Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuje. Do kiedy trzeba dostarczyć tekst?

Dziś Ruda była na spacerze, ale coś z nią nie tak. Może miała po prostu gorszy dzień... smutna strasznie była, nie chciała się bawić ani biegać, jak nie Rudzinka nasza.... Mam nadzieję, że nic jej nie jest.

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kasia14']Dziękuje. Do kiedy trzeba dostarczyć tekst?

Dziś Ruda była na spacerze, ale coś z nią nie tak. Może miała po prostu gorszy dzień... smutna strasznie była, nie chciała się bawić ani biegać, jak nie Rudzinka nasza.... Mam nadzieję, że nic jej nie jest.

Myślę, że im szybciej tym lepiej dla pieska i wygodniej dla Paji :)
Nie wiem, kto się tym zajmie, napisałam informacyjne PW do założycielki wątku, ale podrzucić tekst i fotki może chyba i ktoś inny.
Może da się wykorzystać te z Allegro?
http://allegro.pl/urocza-rudzia-usmi...504827385.html

Posted

[quote name='kasia14']Dziękuje. Do kiedy trzeba dostarczyć tekst?

Dziś Ruda była na spacerze, ale coś z nią nie tak. Może miała po prostu gorszy dzień... smutna strasznie była, nie chciała się bawić ani biegać, jak nie Rudzinka nasza.... Mam nadzieję, że nic jej nie jest.[/QUOTE]

W tamtym tygodniu też taka była. Ale3 ona nigdy jakoś nie była chętna do zabawy czy gonitwy.

Posted

ja nie pamietam, aby Rudzia była jakas super zabawowa. Zabawek nigdy im nie dawaliśmy, bo gryzła Amura, ona bardziej jest pieszczoch. Głaskana to mogłaby byc całymi dniami, ale to nie zmienia faktu, że coraz gorzej z nią. W pt jak byłam to nawet nie zaszczekała:( Amur szczekał jak najęty a ona...uniosła tylko głowe do góry tak jak do szczekania, przywitała mnie tylko wzrokiem..:(
wieczorem podrzucę jej tekst i fotki na bazarek, aczkolwiek można tam wrzucić poprostu allegro,bo wszystko jest: tekst i zdjęcia i namiary

Posted

powiem wam ze ja sama martwiłam sie ze mój może chory jakiś bo nie lubi się bawić ...uznaje tylko piłkę do nożnej ...i to tylko na łące ,w domu nie ..więc nie każde ttb to tytan zabawy i wariactw ;)