izulkabu Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Bjuta :loveu: super :multi: Dobrze myślisz to jest ten gabinet przy placu Andrzeja
Bjuta Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Rozmawiałam. Szukamy idealnego DT od teraz do końca rehabilitacji, (bez ograniczeń czasowych), a jeśli się taki nie znajdzie, to mój dom będzie "brany pod uwagę od września". Panie ze schroniska (szalenie miłe) powiedziały mi zresztą, że Promykowi jest nawet bardziej potrzebna codzienna niefachowa stymulacja, niż profesjonalna rehabilitacja. (Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam). Promyczek ponoć "odbija" już obiema nóżkami - jak jest szczypany i rehabilitant uważa, że taka stymulacja + pływanie (np. w wannie), mogą być zbawienne. Oczywiście najlepiej jak dostaje to i to - rehabilitację + domowe stymulowanie. W każdym razie - jak zrozumiałam - w schronisku jest wielka wola współpracy, ale jednak nie ma zgody na przerzucanie z tymczasu do tymczasu. No jest w tym sporo racji. To młodziutki pies, trzeba mu stresów oszczędzać. Mam nadzieję, że takie idealne rozwiązanie się znajdzie, a jak nie - to czekam na Promyczka we wrześniu.
martka1982 Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='Bjuta']Rozmawiałam. Szukamy idealnego DT od teraz do końca rehabilitacji, (bez ograniczeń czasowych), a jeśli się taki nie znajdzie, to mój dom będzie "brany pod uwagę od września". Panie ze schroniska (szalenie miłe) powiedziały mi zresztą, że Promykowi jest nawet bardziej potrzebna codzienna niefachowa stymulacja, niż profesjonalna rehabilitacja. (Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam). Promyczek ponoć "odbija" już obiema nóżkami - jak jest szczypany i rehabilitant uważa, że taka stymulacja + pływanie (np. w wannie), mogą być zbawienne. Oczywiście najlepiej jak dostaje to i to - rehabilitację + domowe stymulowanie. W każdym razie - jak zrozumiałam - w schronisku jest wielka wola współpracy, ale jednak nie ma zgody na przerzucanie z tymczasu do tymczasu. No jest w tym sporo racji. To młodziutki pies, trzeba mu stresów oszczędzać. Mam nadzieję, że takie idealne rozwiązanie się znajdzie, a jak nie - to czekam na Promyczka we wrześniu.[/quote] Tak czułam:(((( Przykro mi dziewczyny!:-(
Bjuta Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Po prostu szukamy dalej i zbieramy pieniądze na konto Promyczka.
Poker Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 martka , czy wiesz może wjaki sposób są zagospodarowywane pieniądze, które wpłacamy na Promysia?
diuna_wro Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Proszę o sprawdzenie czy kwota 340zł od Sabinki02 została zaksięgowana na koncie TOZ
Ra_dunia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Promyczek czeka na DT i prosi o wsparcie... Dziewczyny, czy teraz schronisko już coś płaci za rehabilitacje?
martka1982 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='Poker']martka , czy wiesz może wjaki sposób są zagospodarowywane pieniądze, które wpłacamy na Promysia?[/quote] Oczywiście. Na razie nic z kwoty nie ubyło,ponieważ schronisko ustaliło z rehabilitantem rozliczanie na koniec miesiąca. Stawka 15zł za godzinę zabiegu. Pierwsze rozliczenie nastąpi na koniec czerwca. Zsumują wtedy ilość zabiegów w czerwcu i wypłacą należną kwotę.
martka1982 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='diuna_wro']Proszę o sprawdzenie czy kwota 340zł od Sabinki02 została zaksięgowana na koncie TOZ[/quote] Oczywiście. Dziś nie mam osoby, która przekazuje mi wyciągi ale jutro już powinnam wiedzieć czy wpłynęła. Uaktualnienie będzie w pierwszym poście.
Poker Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 a ile godzin rehabilitacji on ma tygodniowo? 15 zł to nie jest jakaś wielka kwota na szczęście dla Promysia i dla nas.
martka1982 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Do tej pory pan rehabilitant zjawia się codziennie na godzinę. Nie wiem czy był np w boże ciało. Możliwe,że nie. Mogę dopytać. Na początku lipca, po podsumowaniu, będzie wiadomo ile w czerwcu schron wydał na jego rehabilitację. W tym czasie wątek będzie przejęty przez Karolcia_ko5, to Karola napisze wam ile poszło. Mam w związku z tym również prośbę do osób z wątku Promyczka. Jak już pisałam nie będzie mnie przez ok. 2 tyg bez dostępu do sieci. W tym czasie wątkiem Promyczka będzie zarządzać Karolcia_ko5. Będzie to jej pierwszy wątek z rozliczeniami. Gdyby Karola miała jakiekolwiek pytania czy wątpliwości, to proszę pomóżcie jej. Dzięki!
Ra_dunia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Super, że Promyś ma codziennie rehabilitację zapewnioną, a 15 zł za godzinę to chyba rzeczywiście niewiele. [B]NADAL PROSIMY O DT DLA SŁODZIAKA I O WSPARCIE FINANSOWE[/B] (dane do przelewu w pierwszym poście wątku ;) )
Poker Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 jeżeli ma codziennie zabiegi, to 30x 15 =450, a więc na 1.miesiąc ma. Trzeba dalej zbierać.
martka1982 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Promysio przypomina o sobie.... Prosimy wesprzeć malucha grosikiem, aby mógł chodzić i normalnie funkcjonować. [B][COLOR=Red]Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce oddział w Koninie ul.Gajowa 7A 62-510 Konin [/COLOR][COLOR=Blue]PKO BP 85 1020 2746 0000 3502 0017 0217 z dopiskiem DLA PROMYKA [/COLOR][/B]
martka1982 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Właśnie dostałam wyciągi! Jest równo 1000zł złotych! DZIĘKUJEMY:)))))))))))))))))
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ja się tylko mogę dołączyć do prośby o wsparcie finansowe... prosimy cioteczki...:roll:
Poker Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 1000 zł to daje ok 3 miesięcy rehabilitacji w schronie :multi:, to już coś.
diuna_wro Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Promyk, trzymaj się. Szybka operacja i 3 m-ce rehabilitacji dają nadzieję! :multi:
Sabina02 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='diuna_wro']Promyk, trzymaj się. Szybka operacja i 3 m-ce rehabilitacji dają nadzieję! :multi:[/quote] Diuna_wro, dzieki za ten przelew za wozeczek! :loveu:
diuna_wro Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Sabina02']Diuna_wro, dzieki za ten przelew za wozeczek! :loveu:[/quote] Sabinko, nie ma za co dziękować. To my Tobie dziękujemy, w imieniu Itcia i Promyka
lilo Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Dziewczyny z mojego bazarku będzie ponad 100 zł dla Promysia , jak tylko dojda wszystkie wpłaty to prześlę na konto przystojniaka :)
Ra_dunia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Świetnie, że są pieniążki na początek :multi: ale to tylko początek... CAŁY CZAS PROSIMY O WSPARCIE!
Recommended Posts