Brysio Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Lotus sniles mi się dzisiaj, ale nie wiem jakim cudem we snie byłes czarny:roll: Quote
bico Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Brysio napisał(a):Lotus sniles mi się dzisiaj, ale nie wiem jakim cudem we snie byłes czarny:roll: :crazyeye:widocznie też Brysio i o Krówce śniłaś i wyszedł taki mix:grin:;) Quote
kaa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Lotek jak dzisiaj zobaczył mojego Kubę na terenie, to usiłował wydrapać dziurę w ogrodzeniu, ale on wariat za dziećmi jest :loveu:. Quote
Brysio Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Lotus kochany do góry!!! czemu nikt nie dzwoni:-( Quote
Asta17 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Lotek pojechał dzisiaj do domu. :):multi: Quote
Brysio Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Wspaniale!!! czy wiadomo cos więcej? Mozemy liczyc na jakies relacje?? juz zmieniam tylul;) :loveu::loveu::loveu: Quote
bico Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 :crazyeye:ale wiadomość!:crazyeye: Cudownie! Bardzo się cieszę!:multi::loveu::multi::loveu: Oby to był domek dobry, odpowiedzialny i na zawsze:lol::lol::lol: Lotek, bądź już wreszcie szczęśliwym domowym pupilem:loveu::loveu::loveu: ...i pewnie bym tu wstawiła dodatkowo tuzin emotków radości, ale na prawdę się ucieszę jeszcze bardziej, jeśli Lotek nie podzieli losu biednej Alfy:-( czy nieszczęśnika Barego:-( przepraszam za tą ostrożność, ale narasta we mnie sceptycyzm do ludzi:-( Quote
Brysio Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Są przepiękne!!! :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts