cockermaister Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Asiqs napisał(a):haha ja to bym mu nawet kosmyka sama nie obcieła:evil_lol: ja tam moją Koki obcinam ale tylko pióro na brzuchu i nogach bo wygolić głowy i uszy bym się bała ;) Asiqs napisał(a): my do specjalisty jeździmy niestety 50 zł biorą :shake: my też do psiego fryzjera jeździmy i od obcięcia uszu, głowy i gardełka wziął 30 zł troche drogo ale miał z nią roboty bo musiał najpierw rozplątać kołtuny na uszach i ładnie jej wygolić :) ale tak czy siak jestem zadowolona :multi::multi: zapraszamy do nas :loveu::loveu::loveu: Quote
.Labradore. Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 cockermaister napisał(a):ja tam moją Koki obcinam ale tylko pióro na brzuchu i nogach bo wygolić głowy i uszy bym się bała ;) mój sie tak wierci, że nie sposób go utrzymać:shake: my też do psiego fryzjera jeździmy i od obcięcia uszu, głowy i gardełka wziął 30 zł troche drogo ale miał z nią roboty bo musiał najpierw rozplątać kołtuny na uszach i ładnie jej wygolić :) ale tak czy siak jestem zadowolona :multi::multi: zapraszamy do nas :loveu::loveu::loveu: głowa, to problem:crazyeye: Jak jeździmy do fryzjera to Maks wygląda jak jeden duży kłaczek:evil_lol: potrzebują 1,5 godziny na jego obcięcie:evil_lol::evil_lol: Quote
cockermaister Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Asiqs napisał(a):głowa, to problem:crazyeye: Jak jeździmy do fryzjera to Maks wygląda jak jeden duży kłaczek:evil_lol: potrzebują 1,5 godziny na jego obcięcie:evil_lol::evil_lol: nie napisałam, że to problem bo to problem nie jest bo ona stoi grzecznie przy takich zabiegach, ale ja się boje ją golić rzeby jej gdzieś nie przyciąć. ;) To na uszy, głowę, gardełko zajeło fryzjerowi ponad 1 godzine :-o Quote
_ogonek_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Asiu, masz odlotowe zwierzaki. Nareszcie super, bo nie czuję się małoletnia (12l.) wśród dogomaniaków ;) Nie szukasz możedomku z polaru albo norki? Pisz na priva ;-) Quote
.Labradore. Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 A&S napisał(a):Asiu, masz odlotowe zwierzaki. Nareszcie super, bo nie czuję się małoletnia (12l.) wśród dogomaniaków ;) Nie szukasz możedomku z polaru albo norki? Pisz na priva ;-) o bardzo fajnie :P Ja niedługo mam urodziny! Cieszę cię, że nie jestem osamotniona:evil_lol: Nie.. fryzjerowi porzeba 1,5 godzinyna obcięcie całego Maksa (poza ogonem i tylnymi łapami jak widać:roll:) Quote
_ogonek_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Wow, zazdroszczę waszym psiakom :evil_lol: normalnie SPA 24h :p Quote
.Labradore. Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 A&S napisał(a):Wow, zazdroszczę waszym psiakom :evil_lol: normalnie SPA 24h :p ee tylko 1x na pół roku xP Quote
cockermaister Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 A&S napisał(a):Asiu, masz odlotowe zwierzaki. Nareszcie super, bo nie czuję się małoletnia (12l.) wśród dogomaniaków ;) ja też mam 12 lat :multi::multi: Quote
.Labradore. Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Ania&Fibi napisał(a):Będą jakieś nowe fotki? :p już lece cykać! Cieszcie sie, póki jeszcze jestem, bo wyjeżdżam 11 do Świnoujścia. Właśnie wróciłam z Karkowa:angryy: nienawidze tam jeździć:angryy::angryy: hehe jak na razie urlop, bo wizyta za 5 m-cy:p Biedny Maksiolek tak sie za nami stęsknił, że teraz nie odstępuje mnie na krok:evil_lol: Quote
.Labradore. Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 cockermaister napisał(a):ja też mam 12 lat :multi::multi: witamy w klubie niepełnoletnich :evil_lol: to jeszcze mamy dziewczyne w wieku 11 lat... jak na razie to jest już nas 4 :crazyeye: widze, że jestem najmłodsza, bo w sierpniu będę mieć 12 :oops: Idzie któraś do gimnazjum, czy do 6 kl? Quote
.Labradore. Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 zaczne od starszych: myy:p a teraz seria "tak wygląda mokry pies" :shake: sie nam na kanape jeszcze wkopał :angryy: to moje ulubione:evil_lol: a tu bokiem: przepraszam za rozmiary, ale zmieniłam serwer i nie wiem jakie wziąć ;/ Quote
_Chomusia_ Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Dołączam do klubu małoletnich, co prawda trochę jestem starsza od was - we wrześniu kończę 14 lat - ale ogółem patrząc... :D A Maksiu ma super sierść - taka kręcona ;p Quote
jonQuilla Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [FONT=Georgia]ładnie to tak pieskowi głowe uciąć? ;) :evil_lol::evil_lol: ale się zwinął :) http://i41.tinypic.com/i404yb.jpg [/FONT] Quote
cockermaister Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Hej niepełnoletnie :loveu::loveu: Maksiu jest prze prze piękny :loveu::loveu::loveu: Quote
.Labradore. Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 jak będziecie grzeczne to Wam wstawie dzisiejsze fotki:evil_lol: Quote
cockermaister Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Asiqs napisał(a):jak będziecie grzeczne to Wam wstawie dzisiejsze fotki:evil_lol: już się nie moge doczekać :multi::multi: wstawiaj, wstawiaj PROSIMY :loveu::loveu::loveu: Quote
.Labradore. Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 dzisiejsze "reszteczki" cóż za blask padł na mnie:p w Krakowie w miare sucho, a tu sie bagna zrobiły:shake: nasze klimatyy:p hau hau hau! Idziemy na spacerek!! łiiiiiiiiiiii latający pies!!!!!! Quote
cockermaister Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 http://i40.tinypic.com/313402g.jpg moje słoneczko :loveu::loveu::loveu: pozdrawiam :loveu::loveu::loveu: Quote
.Labradore. Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 proszę, oceńcie moje avki! To moje pierwsze i chcę wiedzieć czy jako tako wyglądają :lol: na razie kosmos:eviltong: i sygna, ale wiem że od kitu lato: av: sygna które lepsze? czy zostawić jak jest? Quote
cockermaister Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ja narazie bym zostawiła ten bannerek co jest bo on jest taki na lato :cool3: a później ten Kosmos :loveu: Quote
Recommended Posts