Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ze względu na to, ze księgowość na ZEA musi byc na grudzień zamknieta do 20.12, wstawiam grudniowe rozliczenie Luny na fakturę - listopad 500 zł, grudzień 620 zł.

Został mi środek odstresowujacy z tryptofanem po Szyszce, prawie całe opakowanie, to bedę podawac Lunie w okresie od świat, zeby przeszła sylwestra.

Ostatnio córeczka klientów chciała głaskac duzego psa i wybrałam Greya, a Luna z ciekawością i bez stresu podeszła do niej i wąchała ją w nos. Wcale już nie boi się nawet obcych, tylko nadal nie daje się dotykać reką. Przy gościach jest pierwsza, bo taka jest ciekawska. Wprowadza i wyprowadza każdego.

• Like 1
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Rozliczenie Luny za styczeń- 620 zł  z karmą na zea. 

Potrzebuję dla Luny tabletki na pchly na sezon. Podałam wcierki. Wczoraj udało się, bo córka zajęła ją karmą, a ja z tyłu zakropiłam, ale ilę się wchlonie, a ile zostało na sierści, to trudno stwierdzić, bo ma gęsta sierść, a rozchylić sobie nie pozwoli. Najlepszą więc opcją są tabletki.

Posted

Wpłaciłam na konto ZEA 620,00 ( hotelowanie za I/25.

W styczniu wpłaciłam na konto Jaagi 40,00 za leczenie. 

Posted

Luna dostała Simparicę od Fundacji ZEA. 

Bardzo dziękujemy.

To jedyna forma zabezpieczenia przed kleszczami i pchłami. 

Sunia niestety nadal nie pozwala założyć sobie obroży ani zrobić wcierki.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Już w tym miesiącu mamy dużą podwyżkę ZUS-u, więc od przyszłego miesiąca musimy doliczyć po 35 zł do miesiecznego kosztu hotelowania każdego psa.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Przepraszam za zwłoke w rozliczeniach. Ostatni miesiąc był dla nas trudny. Żeby móc utrzymac opłaty i rachunki za psy na dotychczasowym poziomie, musiałam wziać działalnośc na siebie, zamiast męża. O końcówce nawet nie wspominam.

Rozliczenie Luny na Zea wyniesie 655 zł.

Ostatnio próbowałam Lunę bardziej intensywnie niż dotychczas oswajać z dotykiem w okolicach głowy. Zaczęłam od tyłu. tam było ok. Jednak przy szyi i głowie nadal nie ma sposobu na kontakt fizyczny. po moich próbach  na rózne sposoby, w końcu Luna straciła do mnie cierpliwość  i reagowała pysiem. Oczywiście nie pokazała nawet zębów,tylko straszyła, ale sygnał był wyraźny. Odpusciłam.