Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiedźmo dziękuje,bardzo przydadza sie bazarki.
Fuks dzisiaj został odebrany z kliniki i na razie dołączył do Tashki-tymczasowiczki Tomka Chłpak nie jest do końca zdrowy,ale jego dalszy pobyt w klinice to jest juz niepotrzebny,a kazdy dzień kosztuje.
Dzoka przytuliła Fuksika jak synusia,a Tasha chyba troche zazdrosna.W kazdym razie Fuks w DT a w klinice długi do uregulowania.
Warto jednak zobaczyc roześmiana mordeczke.Oby tylko ktoś zechciał sie zakochac!

Posted

Gorąco zachęcamy do kupna na naszych bazarkach.Dziś odebrałam fakture za leczenie Fuksa-729zł...No coż..Na razie mamy ,,dziurę budżetową,,.Liczymy na Ciocie i Wujków.

Posted

Nie mówię juz o moim aucie..Wogóle jakis czas psucia sie rozpoczął i to nie tylko aut:shake:

A Fuksik ponoc szaleje.Łobuziak z mordką aniołka.Od razu wiedział co to jest lodówka i do czego słuzy łózko.Oby znalazł domek z własnym ludzikiem, łózkiem,i lodówką

Posted

allegro tak ja mu zrobiłam

ale ja nie umie pisac takich wyciskaczy łez wiec jak mozesz zrób tez moze ktos go dojrzy

inne ogłoszenia tez wskazane .....
i ciotki hoopac na bazarki

Posted

Zrobiłam Fuksowi kilka ogłoszeń. Może akurat przypadkiem komuś, gdzieś wpadnie któreś w oko:

Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia

Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się

Fuks, szczeniak po wypadku szuka domu

*Rasa Mieszana - oddam psa

Fuks, szczeniak po wypadku szuka domu

Być może, że jakieś jeszcze będą potrzebwały aktywacji, bo robiłam jeszcze kilka ale gdzieś mi zniknęły lub czekają na aktywację.

Posted

Fuksik ma sie doskonale.Jest u Tomka(Volta) i szaleje razem z Dzoka i Tashą.Dzokę traktuje chyba jak mamusie,a i ona przepada za malcemBardzo pilnie potrzeba mu domku,bo inaczej Tomek bedzie potrzebował tymczasu.Juz mu rodzice groża eksmisja:evil_lol::evil_lol:

Posted

ANETTTA napisał(a):
no tak to musimy sie spieszyc bo Fuks to jeszcze ma szanse na DT lub DS jak go solidnie oglosimy

ale

VOLT kto przygarnie VOLta :diabloti:

Jak to kto?EMIROWA!!:evil_lol::evil_lol:

Posted

Ogłoszenia nic nie dały? A allegro jeszcze ma czy trzeba nowe zrobić? Ja nie mogę pojąć czemu ten śliczny młody piesek nie ma jeszcze swojego własnego domku :shake:
Na zdjeciach wygląda cudownie. Mądra i cierpliwa sunia z tej Dżoki :loveu:

• 2 weeks later...