Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wilczek a Ty to niby serca nie masz do psów? Chyba za nisko się cenisz. Wiadomo,że czasem lepiej poradzić się starszych i doświadczonych przecież to nic złego a napewno z korzyścią dla psiaków. Nie wiem o co chodzi, ale głowa do góry i rob swoje.

Posted

tak myslałam kiedy sie o to kto upomni?? :) wiesz co u mnie to wyglada tak chaotycznie ze ja juz sama nie pamietam...Kazdemu po trochu, wpisuje w google "darmowe ogłoszenia oddam psa" itp i robie po kolei jak leci ,jaki pies mi sie przypomni. Zazwyczaj nigdzie sie nie loguje, bo mi czasu szkoda. Lorci tez robiłam ale tez gdzie popadło. Na internecie można znalezc.No bo chyba ważne ile sie zrobi, a nie gdzie??
Tak mi sie zdaje...

Posted

To prawda ze wazne ile sie robi a nie gdzie, ale latwiej bedzie dla osob ktore chca pomoc zeby to nie bylo chaotyczne tylko regularne i pokazane na watku gdzie oglosilas psa. Wtedy druga osoba jak wejdzie i bedzie chciala pomoc to nie bedzie dublowac tylko zrobi na innych portalach.

Posted

Boziu ona jest taka kochana...tak sie tuli...:( a domku nie widac...A ludzie sie tak wychwalaja ze kochają zwierzęta...ale 6 letni pies to juz niech tkwi w schronie...bo nie chcą...
szkoda gadac...

Posted

Powiem tak, że każdego psiaka szkoda, choć nie znam osobiście, a znam tylko wirtualnie to do każdego Jastrzębiaka podchodze indywidualnie i się w jakiś sposób angazuje emocjonalnie. Jednak jest tak że jakaś psinka do końca zdobwa moje serce i wyobrazam sobie, że jest moja/ój tym razem to Lorcia. Moja sytuacja może wyklaruje się, za 4, 5 mieś i wtedy wszystko zdazyć się może. Jak narazie życze Lorci oby jak najszybciej domek znalazła, chyba, że czeka na mnie.