Jump to content
Dogomania

BARDZO PROSIMY O POMOC. Potrzeba 1300 zł miesięcznie, a sunie mają tylko 300 zł deklaracji. Z czwórki rodzeństwa zostały dwie sunie Brawurka i Bajka chora na nowotwór.

Recommended Posts

Posted
Dnia 5.05.2025 o 12:57, Nesiowata napisał:

Moja wpłata z 2 nie dotarła?

Oczywiście dotarła:( Bardzo przepraszam. Na działce nie sprawdzalam, a dzisiaj przykryły mi Twoją wpłatę inne operacje. Bardzo przepraszam, już wpisuję.

Bardzo serdecznie dziękujemy Nesiowatej za wpłatę 20 zł dla naszych suniek na maj❤️ Ja dziękuję Alaskan za wpłatę 30 zł stałej ❤️ i swoją też od razu zapłaciłam 🙂

Posted

Mamy obie z Ellig urodziny w maju. Przyjaźnimy się od lat i co roku spotykamy się urodzinowo wręczając sobie nawzajem drobne prezenty. W tym roku postanowiłyśmy, że zamiast kupować coś sobie nawzajem, wpłacimy po 100 zł  na wskazane przez jubilatkę psiaki. Urodziny Eluni były wczoraj i obdarowała stówą ode mnie Bajkę i Brawurkę ❤️

Moje urodziny niebawem i wciąż myślę komu Ellig będzie wpłacać kasę 😉

• Like 3
Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy Almie591 za wpłatę 30 zł stałej na maj ❤️

Prezent urodzinowy, który dostałam od Ellig (100 zł) przekazuję dla naszych suniek. Mamy chwilę oddechu dzięki zbiórce dla Bajki zorganizowanej przez ZEA, ale nadal deklaracji jest zdecydowanie za mało, więc ciułamy już teraz każdy grosik dla obu panienek. 

• Like 1
Posted
Dnia 27.05.2025 o 12:45, Nadziejka napisał:
 Sunieczkom BB 
 pieniązki już
przesłane 120 zl 50 gr

❤️❤️❤️ 

Posted
Dnia 27.05.2025 o 12:45, Nadziejka napisał:
 Sunieczkom BB 
 pieniązki już
przesłane 120 zl 50 gr

120,50 zł jest już na koncie suniek 🙂 Nadziejko, bardzo Ci kochana dziękujemy za to wsparcie ❤️

• Like 1
Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy Magence1 za wpłatę 20 zł stałej na czerwiec❤️

Dziękuję bardzo Ellig za wpłatę 30 zł stałej na czerwiec ❤️

Ja swoją czerwcową 30 zł też już wpłacam.

Posted
Dnia 3.06.2025 o 17:01, Nesiowata napisał:

Czy dotarł mój przelew?

Nie kochana. Ostatni przelew od Ciebie był z datą 2 maja. Nie zauważyłam go wtedy i po Twojej uwadze od razu wpisałam w rozliczenia. Tym razem nie mam przelewu. Może dojdzie dzisiaj. Kiedy wysylałaś?

Bardzo serdecznie dziękujemy Dorci01 za wpłatę 40 zł stałej dla suniek na czerwiec ❤️

Posted
Dnia 4.06.2025 o 13:32, Nesiowata napisał:

Jednak tym razem to ja przeoczyłam. Powinny być dziś.

Bardzo serdecznie dziękujemy Nesiowatej za wpłatę 20 zł dla naszych BB ❤️