.Labradore. Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 oj przydał mu się ten szaliczek:p Quote
stratoos Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Hej :hand: Kiedy mozemy się spodziewać nowych fotek?? :razz: Quote
.Labradore. Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 hehe fotki wstawie, jak zgadniecie, jakie święto było wczoraj :p bo pot ten temat włożę fotki :multi: Quote
.Labradore. Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 dobra, dobra ;] dam fotki ale inne :P Starsze! I 2 dzisiejsze z godz. 17:16 xD Tak wygląda mokry skunks:diabloti:: Nie rób zdjęć... Wstydzę się:shake: Quote
stratoos Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 http://i32.tinypic.com/11b3med.jpg jaki lans :evil_lol: Fajnie wyglada :loveu: Quote
.Labradore. Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 małe, bo potrzebne, ale tam między łapami ma przysmak ;] podczas komendy "Zostaw":p Quote
bianka19 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Jaki koks :evil_lol: http://i32.tinypic.com/11b3med.jpg Super fotki :loveu: Siemaa.. Quote
bianka19 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Asiqs napisał(a):nikt nie zgadł :-( Czego?:razz: :roll: Quote
.Labradore. Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 co sje stało 6 września? wstawie fotki z tego dnia a jak ktoś jest mądry to luknie na 1 str. Quote
.Labradore. Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 ok. 6 września Maks miał urodzinki! ale nie wiem gdzie foty :shake:. Więc na razie będą inne. Np. z mojego ostatniego zajęcia: tresury Dorci (czarny Labrador Retriever, ok 9 m-cy) tu widać jak Maks i moja mama spędzają nudne popołudnia: i... Quote
.Labradore. Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 i to na razie przedstawienie Dory: Dora to młoda, Labradorka maści czarnej ;] Bardzo pojętna i energiczna cwaniara. Uwielbia aportować i skakać po ludziach :lol: Na razie potrafi: -siad przy nogach -aport -puść (niedoszlifowane) -podaj łapę -podaj (drugą) łapę -psik i czasem podaje obie łapki :eviltong: a to Dora i mój brat, podczas siadania :multi: Quote
.Labradore. Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 sorki wielkie ale najprawdopodobniej kończymy przygody z dogo :] Pozdrówki:roll: Quote
.Labradore. Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Siemka ludzicha! Ponawiam swoją działalność! Postaram się częściej dawać fotki i w ogóle... ale teraz chcę dołączyć do mojej galerii Dorę (traktujemy ją jak własnego psa więc...) oraz moją chomiczkę - Fisie Quote
.Labradore. Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Może trochę o Dorci? Więc na wstępie zaznaczam, że to nie jest mój pies. Dodaje tu Dorę, ponieważ uwielbiam tego psa i traktuje go jak własnego. Mniej - więcej od wakacji ja i Filip (chłopiec z sąsiedztwa) pomagamy w czymś co przypomina tresure (tzn. przychodzimy do niej i szlifujemy aport + staramy się nauczyć ją czegoś nowego.). Dodaje kilka nieaktualnych fot (głównie z wakacji). Maluszek: I jak tam pozycja wystawowa? Początki. bez trzymania :p Łapkę też pięknie podam:multi: moje ulubione photo :loveu: Quote
.Labradore. Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 ejj co takie pustki? Wesołych Świąt! Quote
cockermaister Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Hej :bye: jak ja u was dawno nie byłam, no ale teraz już jestem i życzę wam Zdrowych i Wesołych Świąt :loveu::razz::cool1: http://i47.tinypic.com/abk1nm.jpg piękna :loveu: czekam na fotki Maksa Quote
Talia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 witamy :) Dorcia jest cudna :) Będziesz ja wystawiać? Z jakiej jest hodowli? Quote
.Labradore. Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Dorcia... nie jestem pewna... to chyba nie jest rasowy labek ;) Quote
Recommended Posts