anna10025 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 MalgosMalgos napisał(a):Pracujemy nad kolejnym CHRISTMAS WONDER Oby Promyczkowi się udało . Trzymam mocno kciuki!!!
martka1982 Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 jeśli będą pytać o cokolwiek, czego nie wiesz, to wal do mnie:)
Akrum Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 zdrowych, spokojnych i radosnych świąt :) a tobie mały Promyczku życze, abyś w końcu zobaczył co to prawdziwie kochający domek :)
Ajula Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 :tree1: wszystkiego najlepszego dla opiekunów Promyczka, a pieskowi domku
MalgosMalgos Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Promyczkiem jest zainteresowana pani z Fundacji PRO HUND w Berlinie - jezeli sie zdecyduje to moglby pojechac juz 2-3 stycznia z Ada-jeje ktora jedzie z Chrzanowa do Berlina Potencjalny domek jest w Fundacji jako DT, takze ma pojecie Birgit pyta: 1. jak jest z inkontynencja Promyczka - popuszcza ciagle czy od czasu do czasu? 2. czy trzeba mechanicznie oprozniac pecherz? 3. jak wygladala rehabilitacja - jakie robil postepy i wszystko inne wazne, co o nim wiecie. Birgit bierze sprawe bardzo powaznie, dlatego prosze o szybka odpowiedz czy ktos z was zna niemiecki w razie jeszcze jakichs pytan? Pozdrawiam swiatecznie Malgos
dudson13 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Promyczku oby wszystko się udało, To dla ciebie wielka szansa
feliksik Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 clint musiałby się wypowiedzieć na te pytania - kurcze czasu mało, czy zdążylibyśmy ze wszystkim - chyba trzeba paszport - tak jak przy Itku, czipa - macie dobry kontakt z tym DT?
martka1982 Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 feliksik, ja juz na te pytania odpowiedzialam clint pozegnal sie z dogomania
MalgosMalgos Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Z 2 lub 3 stycznia to bylaby najszybsza opcja Nastepny termin jest druga polowa stycznia przyjezdzaja 4Animals, na Wybrzeze - Starogard, Gdynia, Lebork, ktos z was musialby dowiezc im Promyka W przypadku sparalizowanego Reksia bylo jeszcze szybciej - DS znalazl go po 1! dniu wolania w niemieckim necie, a jedna z Fundacji , ktora miala przyjechac pozniej, przyspieszyla swoj przyjazd i odbiera Reksia we wtorek
Sabina02 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 MalgosMalgos napisał(a):Promyczkiem jest zainteresowana pani z Fundacji PRO HUND w Berlinie - jezeli sie zdecyduje to moglby pojechac juz 2-3 stycznia z Ada-jeje ktora jedzie z Chrzanowa do Berlina Potencjalny domek jest w Fundacji jako DT, takze ma pojecie Birgit pyta: 1. jak jest z inkontynencja Promyczka - popuszcza ciagle czy od czasu do czasu? 2. czy trzeba mechanicznie oprozniac pecherz? 3. jak wygladala rehabilitacja - jakie robil postepy i wszystko inne wazne, co o nim wiecie. Birgit bierze sprawe bardzo powaznie, dlatego prosze o szybka odpowiedz czy ktos z was zna niemiecki w razie jeszcze jakichs pytan? Pozdrawiam swiatecznie Malgos Oby sie udalo! :lol: Niemieckiego nie znam, ale jakby co, to służę angielskim. :lol:
Akrum Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 matko,żeby się udało :) czip i paszport, to przecież się szybko załatwi, a szczepienia aktualne przecież ma, prawda? musi się Promyczkowi udać, musi :)
martka1982 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 tak, szczepienia ma, czip i paszport to chwila, czekamy na decyzję adoptującej i rozmowę ze schroniskiem, ja im nic nie mówiłam,żeby nie rozbudzać nadziei
coronaaj Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 __Lara napisał(a):Mocno trzymam żeby się udało!!! To bedzie szansa dla Promyczka...oby sie powiodlo....
