05.2025 o 12:57, Nesiowata napisał: Moja wpłata z 2 nie dotarła? Oczywiście dotarła:( Bardzo przepraszam. Na działce nie sprawdzalam, a dzisiaj przykryły mi Twoją wpłatę inne operacje. Bardzo przepraszam, już wpisuję. Bardzo serdecznie dziękujemy Nesiowatej za wpłatę 20 zł dla naszych suniek na maj❤️ Ja dziękuję Alaskan za wpłatę 30 zł stałej ❤️ i swoją też od razu zapłaciłam 🙂 Quote
Ewa Marta Posted May 8 Author Posted May 8 Bardzo serdecznie dziękuję Ellig za wpłatę 30 zł stałej na maj dla suniek ❤️ i siostrze elficzkowej za wpłatę 30 zł na maj ❤️ Quote
Ewa Marta Posted May 8 Author Posted May 8 Dnia 6.05.2025 o 10:04, Nadziejka napisał: WYCZAROWANY POLI JASNEJ i SUNIOM BB 25.05 Tak się spieszyłam na Twój bazarek Nadziejko, że nie podzięowałam tutaj za uwzględnienie naszych suniek na nim. Bardzo dziękujemy ❤️ Quote
Ewa Marta Posted May 11 Author Posted May 11 Mamy obie z Ellig urodziny w maju. Przyjaźnimy się od lat i co roku spotykamy się urodzinowo wręczając sobie nawzajem drobne prezenty. W tym roku postanowiłyśmy, że zamiast kupować coś sobie nawzajem, wpłacimy po 100 zł na wskazane przez jubilatkę psiaki. Urodziny Eluni były wczoraj i obdarowała stówą ode mnie Bajkę i Brawurkę ❤️ Moje urodziny niebawem i wciąż myślę komu Ellig będzie wpłacać kasę 😉 3 Quote
Ewa Marta Posted May 15 Author Posted May 15 Bardzo serdecznie dziękujemy Kado za wpłatę 30 zł stałej na maj ❤️ Quote
Ewa Marta Posted May 19 Author Posted May 19 Bardzo serdecznie dziękujemy Almie591 za wpłatę 30 zł stałej na maj ❤️ Prezent urodzinowy, który dostałam od Ellig (100 zł) przekazuję dla naszych suniek. Mamy chwilę oddechu dzięki zbiórce dla Bajki zorganizowanej przez ZEA, ale nadal deklaracji jest zdecydowanie za mało, więc ciułamy już teraz każdy grosik dla obu panienek. 1 Quote
Nadziejka Posted May 26 Posted May 26 ROZLICZONY 56 zl SUNIOM BB I KLAUSIKOWI 13.06 💙 z serca kramik nowy zapraszam gorąco 1 Quote
Ewa Marta Posted May 26 Author Posted May 26 Dnia 26.05.2025 o 09:41, Nadziejka napisał: KSIĘGI CERAMIKA SKARPETUNIE RÓŻNOŚCI SUNIOM BB I KLAUSIKOWI 13.06 💙 z serca kramik nowy zapraszam gorąco Ja już napisałam na wątku bazarkowym, że bardzo mnie ta pomoc dla suniek wzrusza Nadziejko ❤️ Takie dwie niechciane przez nikogo skarby przynajmniej tu są dla kogoś ważne. Dziękujemy bardzo!!! 1 Quote
Ewa Marta Posted May 26 Author Posted May 26 Bardzo serdecznie dziękujemy b-b za wpłatę stałej za maj i czerwiec dla suniek 🙂 Razem 40 zł ❤️ Quote
Ellig Posted May 27 Posted May 27 Dnia 27.05.2025 o 12:45, Nadziejka napisał: Sunieczkom BB pieniązki już przesłane 120 zl 50 gr ❤️❤️❤️ Quote
Ewa Marta Posted May 28 Author Posted May 28 Dnia 27.05.2025 o 12:45, Nadziejka napisał: Sunieczkom BB pieniązki już przesłane 120 zl 50 gr 120,50 zł jest już na koncie suniek 🙂 Nadziejko, bardzo Ci kochana dziękujemy za to wsparcie ❤️ 1 Quote
Ewa Marta Posted June 1 Author Posted June 1 Bardzo serdecznie dziękujemy Małgosi i Rafałowi za wpłatę 250 zł i Agnieszce Sz. za wpłatę 200 zł dla suniek ❤️ Quote
Ewa Marta Posted June 3 Author Posted June 3 Bardzo serdecznie dziękujemy Magence1 za wpłatę 20 zł stałej na czerwiec❤️ Dziękuję bardzo Ellig za wpłatę 30 zł stałej na czerwiec ❤️ Ja swoją czerwcową 30 zł też już wpłacam. Quote
Ewa Marta Posted June 4 Author Posted June 4 Dnia 3.06.2025 o 17:01, Nesiowata napisał: Czy dotarł mój przelew? Nie kochana. Ostatni przelew od Ciebie był z datą 2 maja. Nie zauważyłam go wtedy i po Twojej uwadze od razu wpisałam w rozliczenia. Tym razem nie mam przelewu. Może dojdzie dzisiaj. Kiedy wysylałaś? Bardzo serdecznie dziękujemy Dorci01 za wpłatę 40 zł stałej dla suniek na czerwiec ❤️ Quote
Ewa Marta Posted June 5 Author Posted June 5 Dnia 4.06.2025 o 13:32, Nesiowata napisał: Jednak tym razem to ja przeoczyłam. Powinny być dziś. Bardzo serdecznie dziękujemy Nesiowatej za wpłatę 20 zł dla naszych BB ❤️ Quote
Ewa Marta Posted June 5 Author Posted June 5 Dnia 3.06.2025 o 15:32, Ellig napisał: Brawurka ❤️ Nie mogę uwierzyć, że nie ma kolejki po Brawurkę:( Quote
Recommended Posts