Jump to content
Dogomania

Rozliczony 60 zl Pieknie Dziekuje! Bombka Milka pelna slodkosci dokladam! Wyczarowany Calem Sercem Dla Michu 2.02

Recommended Posts

Posted
Dnia 24.01.2022 o 00:27, Perełka1 napisał:

3i 12 kt

❤️ 

Pozdrawiam , wyslalam przed chwilka
podaje num wielkuskiej paczuszy 00 3 5900773 3 49150775 9
dojdzie chyba w poniedzialek otwieraj prosze bardzo ostr 
Wlozylam tez niespodzianeczki w podziekowaniu
Posted
Dnia 28.01.2022 o 23:12, Radek napisał:

Czas zaprosić nocną zmianę. 

Jestem cały czas, ale działam w innych rejonach dogo - finansowych. Zamiana kont, powiadomienia, przelewy. Ale już na finiszu  🙂

• Like 1
Posted
Dnia 29.01.2022 o 12:00, Radek napisał:

Czyżby wszyscy jeszcze spali? 

Nie wiem, jak inni, ale ja niedawno wstałam po raz drugi w dniu dzisiejszym. Pierwszy raz o 6:00, żeby dać Alfikowi likarstwo  🙂  po czym położyłam się, żeby odespać braki, a drugi raz wstałam przed chwilą.

• Like 1
Posted

Moja sunia miała dzisiaj USG a jutro pilna operacja bo ma dwa cieknącw guzy rakowe na śledzionie. Ona ma 11,5 roku więc też się boję tak jak Radek, trzymam kciuki za Gajunię i proszę o to samo dla mojej Emi.

Posted
Dnia 29.01.2022 o 13:23, dwbem napisał:

Moja sunia miała dzisiaj USG a jutro pilna operacja bo ma dwa cieknącw guzy rakowe na śledzionie. Ona ma 11,5 roku więc też się boję tak jak Radek, trzymam kciuki za Gajunię i proszę o to samo dla mojej Emi.

Nie martw się na zapas. Moja kochana Masiunia [*] miała usuniętą śledzionę z powodu guza. Miała wtedy 13 lat. Umarła za kilka lat z powodu źle zdiagnozowanego zapalenia płuc  😞