MalgosMalgos Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Czekam na ostateczne potwierdzenie Jest dla PROMYSIA codzienna rehabilitacja Dogrywamy najostatniejsze szczegoly Zaczynajcie powoli szukac transportu do Ady - jeje do Chrzanowa Ada jest na watku - ona bedzie wiozla do Berlina - w Berlinie przejmuje ja z nowa pania PROMYCZKA
coronaaj Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 MalgosMalgos napisał(a):Czekam na ostateczne potwierdzenie Jest dla PROMYSIA codzienna rehabilitacja Dogrywamy najostatniejsze szczegoly Zaczynajcie powoli szukac transportu do Ady - jeje do Chrzanowa Ada jest na watku - ona bedzie wiozla do Berlina - w Berlinie przejmuje ja z nowa pania PROMYCZKA Czyli o ile dobrze zrozumialam jest juz potencjalny domek dla Promyczka??? A sprawdzony????
MalgosMalgos Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Coronaaj, rybko, domek znany jest mi osobiscie
MalgosMalgos Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Mam ostateczne potwierdzenie !! juhu Promyk bedzie codziennie rehabilitowany przez psia fizjoterapeutke i oprocz tego przez Birgit w domu - jutro dzwonie do kierownictwa schroniska z prosba o faks z umowa o adopcje. I mamy nastepny CHRISTMAS WONDER Wiecej - mamy miejsce dla kolejnej biednej biedy w Niemczech w tzw. gospodarstwie ekologicznym wspolpracujacym z niemieckim TOZ Wybierzcie powoli i rozsadnie takiego, ktory najbardziej potrzebowalby pomocy
Ada-jeje Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Prosze o pilny kontakt osobe odpowiedzialna za transport Promyka, zebysmy mogly uzgodnic szczegoly spotkania. Prosze o PW.
diuna_wro Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 MalgosMalgos napisał(a):Mam ostateczne potwierdzenie !! juhu Promyk bedzie codziennie rehabilitowany przez psia fizjoterapeutke i oprocz tego przez Birgit w domu - jutro dzwonie do kierownictwa schroniska z prosba o faks z umowa o adopcje. I mamy nastepny CHRISTMAS WONDER Wiecej - mamy miejsce dla kolejnej biednej biedy w Niemczech w tzw. gospodarstwie ekologicznym wspolpracujacym z niemieckim TOZ Wybierzcie powoli i rozsadnie takiego, ktory najbardziej potrzebowalby pomocy nie wiem co powiedzieć, brak mi słów ... tylko łzy lecą, ze szczęścia i ulgi Promysiu, nosku kochany, zawsze będę z Tobą myślami
diuna_wro Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 MalgosMalgos, DZIĘKUJĘ :loveu::loveu::loveu::loveu: to dla Ciebie
Akrum Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 MalgosMalgos napisał(a):Mam ostateczne potwierdzenie !! juhu Promyk bedzie codziennie rehabilitowany przez psia fizjoterapeutke i oprocz tego przez Birgit w domu - jutro dzwonie do kierownictwa schroniska z prosba o faks z umowa o adopcje. I mamy nastepny CHRISTMAS WONDER Wiecej - mamy miejsce dla kolejnej biednej biedy w Niemczech w tzw. gospodarstwie ekologicznym wspolpracujacym z niemieckim TOZ Wybierzcie powoli i rozsadnie takiego, ktory najbardziej potrzebowalby pomocy juhuuuu :) to na prawdę świąteczny cud :) Promyczku, jak się cieszę :) MalgosMalgos - jesteś wielka :)
feliksik Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 ja też nie wierzę - przed świętami Patos z padaczką adoptowany, teraz Promyś - co za święta:multi::multi::multi::multi::multi:
Recommended Posts