Jaaga Posted May 6 Posted May 6 Dnia 6.05.2025 o 08:26, Keyuta napisał: Smutne , podczytywałam wątek i spodziewałam się odejścia Dylana 😔. Myślę , że był szczęśliwy (widać to było na zdjęciach) i że te trzy lata wymazały z jego pamięci poprzednie lata ciężkiego życia. Kocham molosy i duże psy, całe życie takie miałam. Od września ubiegłego roku został mi tylko staruszek baegielek i strasznie pusto w domu . Dziewczyny, gdybyście jednak zmieniły zdanie i wyciągnęły jeszcze kiedyś ze schroniska jakąś dużą bidę to dołożę się do utrzymania. Też tak myślę, ze był szczesliwy. Czasem myslałam, że gdyby miał dom tylko dla siebie, to moze byłby szczęsliwszy, ale potem zaraz pytam sie siebie, czy na pewno ludzie też tak staraliby sie, zabiegali mimo zdania wetów i stawli na glowie? To nie jakaś pycha, ale zwykłe ludzkie doświadczenie, szczególnie moich ostatnich koszmarnych dni. Zawsze odpuszczam dopiero wtedy, kiedy mam pewność, że zrobiłam wszystko, nie da się więcej, a jesli się da, to bedzie męczenie psa. Robię tak, żebym czuła się potem dobrze z własnym sumieniem. Bez Dylana jest koszmarnie pusto. Musiałam przyjechac do Katowic do córki. Przed wyjazdem go odwiedziłam. Gadałam do niego. Tak, jak stale coś mu mówiłam, kiedy był z nami, to chciałam, zeby dalej był na bieżąco. 2 Quote
Jo37 Posted May 7 Posted May 7 Dnia 6.05.2025 o 08:26, Keyuta napisał: Smutne , podczytywałam wątek i spodziewałam się odejścia Dylana 😔. Myślę , że był szczęśliwy (widać to było na zdjęciach) i że te trzy lata wymazały z jego pamięci poprzednie lata ciężkiego życia. Kocham molosy i duże psy, całe życie takie miałam. Od września ubiegłego roku został mi tylko staruszek baegielek i strasznie pusto w domu . Dziewczyny, gdybyście jednak zmieniły zdanie i wyciągnęły jeszcze kiedyś ze schroniska jakąś dużą bidę to dołożę się do utrzymania. Ja również dołożę się do dużego psa. A może otworzymy skarpetkę im. Dylana i będziemy zbierać na dużego psiaka? 3 Quote
mdk8 Posted May 7 Posted May 7 Dnia 7.05.2025 o 12:54, Jo37 napisał: A może otworzymy skarpetkę im. Dylana i będziemy zbierać na dużego psiaka? Dobry pomysł. Jestem za. 3 Quote
Jo37 Posted May 7 Posted May 7 Dnia 7.05.2025 o 18:12, mdk8 napisał: Dobry pomysł. Jestem za. Kasy na dużego psiaka potrzeba dużo. No i musimy znaleźć hotel, który takiego psa przyjmie. Wiadomo, że organizacja takiego przedsięwzięcia zajmie dużo czasu ale możemy spróbować. 1 Quote
Jaaga Posted May 9 Posted May 9 Dnia 7.05.2025 o 19:30, Jo37 napisał: Kasy na dużego psiaka potrzeba dużo. No i musimy znaleźć hotel, który takiego psa przyjmie. Wiadomo, że organizacja takiego przedsięwzięcia zajmie dużo czasu ale możemy spróbować. Też myślę, że razem można wszystko lub choć wiele 😉 U nas nie raz zdarzały się takie przypadki. Gdybyście znalazły Cioteczki miejsce i udało się ogarnąć pomoc, to pamiętajcie, że jak będzie potrzeba, pomogę swoimi mydłami, świeczkami czy breloczkami. 3 Quote
mdk8 Posted May 12 Posted May 12 Dnia 22.03.2022 o 14:49, Aska7 napisał: Saldo - - 3 203,15 zł. Czy to jest dług ? Quote
Aska7 Posted May 13 Author Posted May 13 Dnia 12.05.2025 o 21:25, mdk8 napisał: Czy to jest dług ? Tak. Quote
Nadziejka Posted May 13 Posted May 13 ROZLICZONY 107 zl.DŁUG 3tyś zł I8.06 zapraszam na kramik różności 2 Quote
Tola Posted May 23 Posted May 23 Wpłaty na koncie ZEA : 70 zł - Keyuta (08.05. 50 zł - Livka (08.05.) 50 zł - mgog (19.05.) Quote
Aska7 Posted May 23 Author Posted May 23 Proszę nie wpłacać na Dylana do ZEA. Jest potem kłopot z przeksięgowaniem. Dylan nie na zadłużenia w fundacji. Quote
Tola Posted May 23 Posted May 23 230, 50 zł, które pozostały po Dylanie na koncie ZEa, po uzgodnieniu z Aska7 przepisuję na konto Zewa. 1 Quote
Aska7 Posted May 28 Author Posted May 28 Na Dylana już nie. Jak masz na zbyciu parę groszy to na Zewa lub Wiktora. Obaj pod kreską. Quote
Isiak Posted May 28 Posted May 28 Dnia 28.05.2025 o 07:26, Aska7 napisał: Na Dylana już nie. Jak masz na zbyciu parę groszy to na Zewa lub Wiktora. Obaj pod kreską. W takim razie przeniosę moją deklarację. 2 Quote
Aska7 Posted May 29 Author Posted May 29 Dziękuję za wpłaty na dług Dylana 16.05.25 – 20,00 – elik 27.05.25 – 20,00 – mdk8 Quote
Nadziejka Posted yesterday at 04:48 PM Posted yesterday at 04:48 PM Dnia 13.05.2025 o 13:06, Nadziejka napisał: ROZLICZONY 107 zl.DŁUG 3tyś zł I8.06 zapraszam na kramik różności Asiu posłałam pieniążki z zakończonego kramu Quote
Recommended Posts