Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Akrum']może dlatego, że ludzie się boją, że jak był sparaliżowany, to po co im taki...[/QUOTE]

Wiesz wydaje mi się, że chodzi głownie o to, że nie kontroluje potrzeb fizjologicznych. Myślę, że idealnym miejscem dla takiego psiaka byłby dom z ogródkiem.

Posted

[quote name='konin85']Wiesz wydaje mi się, że chodzi głownie o to, że nie kontroluje potrzeb fizjologicznych. Myślę, że idealnym miejscem dla takiego psiaka byłby dom z ogródkiem.[/QUOTE]
też może racja, zapomniałam o tym...
ale ja mimo wszystko mam nadzieję, że domek się niedługo znajdzie... kontroluje ogłoszenia, wejść jest dużo, ale... szkoda że nikt nie dzwoni :(

Posted

[quote name='Akrum']też może racja, zapomniałam o tym...
ale ja mimo wszystko mam nadzieję, że domek się niedługo znajdzie... kontroluje ogłoszenia, wejść jest dużo, ale... szkoda że nikt nie dzwoni :([/QUOTE]

Ja myślę, że on znajdzie kochający domek, mam takie przeczucie, ale potrwa to pewnie dłużej :(

Posted

Ciociu Diuno, śpieszę donieść, że Promyk nadal dzielnie spaceruje :) Teraz jest ciepło, trawka zielona, słońce grzeje więc nasza dzielna psina ma dużo radości z tych spacerków. Zaczepia inne psy, nawet czasami warknie lub zaszczeka.... Uwielbia głaskanie i myzianie po mordce :) Jak każdy facet zresztą:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...