Lidan Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Zaglądam codziennie do mojego ulubieńca ;) Czekam na jakieś wiadomości :razz: A tu cisza jak makiem zasiał. Normalnie jakbym sama ze sobą gadała :niewiem: Quote
bela51 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Możemy razem porozmawiać :lol:, ale niestety nic wiecej nie wiem. Co z tym domkiem???????? Quote
Helga&Ares Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 FUKS OD WCZORAJ W DOMU!!:multi::multi::multi::multi: Quote
bela51 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 No...... dzięki za spóźnionego newsa :evil_lol: Można wiedzieć coś wiecej ? Quote
Helga&Ares Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Pani wypatrzyła go na allegro, wczoraj BajkaB pojechała do niej z Fuksem, była zachwycona. No i rzecz jasna wróciła bez Fuksa:evil_lol::loveu: Także w końcu chłopakowi się udało! Quote
Lidan Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 No i tak powinny kończyć się wszystkie wątki na dogo :multi: Powodzenia Fuksiku :bye: Pilnuj nowego domku i omijaj samochody szerokim łukiem :happy1: Quote
Ffrubka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupiiii!!! :multi: Quote
BajkaB Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Przepraszm MOI KOchani,ale miałam tyle pracy terenowej z psiakami,ze nie zdązyłam osobiście przekazac tej radosnej nowinki. Helga widac ma szczęśliwą reke,bo to ona załozyła Fuksikowi allegro Fuksik ma do dyspozycji domek z podwórkiem,ale oczywiscie mieszka w domku.Dookoła lasy,pola,piękne tereny,bo zamieszkał w miejscowości Zendek.Do towarzystwa jest świnka morska,żółw,rybki i duzy owczarek podhalański na podwórku Za to aby sie zrehabilitować kilka fotek Fuksa wraz nową rodzinka Quote
Helga&Ares Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
halbina Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 no to się fuksnęło Fuksikowy! :multi::multi::multi::multi: Quote
ANETTTA Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 moge skoczyc na poadopcyjną ....:multi::multi::multi::multi: Quote
BajkaB Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Fuksik ma sie znakomicie.Teraz to Misio,kochany i pieszczony przez wszystkich.Najbardziej oczywiście kocha swojego młodego Pańcia i popłakuje kiedy nie ma go blisko. Ostatnio odwiedził go Israel i zrobił śliczne fotki.Oto kilka z nich: Quote
a.piurek Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 No tak, Bajkob jesteś czarodziejką, jak nie ma domku to nie ma.... Ale jak już jest to oczywiście najcudowniejszy. Fuksik jeszcze bardziej wypiękniał, czemu zresztą się kompletnie nie dziwię. Quote
Ffrubka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Cudne zdjęcia i wieści :multi: ... oby tak wszystkie nasze bidulki znajdowały tak cudowne miejsca <trzymam kciuki> Quote
Recommended Posts