Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z Promyczkiem widzę się w sobotę i niedzielę. Zawsze wychodzi na trawkę na chociażby pół godziny, czasem dłużej. Na ogół jest tyle zapachów wokół niego,że przemaszerowanie od bramy schroniska do naszego ulubionego trawnika zajmuje mu bardzo dużo czasu, a przystanków po drodze robi ilość nieskończoną:)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj Promyśku...
cały czas myślę, komu by cię podesłać, żebyś w końcu ten domek znalazł, ale nikt mi do głowy póki co nie przychodzi...

Posted

Tak cierpliwych, doświadczonych i wyjątkowych osób jest bardzo, bardzo mało. Ćwiczenia z Promyczkiem nie byłyby właściwie żadnym problemem, ale pieluchowanie już tak. Dla niego idealny byłby dom z ogrodem,żeby sobie z gołą dupką też mógł pobiegać. Trzeba by często i regularnie dbać o jego higienę. To wymaga dużego poświęcenia, oddania i miłości.....

Posted

[quote name='feliksik']coraz zimniej na dworze - a czy Promyczkowi ciepło chociaż u siebie?[/QUOTE]

Tak, Promyczek mieszka z innymi inwalidami oraz kotami w dużej kociarni, w której jest bardzo ciepło, jest dużo grzejników i fotel, ale niestety Promyczek nie jest w stanie na niego wejść, więc zostaje mu posłanko na podłodze.

Posted

[INDENT]hej;-) prosimy tylko o rozgłos i o ogłoszonka, zajrzyjcie proszę;-)

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/195842-Młoda-suczka-ma-czas-do-soboty!!-inaczej-trafi-do-schronu!!-Potrzebne-OGŁOSZENIA!!!?p=15672213#post15672213"][COLOR=#4444ff]www.dogomania.pl/threads/195842-Młoda-suczka-ma-czas-do-soboty!!-inaczej-trafi-do-schronu!!-Potrzebne-OGŁOSZENIA!!!?p=15672213#post15672213[/COLOR][/URL]
[/INDENT]

Posted

Kochani zajrzyjcie proszę do Lenki, która ciągle bez domku - tuła się od Dt do DT i nic:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/174236-Lenka-czeka-na-zalegle-wplaty-brakuje-100-zl.-na-karme[/URL]!!!!

Posted

U Promyka regres:( niestety:(
wczoraj wzięliśmy go na spacer w szelkach, nie wiem czy miał słabszy dzień, czy po prostu mięśnie mu zanikają, bo niestety ani razu nie stał na tylnych łapkach, mimo trzymających go szeleczek:(

jemu pomoże tylko regularna opieka w dt/ds. w schronie nie ma szans. jest jednym z przeszło 200 psów a każdy potrzebuje opieki w mniejszym lub większym wymiarze

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...