Brysio Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Banerek juz został podlinkowany;) dziękuję;) Quote
warsawmoo Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Lotek! Wysokim lotem po domek! Hooooop! :Dog_run: Quote
Brysio Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Lotusiu mój kochany na pierwszą i idziemy na poranny spacerek :painting: Quote
bullterrierka Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Brysio co ty tak z rana nam tego Lotka męczysz spacerkami:evil_lol: Quote
Brysio Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 A cos ostatnio spac nie moge;) To z Lotkiem wędruję;) Quote
kaa Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Lotek będzie w najbliższym wolnym terminie kastrowany, może mu trochę ADHD opadnie :shiny:. Quote
Brysio Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 A to z Lotka taki urwis? prosze prosze co my się tu dowiadujemy:eviltong: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 warsawmoo napisał(a):No, no, a wcale nie wygląda .. :shake: on raczej na aniołeczka wygląda:saint1: a nie na adhd:evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Mam chetna pania z Gliwic na takiego malego psiaka podeslalam jej zdjecia Lotka moze jej sie spodoba.:lol: Quote
Brysio Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 OOO to trzymamy kciuki oby mu się udało:lol: Quote
bullterrierka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Mam chetna pania z Gliwic na takiego malego psiaka podeslalam jej zdjecia Lotka moze jej sie spodoba.:lol: trzymam kciuki za naszego cziłała:razz: Quote
Brysio Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Agnieszko i co wiadomo cos? Spodobał się Lotek? Quote
ab-agnieszka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Jeszcze nic nie wiem. Wyslalam zdjecia paru psiakow z Rudy Slaskiej i czekam na odpowiedz. A ze jestem w niemczech to nawet zadzwonic teraz nie moge moze sie nowy domek zastanawia.Musimy troche poczekac. Quote
Brysio Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 oczywiscie poczekamy!!! oby Lotek wpadł w oko;) Quote
Brysio Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 szkoda:-( ale zawsze to inny piesek juz szczesliwy będzie;) Loteczku szukamy dalej;) Quote
ab-agnieszka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Pani ktorej wyslalam zdjecia Lotka pojechala do schroniska i zabrala z tamtad psiaka. Przykro mi Lotus napewno znajdziemy dla Ciebie tez domek. Quote
bico Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Lotek, na domek dla Ciebie, też na pewno przyjdzie czas:multi: Quote
Brysio Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 zrobie mu jeszcze raz cafeanimal, dzis w gazecie był nasz Kubus i telefony sie rozdzwoniły;) Teraz czas na Lotka:mad: Quote
ab-agnieszka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Dobry pomysl. Moze mu sie uda jest taki slodki. Quote
Justyna_wolontariat Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Lotek jutro jedzie na kastrację dziewczyny pamiętajcie w szukaniu domku dla Lotka że to bardzo kochany pies ale potrzebuje konsekwencji w wychowaniu on nie potrafi zostawać sam w domu strasznie szczeka żeby nie było to przyczyną jego powrotu do schroniska Pani która była go zabrac zrezygnowała jak widziała co Lotek robi stał na budzie i drapał w ścianą jakby chciał wyjść ale za ścianą nic nie było Zachowanie trudne do zrozumienia Rodzina która raz zabrała go na spacer też zrezygnowała zabrała innego psa bo Lotek na spacerze szarpał na wszystkie strony uwagi na człowieka absolutnie nie zwracał. Quote
Brysio Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 O kurcze to dlatego nie moze znalesc domku:placz: mysmy nic nie wiedziały:-( chyba trzeba za dt się rozejrzec, ktos go musi wychowac Quote
Recommended Posts