Alaskan malamutte Posted January 5, 2024 Author Posted January 5, 2024 Po adopcji Maro pozostała kwota 1841,08zł Wspólnie z Aska7 rozdysponowano ją następująco: 1. Zew : 227,59zł Brat Andżeli - Zew. Już nie gnije na mokrym betonie. Nie wiem ile zajmie "regeneracja" tego psa, ciężko będzie bez Waszego wsparcia. - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania 2. Dylan : 749,17zł Zmiana planów. Inny Rudy, duży i baardzo chory. Pewnie tak musiało być. Proszę o pomoc, to jeszcze pożyje, może i trawę powącha i potarza się radośnie. Proszę. Ma na imię DYLAN : ) - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania3. 3. Tymek : 200,00zł PROSZĘ O POMOC W OGŁASZANIU TYMKA!!Uwolnij mnie proszę..Duży, czarny, kudłaty..bez szans na adopcję ze schroniska. Bardzo prosimy o wsparcie na ratowanie tego psa!!Ma na imię Tymek. - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania 4. Albi i Kaj : 400,00zł Mały piesek i sunieczka zamarzają w przytulisku. Pomóżmy im znależć DOM!!! Marcyś ma dom! Zamieszkał w Warszawie. Smutny maluszek ze schroniska bardzo prosi o dom!! Pomóżmy mu proszę!! - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania 5. Wiktor : 246,32zł 11- letnia ciapa. 8 lat w schronie. Brakuje 260,00 zł. To już ostatni raz, bo ja naprawdę nie wiem jak wyrobię szóstego psa. A on jak każdy zasługuje na miłość. Proszę .... - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania 1 Quote
Recommended Posts