Jump to content
Dogomania

Brat Andżeli - Zew. Już nie gnije na mokrym betonie. Nie wiem ile zajmie "regeneracja" tego psa, ciężko będzie bez Waszego wsparcia.

Recommended Posts

Posted

Rozliczenie Zewa na fakturę Zea:430 zł + 10 zł w związku z podwyżka prądu. Razem więc 440 zł. Karmę miał zakupiona od początku czerwca 2x12 kg prze Aska7.

W związku z podwyżka wszystkich kosztów od sierpnia będziemy liczyć po 50 zł więcej.

Posted

Zew jest teraz z Andrzejem na wyczesywaniu i kąpieli  u groomerki. Ma to trwać 3-4 godz. Musi jej pomagać, bo jest sama i nie radzi sobie. Nasza p. Natalia, która dotąd go robiła, jest w ciąży i Aska7 znalazła innego fryzjera w Jastrzebiu.

Jeszcze będzie koszt 45 zł za pipetę Advantix. Nie miał wcześniej podanej ze względu na planowaną kąpiel. Dostanie po niej. Muszę zapytać męża jak rozliczał, bo chciałam od razu 2 pipety dla Dylana na fakturę zea, a w sumie przywiózł 4 , po jednej jeszcze dla Kody i Zewa.

• Like 1
Posted

Zew dziś był w spa. Gdzie indziej niż dotąd. Widzę, że ma porteczki i łapki podcięte. Uszy też, no wszystko prawie na pudelka 😜

Zdjęcia po.

Pani ponoć zrobiła wielkie oczy, bo Aska7 powiedziała, że to taki nieduży 😁 i że gdyby wiedziała, to umówiłaby go na sobotę, kiedy mąż jej pomaga. Zaprzęgła więc Andrzeja do pomocy i uwineli się razem w 3 godziny 😉

Andrzej mówi, że pełna profeska sprzęt i kosmetyki. 

IMG_20240801_191943.jpg

IMG_20240801_191936.jpg

IMG_20240801_191921.jpg

• Like 5
Posted
Dnia 2.08.2024 o 10:59, teresaa118 napisał:

przykro mi, ale w tym kwartale nie bedzie pieniazkow, do tej pory nie dostalam nowego konta

ja robię przelew na konto ZEA z dopiskiem ZEW tak Tola pisała

Posted
Dnia 2.08.2024 o 10:59, teresaa118 napisał:

przykro mi, ale w tym kwartale nie bedzie pieniazkow, do tej pory nie dostalam nowego konta

Przepraszam, mamy "zakłócenia na łączach". Już podaję.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Wpłaty  dla Zewa na konto ZEA  serce-ruchomy-obrazek-0126.gif

30 zł - Konfirm (13.08.)

50 zł - Keyuta (19.08.) VIII

20 zł - AlfaLS (21.08.)

100 zł - Robbi (22.08.)

20 zł - Isiak (27.08.)

150 zł - elik od Odisia (30.08.)

25 zł - Paulina Ł. (02.09.)

20 zł - Tianku (02.09.)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Bardzo prosze o informację, czy ktoś ogłasza Zewa? to ważne, mam środki na wyróżnienie jego ogloszenia i nie chciałabym wyjść przed darczyńcą na idiotkę, która prosi o wyróznienia, a nie ma czego.