salibinka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Gapciu... [*] Grażynko, mocno, mocno Cię tulę. Po naszej nocnej rozmowie wiem, że Gapula odeszła spokojnie, we śnie... Dziękuję Grażynko za to wszystko, co Jej dałaś, za to, że ostatnie miesiące życia spędziła szczęśliwie... za to, że Ją kochałaś i sprawiłaś, że przez ponad siedem miesięcy mogła zaznać normalności.... Quote
polciuaa Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 popłakałam się. Gapciu . [*] Starlet bardzo dziękuje za wszystko co zrobiłaś dla Gapulki, za to,ze te kilka ostatnich miesięcy były dla niej szczęśliwe i spokojne. Na prawde bardzo dziękuje... Quote
t_kasiek Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 tak baaardzo mi przykro :( Gapcia byla dzieki Tobie kochana do ostatnich swoich chwil.... Quote
salibinka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Czas tych, którzy odeszli - tak bardzo Twój, Gapciu. Pamiętam o Tobie, mały, ufny, piesku... [*] Quote
Recommended Posts