agrabcia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Nie rozumie tych ludzi po co pytają jak nie mają zamiaru adoptować. Pokiego komuś głowe zawracają i nadzieje robią. Quote
monika55 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Tak bywa. Ale nasza gromadka sie zmniejsza, trzeba nowe bidy wystawic. Quote
wilczek007 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 moze i trzeba, szczególnie przez bardziej doswiadczone i inteligentniejsze i bardziej rozgarnięte ciotki z wielkim serduchem dla psów. Quote
agrabcia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Wilczek a Ty to niby serca nie masz do psów? Chyba za nisko się cenisz. Wiadomo,że czasem lepiej poradzić się starszych i doświadczonych przecież to nic złego a napewno z korzyścią dla psiaków. Nie wiem o co chodzi, ale głowa do góry i rob swoje. Quote
Ada-jeje Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Wilczek ktorym psiakom porobilas juz jakies ogloszenia, bo nic na watkach nie wspominasz o tym. Quote
wilczek007 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 tak myslałam kiedy sie o to kto upomni?? :) wiesz co u mnie to wyglada tak chaotycznie ze ja juz sama nie pamietam...Kazdemu po trochu, wpisuje w google "darmowe ogłoszenia oddam psa" itp i robie po kolei jak leci ,jaki pies mi sie przypomni. Zazwyczaj nigdzie sie nie loguje, bo mi czasu szkoda. Lorci tez robiłam ale tez gdzie popadło. Na internecie można znalezc.No bo chyba ważne ile sie zrobi, a nie gdzie?? Tak mi sie zdaje... Quote
Ada-jeje Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 To prawda ze wazne ile sie robi a nie gdzie, ale latwiej bedzie dla osob ktore chca pomoc zeby to nie bylo chaotyczne tylko regularne i pokazane na watku gdzie oglosilas psa. Wtedy druga osoba jak wejdzie i bedzie chciala pomoc to nie bedzie dublowac tylko zrobi na innych portalach. Quote
monika55 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Oj Lorcia. A telefon milczy. Zreszta nie wiem czy kto dzwoni. Quote
Dominika 0_0 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 oby.. ona już za długo siedzi w schronisku... biedulkaa... a taka jest kochana ;) Quote
shanti Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 A ten jej szczek jaki charakterystyczny:evil_lol: Quote
agrabcia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Lorcia musi byś dobrze znajdziesz ten domek Quote
wilczek007 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 shanti napisał(a):A ten jej szczek jaki charakterystyczny:evil_lol: zachrypnięty jakby była po jakims zapaleniu krtani:( biedulka... Quote
agrabcia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Tyle siedzi to i naszczekała się biedula, aż zachrypła Quote
wilczek007 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Boziu ona jest taka kochana...tak sie tuli...:( a domku nie widac...A ludzie sie tak wychwalaja ze kochają zwierzęta...ale 6 letni pies to juz niech tkwi w schronie...bo nie chcą... szkoda gadac... Quote
agrabcia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Powiem tak, że każdego psiaka szkoda, choć nie znam osobiście, a znam tylko wirtualnie to do każdego Jastrzębiaka podchodze indywidualnie i się w jakiś sposób angazuje emocjonalnie. Jednak jest tak że jakaś psinka do końca zdobwa moje serce i wyobrazam sobie, że jest moja/ój tym razem to Lorcia. Moja sytuacja może wyklaruje się, za 4, 5 mieś i wtedy wszystko zdazyć się może. Jak narazie życze Lorci oby jak najszybciej domek znalazła, chyba, że czeka na mnie. Quote
wilczek007 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 ojej pomieścisz tyle zwierzaków???:razz: zaskakujesz agrabciu...ale tak czy inaczej domku szukamy, to przeciez niemozliwe zaby nikt nigdzie takiej Lorci nie chciał...:icon_roc: Quote
monika55 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Po takiej wiadomosci to teraz wszystko dobrze pojdzie. Wsiaklas w Jastrzebie agrabciu. Quote
agrabcia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 A wsiąkłam tyle tych psiakow macie, że mało kiedy na inne wątki starcza czasu. To naprawde niewiarygodne, że o Lorcie nikt nie pyta Ona taka śliczna jest. Quote
Recommended Posts