clint_cu Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dzisiaj dostałem pojemnik na mocz i od jutra będę polować na siusiu Promyka :) Diuna, jak tylko będę coś konkretnego wiedział i znał wyniki analizy to Cię o wszystkim poinformuję. Zrobiło się w końcu ciepło i Promyk też jakiś taki weselszy się zrobił :) Dzisiaj to nawet poszczekiwał na przechodzących ludzi...:)
diuna_wro Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Clint, super! Zobaczymy co wyjdzie, miejmy nadzieję, że dobrze. Gdyby jednak źle, a w schronie nie będą mieli na to leku, zapytaj weta o substancję czynną z jakiegoś [B]ludzkiego[/B] leku - wyślę Ci, mam dojście bez recept.
clint_cu Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Promyk, wyspacerowałeś się dzisiaj to teraz skacz!!! Do góry Promyczku :)
clint_cu Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ok. Marta - jutro spytam... albo razem spytamy:)
Poker Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Jakiś czas nie zaglądałam do Promysia , a tu taka niespodzianka
clint_cu Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Promyk przez parę dni miał kłopoty z uszami. Wdał sie jakiś stan zapalny i uszki go troszkę bolały :( Ale kropelki zrobiły swoje i już wszystko jest w porządku :) Codzienne spacery weszły juz mu chyba w krew bo Promyk zawsze czeka na mnie przy drzwiach aż popiskuje na widok czerwonych szeleczek :)
Akrum Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 dobrze Promyczku że zrozumiałeś iż spacery to dla ciebie najlepsza rehabilitacja :)
__Lara Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='clint_cu']Promyk przez parę dni miał kłopoty z uszami. Wdał sie jakiś stan zapalny i uszki go troszkę bolały :( Ale kropelki zrobiły swoje i już wszystko jest w porządku :) Codzienne spacery weszły juz mu chyba w krew bo Promyk zawsze czeka na mnie przy drzwiach aż popiskuje na widok czerwonych szeleczek :)[/QUOTE] Ale to musi być super widok :D
clint_cu Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Reakcja Promyka i jego zachowanie na spacerach to dla mnie największa satysfakcja i kupa radości:) Chłopak zrobił ogromne postępy :)
diuna_wro Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='clint_cu']Reakcja Promyka i jego zachowanie na spacerach to dla mnie największa satysfakcja i kupa radości:) Chłopak zrobił ogromne postępy :)[/QUOTE] Clint:loveu:, tak trzymaj. Jesteśmy tam z Wami!
clint_cu Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Trzymam Diuna, trzymam :) I miło nam , że z nami jesteście - a najbardziej Promykowi :)
clint_cu Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ani deszcz, ani wiatr... Nic nie jest w stanie przeszkodzić Promykowi w odbyciu codziennego spaceru :) Dzisiaj tez swoje odspacerował i ani razu nie poplątały mu się łapki :)
Akrum Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='clint_cu']Ani deszcz, ani wiatr... Nic nie jest w stanie przeszkodzić Promykowi w odbyciu codziennego spaceru :) Dzisiaj tez swoje odspacerował i ani razu nie poplątały mu się łapki :)[/QUOTE] świetnie, coraz lepiej sobie radzi :)
Panca Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 wklejam Promyka do grupy na Facebooku ktora powstala dzieki moje znajomej,podajac kontakty na psiaka - moze a nuz ktos zadzwoni?
Recommended Posts