Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj dostałem pojemnik na mocz i od jutra będę polować na siusiu Promyka :) Diuna, jak tylko będę coś konkretnego wiedział i znał wyniki analizy to Cię o wszystkim poinformuję.
Zrobiło się w końcu ciepło i Promyk też jakiś taki weselszy się zrobił :) Dzisiaj to nawet poszczekiwał na przechodzących ludzi...:)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Clint, super!

Zobaczymy co wyjdzie, miejmy nadzieję, że dobrze. Gdyby jednak źle, a w schronie nie będą mieli na to leku, zapytaj weta o substancję czynną z jakiegoś [B]ludzkiego[/B] leku - wyślę Ci, mam dojście bez recept.

Posted

Promyk przez parę dni miał kłopoty z uszami. Wdał sie jakiś stan zapalny i uszki go troszkę bolały :(
Ale kropelki zrobiły swoje i już wszystko jest w porządku :) Codzienne spacery weszły juz mu chyba w krew bo Promyk zawsze czeka na mnie przy drzwiach aż popiskuje na widok czerwonych szeleczek :)

Posted

[quote name='clint_cu']Promyk przez parę dni miał kłopoty z uszami. Wdał sie jakiś stan zapalny i uszki go troszkę bolały :(
Ale kropelki zrobiły swoje i już wszystko jest w porządku :) Codzienne spacery weszły juz mu chyba w krew bo Promyk zawsze czeka na mnie przy drzwiach aż popiskuje na widok czerwonych szeleczek :)[/QUOTE]

Ale to musi być super widok :D

Posted

[quote name='clint_cu']Reakcja Promyka i jego zachowanie na spacerach to dla mnie największa satysfakcja i kupa radości:) Chłopak zrobił ogromne postępy :)[/QUOTE]

Clint:loveu:, tak trzymaj. Jesteśmy tam z Wami!

Posted

Ani deszcz, ani wiatr... Nic nie jest w stanie przeszkodzić Promykowi w odbyciu codziennego spaceru :)
Dzisiaj tez swoje odspacerował i ani razu nie poplątały mu się łapki :)

Posted

[quote name='clint_cu']Ani deszcz, ani wiatr... Nic nie jest w stanie przeszkodzić Promykowi w odbyciu codziennego spaceru :)
Dzisiaj tez swoje odspacerował i ani razu nie poplątały mu się łapki :)[/QUOTE]
świetnie, coraz lepiej sobie radzi :)

Posted

wklejam Promyka do grupy na Facebooku ktora powstala dzieki moje znajomej,podajac kontakty na psiaka - moze a nuz ktos zadzwoni?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...