Jump to content
Dogomania

Koniec - jest DRUGI! Imienny dla psiaka który opuszcza schron, jest w dramatycznym stanie, wygląda fatalnie, jest niewidomy. Dajmy mu dobre, pełne energii imię na lepsze życie. Zapraszam z całego serca do 15 lutego

Recommended Posts

Posted
Dnia 15.02.2022 o 21:08, limonka80 napisał:

A tak w ogóle, to wcale nie chciałam mieć bliźniaków. 

😅 Dobrze, że się w porę opamiętałaś, bo było blisko 

Posted
Dnia 15.02.2022 o 21:13, limonka80 napisał:

To może o Darku darmowo jako zadośćuczynienie za moje straty moralne - utratę szansy na bliźniaki ?  

Jakie straty moralne ? Dawaj ze 2 złote to powiem 😜

Posted
Dnia 15.02.2022 o 21:26, limonka80 napisał:

Bez happy endu - przestałaś być wylaszczona ?

Pewnie, z wiekiem tak jest. Bo przeżyłam coś dla mnie dojmującego. Taką śmierć kogoś bliskiego i niebliskiego. I rozpacz, która jest nieważną rozpaczą.

Posted

Nie musisz. I nie płać, bo historia Darka jest niestety taka menelsko- łódzka. Wspólnota zainstalowsła bramę na kod na podwórku i Darek się trochę szwendał po placu, bo na podwórko już nie mógł. I pewnego razu spotkałam go oko w oko ledwo przytomnego. I tyle. Niewarte 5 zeta : (

Posted

Przepraszam, jeszcze nie rozliczyłam bazarku, trochę czas mi się skurczył w ostatnich dniach. Postaram się jak tylko będę mogła. Dziś wpłynęło nawet bez rozliczeń 20 zł od Alaskan - dzięki Asiu 😘💚❤️🧡

• agat21 changed the title to Koniec - jest DRUGI! Imienny dla psiaka który opuszcza schron, jest w dramatycznym stanie, wygląda fatalnie, jest niewidomy. Dajmy mu dobre, pełne energii imię na lepsze życie. Zapraszam z całego serca do 15 lutego
Posted

Dzisiaj przyszła wpłata od limonki - też z ogonkiem 😉 😄

A ja wreszcie rozesłałam pw do pozostałych osób. ufff..

Teraz żeby tylko psiul wyszedł jak najszybciej ze schronu! 🙏

• Like 1
Posted
Dnia 18.02.2022 o 15:26, Ellig napisał:

Dziękuję za wiadomość,  wpłacone z mBanku więc już  pieniądze powinny być na koncie. 

Na pewno są, ale jeszcze popołudniu nie wchodziłam na konto. Jak odpalę kompa, to wejdę. Dzięki!

Posted
Dnia 18.02.2022 o 15:26, Ellig napisał:

Dziękuję za wiadomość,  wpłacone z mBanku więc już  pieniądze powinny być na koncie. 

Jest kaska, dzięki! 😘

• Like 1
Posted

Jest wpłata od Oleny, która słusznie zauważyła, że nie tylko dała propozycję imienia, ale i oddała głos 🙂 Dzięki za czujność i ogonek do wpłaty 😘🌷

Posted

Jest wpłata od Aski7 - też z ogonem - serdeczne dzięki! 😘

Udało się zebrać 728 zł!! 😄 Wspaniały wynik! Bardzo Wam dziękuję 🌼❤️❤️❤️🌼

• Like 1
Posted
Dnia 24.02.2022 o 10:01, agat21 napisał:

Jest wpłata od Aski7 - też z ogonem - serdeczne dzięki! 😘

Udało się zebrać 728 zł!! 😄 Wspaniały wynik! Bardzo Wam dziękuję 🌼❤️❤️❤️🌼

Pieniążki już na koncie Drugiego! Ślicznie dziękujemy!! Zobacz obraz źródłowy