Brysio Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Lotek smigiem lecimy na spacerek /:painting: Quote
Brysio Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Kurcze banerek mam niepodlinkowany:placz: mogę prosic?? Quote
Brysio Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Lotek co tam? kochanieńki:loveu: czy moze ktos dzwonil z Wybporczej? kurcze nawet nie wiem czy wyszło bo zapomniałam kupic:oops: :placz::placz::placz: Quote
kaa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Tak ogłoszenie Lotka było w Wyborczej, tylko Pianka jest gdzieś w świecie i nie ma dostępu do internetu, a do niej był numer. Quote
Brysio Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 zeobiłam wspolne allegro wyróznione, pogrubione dla chlopaków http://www.allegro.pl/show_item.php?item=659244672 za poprzednie pojedyńcze zaplacilam tez bazarkowych pieniędzy www.dogomania.pl/forum/f1075/rozniaste-roznosci-na-psiaki-z-rudy-slaskiej-do-2-czerwca-138440/index7.html#post12427874 Quote
Brysio Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 dostałam maila w sprawie Lotka Treść wiadomości: jak duży jest lotek , czy dogaduje sie z innymi psami , czy jest zazdrosny , czy potrafi sie załatwiać na polu i czy gryzie i szczeka na inne psy? mam identyczną suczke w tym samy wieku z tak samo rudym noskiem. Quote
Pianka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Brysio']dostałam maila w sprawie Lotka Treść wiadomości: jak duży jest lotek , czy dogaduje sie z innymi psami , czy jest zazdrosny , czy potrafi sie załatwiać na polu i czy gryzie i szczeka na inne psy? mam identyczną suczke w tym samy wieku z tak samo rudym noskiem. mały ok. 5-7 kg jest zazdrosny i zadziorny, szczeka na inne psy, czasem podszczypuje. Nie potrafi zostawać sam. Czy zachowywać czystośc? Nie wiem ale chyba nie. jakaś pani też dzwoniła dzisiaj, ale sie już nie odezwała potem. Quote
Brysio Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 kurcze ja juz nie wiem co z tym Lotkiem, trzeba go zresocjalizowac, potrzebny DT Quote
Brysio Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Swietne zdjęcia:loveu: ale od razu widac, ze jest wyszczekany;) Quote
Brysio Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Kurcze dziewczyny powiedzcie, czy Lotek ma szanse? Moze faktycznie poszukac jakiegos DT? zeby zresocjalizowac? Quote
scorpio133 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 a ja mysle ze jakby z nim troszke popracowac to napewno znalazł by domek, gdyz widzicie ze ludzie interesuja sie malym rudzielcem. Jest on naprawde sliczny. Ma piekna mordeczke no i te uszy ach- cudo. Quote
Brysio Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 jest sliczny Raczek bardzo podobny do Lotka momentalnie po zrobiueniu ogłoszeń znalaz;l domek Quote
Pianka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A moze tak poprosze o wyróżnienie allegro Lotka? Może ktoś zasponsoruje? Wcześniej z wyróżnionego ludzie dzownili, ale zazwyczaj z daleka i jak przyszło do pytania o wizyte przedadopcyjną to mówili, że sie zastanowią. a i pytał tez jeden pan, ale mu odmówiłam, chciał Lotka, ale musiałby siedzieć codziennie 9 h sam i być grzeczny:roll: Bryśka moze przyjedziesz np. w poniedziałek na spacerek z Lotkiem?:lol: chyba juz będziesz po egzaminach:razz: Quote
Brysio Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 tak bede po egzaminie i posataram sie przyjechac, Lotek miał wspolne allegro robione z Arielem ale teraz widze, ze takie wspolne nic nie dają. Ja teraz mam - 200 zł na allegro ale zapytam tate moze zasponsoruje hehe Quote
Brysio Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 allegro pogrubione i wyróznione www.allegro.pl/show_item.php?item=681166852 Quote
Recommended Posts