Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś byłam w schronie na chwile i wszystkie psy skakały z radości szczekały myśląc, że zaraz będą spacery, a ona usiadła przy kratach głowę opuściła w dół i tym przenikliwym spojrzeniem pogłębiała moje wyrzuty sumienia, że nie dziś...dziś Rudziu nie mam dla ciebie czasu...dla ciebie ani nikogo z was;(;( serce mi prawie pękło:(;(;(

Posted

piechcia daj spokój, nie miej wyrzutów. Gdyby tylko można było te wszystkie bidule uszczęśliwić, ale niestety....Rudzia ma jedzonko, jest bezpieczna, tyle choć dobrego!

Posted

piechcia15 napisał(a):
dziś byłam w schronie na chwile i wszystkie psy skakały z radości szczekały myśląc, że zaraz będą spacery, a ona usiadła przy kratach głowę opuściła w dół i tym przenikliwym spojrzeniem pogłębiała moje wyrzuty sumienia, że nie dziś...dziś Rudziu nie mam dla ciebie czasu...dla ciebie ani nikogo z was;(;( serce mi prawie pękło:(;(;(

I się popłakałam...

• 3 weeks later...
Posted

aga1234 » 03 maja 2011, 07:52 Rudzia , smutna zrezygowana, zdominowana przez owczarka, który z nią mieszka i dobija sie do krat zawsze pierwszy. Załamanie siedzi nawet nie walczy już o zaintersowanie człowieka, nie oczekuje spaceru widac, że pogodzila sie ze schroniskowym losem. Czy zdarzy sie cud?
Koniecznie sunie trzeba ogłaszac, promowac, pies zgadzajacy się ze wszystkimi psiakami, grzeczny, spokojny dla każdego, czy ona ma jeszcze szanse?
Wszyscy o niej zapomnieli, a ona czeka, napisze suni w środe nowy tekst i pójdzie do papierowej gratki .

NIE WIELE SIE ZMIENIA TKWI W SCHRONISKU :(

Posted

Popieram!!!!! Podli, durni, tchórzliwi ludzie! Nawet psu do początku pazura nie dorastają!!!! Oby szlag ich trafił!
A te kochane psiny jeszcze za nimi tęsknią, błagam....:(

Posted

nie wiem jakie tam są warunki ale chyba domowe, a Rudzia z tego co pamiętam chyba nie akceptuje suk i wogóle jest raczej dominująca. Ona nawet Amura już nie raz wytargała za futro:( bałabym się ją chyba dać do stada, ale to moja obawa nie wiem czy by to się sprawdziło

Posted

ojj tak Rudzia jest nieprzewidywalna. Niby tu cicha, spokojna zrezygnowana, ale jak jest jedzenie albo jakaś zabawka to tak kiedyś dorwała Amura (owczarka) że tylko zbierałyśmy latające futro...