anciaahk Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Trzymam kciuki. Dla mnie też to przerażające, że taka cudna rudzinka tak długo szuka domku. :shake: Quote
piechcia15 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 no niestety jednak nasze kciuki nie pomogły...przynajmniej co do dnia dzisiejszego, ale kto wie może na tygodniu przyjdą?? nie puszczajmy jeszcze kciuków:( Quote
kasia14 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 dodałam Tine na cafeanimal.pl i bede wznawiała ogloszenie, wiec moze pojawic się któregoś dnia w Metrze - będe się starała sprawdzać na bierząco, ale gdbymy przegapiła - kontakt jest na Modliszkę ;) mam nadzieje, że szybką ją dodadzą... Quote
Cieplutkaa. Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Ohh... Kiedy znajdzie się domek dla tej Piękności ??? :shake: Quote
piechcia15 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 UWAGA UWAGA!! TINA dzisiaj ZNALAZŁA DOM!! :) adopcja schroniskowa, ale udana, w bloki,Pabianice, kobieta miała już 11 lat psa schroniskowego:) zmienić tytuł! Quote
Cieplutkaa. Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Wiedziałam piechciu, ze dobre wiesci niesiesz !.!.! Zresztą... Jakie dobre - cudowne, wspaniałe, wysmienite! :loveu: Aż nie ma słów okreslających jak bardzo się ciesze! :p Aby była szczęśliwa i kochana w nowym domku ! Quote
Daga&Maks Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 taka cudna psina musiała w końcu znaleźć dom :) w końcu zazna szczęścia :multi: Quote
anciaahk Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Skończyła się aukcja i wchodzę sprawdzić czy może akurat sunia ma dom, a tu proszę :multi::multi::multi:. Taka piękność nareszcie w swoim domku! Quote
Ra_dunia Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Super! Wreszcie :multi: Powodzenia w nowym domku :loveu: Quote
piechcia15 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 nie uwierzycie co mnie dziś spotkało...a raczej kogo ja spotkałam! wracam sobie do domu, jestem prawie pod blokiem (na osiedlu) jakieś starsze kobitki siedzą na ławce a obok nich biega sobie rudzielec...ja patrze a to TINA radośnie skacząc i poszczekując biega sobie wogół nich!! Była z panią na spacerku:) Mieszka 100m ode mnie :multi::multi::multi: jest cudowna, najpiękniejsza...oczywiście zaraz po mojej suni:) :eviltong::eviltong: teraz wabi się Misia i już reaguje na to:) Ma linię jak każda kobieta powinna mieć, biel ząbków aż błyszczy, obroża przeciwpchelna:) sąsiadka ją nauczyła ze zaraz jak wyjdzie na spacer to siada pod jej oknami i ta rzuca jej smakołyki i ten skubaniec faktycznie cały czas warował pod oknami:) :eviltong: Jest grzeczna, posłuszna, chodzi bez smyczy bo bardzo się pilnuję, lubi zabawy z innymi psami. Ze mna jadła loda:) a co tam, podzieliłam się z koleżanką:) Apetycik ma niezły, ale na szczęście szczuplutka jest. Wygląda bardzo zdrowo. I tak się szczęśliwi złożyło, że miałam przy sobie aparat!! i oto relacja: tak śmiesznie przekręca głowę jak się coś do niej mówi (jaky cokolwiek rozumiała):p:eviltong::eviltong: czekając na smakołyki "z okna" Quote
evel Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 jaki wesoły pyszczek :loveu: zasłużyła na dobry domek :) Quote
Recommended Posts