Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dodałam Tine na cafeanimal.pl i bede wznawiała ogloszenie, wiec moze pojawic się któregoś dnia w Metrze - będe się starała sprawdzać na bierząco, ale gdbymy przegapiła - kontakt jest na Modliszkę ;) mam nadzieje, że szybką ją dodadzą...

Posted

Wiedziałam piechciu, ze dobre wiesci niesiesz !.!.!
Zresztą... Jakie dobre - cudowne, wspaniałe, wysmienite! :loveu:
Aż nie ma słów okreslających jak bardzo się ciesze! :p

Aby była szczęśliwa i kochana w nowym domku !

• 4 weeks later...
Posted

nie uwierzycie co mnie dziś spotkało...a raczej kogo ja spotkałam! wracam sobie do domu, jestem prawie pod blokiem (na osiedlu) jakieś starsze kobitki siedzą na ławce a obok nich biega sobie rudzielec...ja patrze a to TINA radośnie skacząc i poszczekując biega sobie wogół nich!! Była z panią na spacerku:) Mieszka 100m ode mnie :multi::multi::multi: jest cudowna, najpiękniejsza...oczywiście zaraz po mojej suni:) :eviltong::eviltong:
teraz wabi się Misia i już reaguje na to:) Ma linię jak każda kobieta powinna mieć, biel ząbków aż błyszczy, obroża przeciwpchelna:)
sąsiadka ją nauczyła ze zaraz jak wyjdzie na spacer to siada pod jej oknami i ta rzuca jej smakołyki i ten skubaniec faktycznie cały czas warował pod oknami:) :eviltong:
Jest grzeczna, posłuszna, chodzi bez smyczy bo bardzo się pilnuję, lubi zabawy z innymi psami. Ze mna jadła loda:) a co tam, podzieliłam się z koleżanką:) Apetycik ma niezły, ale na szczęście szczuplutka jest. Wygląda bardzo zdrowo. I tak się szczęśliwi złożyło, że miałam przy sobie aparat!! i oto relacja:
tak śmiesznie przekręca głowę jak się coś do niej mówi (jaky cokolwiek rozumiała):p:eviltong::eviltong:

czekając na smakołyki "z okna"